BODYscrub van rietsuiker & kokosolie

Onderzetter riet € 7,50, onderzetter roestkleur set van 6 € 24,95, bord met spikkels € 10,- (alles loods5.nl ). Lepel koper, onderdeel Amefa bestek € 42,95 (bol.com)

DIT HEB JE NODIG Rietsuiker € 1,53 • Kokosolie, Bio geraffineerd 500 ml € 5,50 (jojoli. nl ) • Etherische olie, Eko Lavandin Abrialis € 8,50 (chi.nl) • Lavendelbloemen 50 g € 2,95 (jojoli.nl) • Bewaarpotje • Lepel • Mengkom

ZO MAAK JE HET

• Het is afhankelijk van de hoeveelheid die je gaat maken, maar wij schepten 2 el suiker in een kom.

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Probeer nu 14 dagen gratisProbeer nu 14 dagen gratis

• Voeg 4 el geraffineerde kokosolie toe.

• Doe 10 druppels etherische olie erbij en schep de lavendelbloemen erdoorheen.

• Schep de scrub in een glazen potje.

Voor een zijdezachte huid die naar bloemen ruikt

Glazen kruidenpotje € 1,99 (xenos.nl). Doekje geweven nude, set van 3 € 14,95 (loods5.nl). Aroma block AB Summer Nostalgia Sakura ovaal € 9,- (aroma-block.com).

Dit artikel komt uit:
Libelle - Editie 42 - 2020

Libelle - Editie 42 - 2020
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Lees meer

Alle artikelen
Zelfs de desserts hebben schitterende herfstkleuren
Libelle Special

Zelfs de desserts hebben schitterende herfstkleuren

Met kastanjeroom en gehakte chocolade KASTANJEROOMTAART Voor 8 personen: boter om in te vetten • 6 eieren • 150 g fijne kristalsuiker • 1 blik (500 g) kastanjepuree (crème de marron) • 2 tl vanillepasta • 1 tl bakpoeder • 250 g amandelmeel • 200 ml slagroom • 100 g pure chocolade (70% cacao), grof gehakt. Extra: springvorm Ø 18 cm, bakpapier, elektrische mixer Verwarm de oven voor op 160 °C. Vet de springvorm in, bekleed bodem en zijkanten met bakpapier en vet dit ook in. Mix eieren en suiker minimaal 2 min. tot het mengsel lichtgeel en luchtig is. Voeg 400 g van de kastanjepuree toe en mix op lage stand tot het mengsel glad is. Voeg vanillepasta, amandelmeel en bakpoeder toe en spatel dit er zo luchtig mogelijk door. Giet het…

Lees meer
ULTIEME HERFSTTAART met karamel en speculooskruimels
Landleven

ULTIEME HERFSTTAART met karamel en speculooskruimels

INGREDIËNTEN Voor de taart 200 g boter, op kamertemperatuur200 g suiker3 eieren200 g bloem2 tl bakpoeder¼ tl zout2 tl pumpkin spice-mix100 g pompoenpuree, afgekoeld Voor de vulling 200 g verse roomkaas125 g poedersuiker250 ml slagroom1 zakje klopfi x100 g pompoenpuree,afgekoeld1 tl pumpkin spice-mix Ter garnering handjevol walnootstukjes8 speculooskoekjes, verkruimeld½ pot zelfgemaakte pompoenkaramel Bereidingswijze Klop de boter met de suiker met behulp van een mixer tot het mengsel bleek en romig is. Voeg een voor een de eieren toe terwijl u blijft kloppen. Zeef de bloem met het bakpoeder, het zout en de specerijen boven een kom. Meng met een spatel het bloemmengsel door het botermengsel. Meng tot er geen klontjes meer zijn. Voeg nu ook de pompoenpuree toe en spatel deze er rustig door. Schep het beslag in een ingevette springvorm (diameter 18-20 centimeter). Bak de cake in…

Lees meer
Het wordt een heerlijke herfst
Party

Het wordt een heerlijke herfst

Duik op een druilerige dag lekker de keuken in om een van deze heerlijke herfstrecepten op tafel te toveren. Die zijn niet alleen heel smakelijk, maar zitten bovendien boordevol vitaminen.

Lees meer
Het seizoen van de pompoen
Glossy

Het seizoen van de pompoen

Wie denkt dat de pompoen alleen met halloween te gebruiken is als lantaarn of uitsluitend als basis dient voor een heerlijke herfstsoep, heeft het goed mis. De pompoen leent zich namelijk uitstekend als decoratie, dat geeft je huis die gezellige herfstvibe. En met zijn nootachtige, ietwat zoete smaak en zachte structuur is de pompoen ook nog eens een zeer veelzijdige groente, die zowel in hartige als zoete gerechten uitstekend tot zijn recht komt. Glossy heeft drie smakelijke herfstgerechten met pompoen voor jou in het najaarszonnetje gezet! Zo eet je je gegarandeerd weer vrolijk en houd je een herfstdipje buiten de deur.

Lees meer
PROEVEN VAN DE pure keuken
Nouveau

PROEVEN VAN DE pure keuken

Heerlijke herfstgerechten voor twee uit de keuken van Pascale Naessens, BELGIË’S BOEGBEELD van lekker puur en gezond eten.

Lees meer