DANNY DE MUNK: ‘Ik maak mij niet druk om die juicechannels’

Veel BN’ers huiveren bij het idee dat hun privéschandalen op straat komen te liggen. De opkomst van alle juicekanalen baart hen zorgen. Zo niet Danny de Munk. ’Als ik in een rare situatie zou komen, vertel ik het altijd tegen Jenny’, vertelt de zanger, die geen geheimen zegt te hebben.

‘IK NEEM NOOIT DRANK OF DRUGS TIJDENS MIJN OPTREDENS’

Danny de Munk volgt de hele nieuwe generatie juice-kanalen niet op internet. ’Maar ik hoor natuurlijk wel alles’, knipoogt de zanger. Zelf maakt hij zich niet zo druk. ’Tijden veranderen, telefoontjes worden erbij gepakt. Maar ik heb er bijvoorbeeld nooit een geheim van gemaakt dat als ik naar Sensation ga, ik naar de klote ben. Blijf bij de waarheid, niet liegen. Uiteindelijk komt die toch wel naar boven’, aldus de zanger. ’Ik ben wie ik ben en doe me niet anders voor dan ik daadwerkelijk ben. Je vindt me leuk of je vindt me niet leuk, maar je weet wel wat je aan me hebt. Ik hang de slingers op in het leven, dat zou iedereen wat vaker moeten doen.’

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Al abonnee?
Log in om verder te lezen

Risico opzoeken

Over de juicekanalen zegt de zanger: ’Prima, dat is de tijd waarin we leven. Ik volg ze niet op Instagram, maar laat ik het zo stellen: ik hoor alles én je hoeft niet op alles te reageren. Als ik vreemd zou gaan of zoiets, dan zou ik het risico opzoeken, de randjes. Dan moet je ook niet opkijken wanneer je op de blaren moet zitten.’ Of de 52-jarige zanger, die al ruim dertig jaar samen is met Jenny, nog altijd veel vrouwelijke aandacht krijgt? ’Als ik in een rare situatie zou komen, vertel ik het altijd tegen Jenny’, reageert Danny. Hij vervolgt: ’Ik denk dat ik één van de weinigen ben die nog bij zijn vrouw is. Wij zijn veel te hecht, daar komt écht niemand tussen. Ik heb al te veel gezien en meegemaakt. Je moet sterk in je schoenen staan. De enige aan wie ik verantwoording moet afleggen, is mijn gezin’, zegt Danny. ’Ik neem nooit drank of drugs tijdens optredens en privé alleen af en toe een borreltje. Ik wil áltijd kwaliteit leveren. Als ik besluit om bijvoorbeeld lam op het podium te staan, ten overstaan van al die mobiele telefoontjes, is dat mijn eigen keuze geweest.’

Dit artikel komt uit:
Weekend - Editie 15 - 2022

Weekend - Editie 15 - 2022
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Lees meer

Alle artikelen
Groot feest in noorwegen: amalia’s eerste gala
Weekend

Groot feest in noorwegen: amalia’s eerste gala

Toute royale kwam naar Oslo voor het feestje van de achttienjarige erfprinses Ingrid Alexandra. Voor heel wat jonge royals was het hun eerste konink lijke bal. Zoals voor prinses Amalia en haar Belgische collega prinses Elisabeth.

Lees meer
Wat u nog niet wist over Chantal Janzen
Story

Wat u nog niet wist over Chantal Janzen

Dit jaar zit Chantal Janzen (43) twintig jaar in het vak, en dat vraagt om evenzoveel leuke, interessante en opmerkelijke weetjes over de talentvolle presentatrice en musicalster. Want wist u bijvoorbeeld dat ze kampt met hoogtevrees, dit jaar oma wordt, in therapie is geweest en dat haar ooit zo innige band met showbizzcollega Linda de Mol ernstig bekoeld is?

Lees meer
FLINKE DOMPER voor pasgetrouwde Anouk
Party

FLINKE DOMPER voor pasgetrouwde Anouk

Eerst moest ze al afscheid nemen van haar zoon Benjahmin (20) die naar Amerika ging om zijn basketbalcarrière te vervolgen en nu vertrekt ook Anouks dochter Phoenix (17) naar de USA, nadat ze een aanbod heeft gekregen van The Washington State University om daar te komen basketballen. Ook vertrekt haar zoon Elijah (18) na de zomer voor vier jaar naar het buitenland voor een studie. De pasgetrouwde Anouk is supertrots dat ze hun dromen waar gaan maken, maar zal haar uitgevlogen kinderen enorm gaan missen, zegt ze.

Lees meer
De ware reden achter huwelijk Hans Klok
Story

De ware reden achter huwelijk Hans Klok

‘Op maandagmorgen naar het stadhuis’ Hans Klok (53) heeft de afgelopen tijd zijn leven onder de loep genomen. De illusionist wilde weten of hij iets te vrezen heeft. ‘Ik vind het verschrikkelijk hoe mijn collega’s de afgelopen maanden onder vuur zijn komen te liggen en dat men in Nederland steeds meer voor eigen rechter gaat spelen,’ vertelt Hans aan Story. ‘Bij sommige van mijn collega’s, onder wie Marco Borsato, moet nog van alles bewezen worden. Maar zijn carrière is stuk. Zelfs als straks blijkt dat het niet waar is, heeft hij een wonder nodig om terug te komen. Dat is toch verschrikkelijk? En zelfs een instantie als Madame Tussauds doet daar aan mee. Zij halen zijn beeld weg en brengen daar zelfs een persbericht over naar buiten. Dat laatste hadden ze…

Lees meer
‘Steeds vaker dacht ik: als dit het leven is, hoeft het voor mij niet meer’
Flair

‘Steeds vaker dacht ik: als dit het leven is, hoeft het voor mij niet meer’

Als Jamie Crafoord (29) 22 jaar is, krijgt ze siliconen borstprotheses. Haar geluk is van korte duur, want ze wordt doodziek. Pas als ze nog maar 37 kilo weegt en in een rolstoel belandt, ontdekken ze de oorzaak: ‘zwetende’ protheses. “Ik wilde dat spul het liefst direct nog uit mijn lichaam trekken, heb geen moment getwijfeld.”

Lees meer