Tijdschrift.nl logo
MOOI JEZELF

De bloemetjes buiten

O, de romantiek van het platteland… Mix bloemenprints met ruches, broderie, borduursels en jeans en je bent helemaal in stijl. En vergeet de klompjes niet, want die mogen weer!

Productie
styling SANDRA KISSELS
Fotografie ESMEE FRANKEN

BORDUURSELS

De geborduurde bloemen geven dit stoere jasje een romantische twist. Eronder een bloes van soepelvallende bloemetjes stof.

Jasje € 34,99 (C&A), bloes € 99,95 (By-Bar).

LAAGJES

Draag meerdere laagjes over elkaar, dé trend om prints en materialen lekker te mixen. Bloes € 69,99 (Nümph), jurk € 110,- (Jolie Jolie), jas € 229,- (La Fée Maraboutée), laarzen € 139,- (Aigle).

LIEF ÉN STOER

Opposites attract en dat geldt zeker voor deze look: een gebloemde bloes van dunne katoen op een jeans met wijde pijpen en hoge taille. Met klompjes eronder. Bloes € 105,- (Jolie Jolie), broek € 139,- (Summum), klompen € 39,95 (Zara), sjaaltje € 20,- (Episode).

PATCHWORK

Dit doorgestikte jasje met ceintuur heeft een patchwork print en matcht mooi met de gestreepte broek. Jasje € 249,- (Not Shy), broek € 119,- (La Fée Maraboutée).

Pretty in PATCHWORK

GOED GEMIXT

Durf verschillende prints met elkaar te combineren, dat geeft de outfit instant pit.

Bloes € 99,95 (Modstrøm), broek € 119,- (La Fée Maraboutée), tas € 79,95 (By-Bar).

RUCHES EN BRODERIE

De bloes wordt dit seizoen een statement piece door het materiaal, de print of door de opengewerkte pas met ruches en pofmouwen. Leuk op een stoere jeans. Bloes € 99,- (Summum), vintage sjaal € 10,- (Episode).

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Bestel nu

SPIJKER GOED

Denim geeft dit romantische thema een stoere twist. Zo ook bij deze outfit: met de doorgestikte kimono krijgt de wijdvallende maxi-jurk net wat meer pit. Kimono € 169,- (Summum), jurk € 139,95 (Maison Hotel), leren klompen € 119,90 (Unisa).

DE MAXI-JURK

De maxi-jurk mag dit seizoen niet ontbreken in je kast. Is het nog wat frisjes, dan kun je ’m zoals hier over een bloes dragen. De klompjes maken het af. Jurk € 129,95 (Summum), bloes € 89,95 (Maison Hotel), klompen € 119,90 (Unisa).

Zomer op KLOMPEN

Lees meer

Alle artikelen
Je neemt er betere beslissingen van(EN NÓG 12 REDENEN OM LEKKER NAAR BUITEN TE GAAN)
Margriet

Je neemt er betere beslissingen van(EN NÓG 12 REDENEN OM LEKKER NAAR BUITEN TE GAAN)

In de winter is het heel verleidelijk om met een dekentje over je heen met een kop thee op de bank te kruipen. Maar nu het volop lente is, is er geen enkel excuus meer om binnen te blijven. Al was het maar omdat het ook wetenschappelijk is bewezen dat het heel goed voor je is om naar buiten te gaan.

Lees meer
Britse presentator volgens collega’s alleen maar aardig op tv ‘Teddybeer James Corden is een wolf in schaapskleren’
Story

Britse presentator volgens collega’s alleen maar aardig op tv ‘Teddybeer James Corden is een wolf in schaapskleren’

Hollywood lijkt een en al glitter en glamour, maar achter gesloten deuren gebeuren vaak dingen die het daglicht niet kunnen verdragen. In de Amerikaanse entertainmentindustrie is men wel wat gewend, maar sommige schokkende gebeurtenissen dreunen nog vele jaren na. Story publiceert de grootste schandalen. Deze week: James Corden, wiens tv-afscheid door velen totaal niet wordt betreurd.

Lees meer
Do it yourself in één middag klaar
Flow

Do it yourself in één middag klaar

VAN TRASH TOT TREASURE Illustrator Silvia Zacchello laat zien hoe je van simpele plastic flacons beschilderde vazen maakt.

Lees meer
ZoMeRTopje Ida
Handwerken zonder grenzen

ZoMeRTopje Ida

Ida is echt een topje voor warme dagen. Zo gebreid in heerlijk katoen, luchtig in het dragen en makkelijk in het onderhoud! Een vakantietoppertje. Gauw beginnen dus.

Lees meer
Diy - do-it-yourself -
vtwonen

Diy - do-it-yourself -

Met kwast, hamer en boormachine gingen vtwonen-klussers aan de slag. Het resultaat? Drie zelfgemaakte sfeermakers in de categorie zo gedaan tot een weekend werk.

Lees meer