De bloemetjes buiten

O, de romantiek van het platteland… Mix bloemenprints met ruches, broderie, borduursels en jeans en je bent helemaal in stijl. En vergeet de klompjes niet, want die mogen weer!

BORDUURSELS

De geborduurde bloemen geven dit stoere jasje een romantische twist. Eronder een bloes van soepelvallende bloemetjes stof.

Jasje € 34,99 (C&A), bloes € 99,95 (By-Bar).

LAAGJES

Draag meerdere laagjes over elkaar, dé trend om prints en materialen lekker te mixen. Bloes € 69,99 (Nümph), jurk € 110,- (Jolie Jolie), jas € 229,- (La Fée Maraboutée), laarzen € 139,- (Aigle).

LIEF ÉN STOER

Opposites attract en dat geldt zeker voor deze look: een gebloemde bloes van dunne katoen op een jeans met wijde pijpen en hoge taille. Met klompjes eronder. Bloes € 105,- (Jolie Jolie), broek € 139,- (Summum), klompen € 39,95 (Zara), sjaaltje € 20,- (Episode).

PATCHWORK

Dit doorgestikte jasje met ceintuur heeft een patchwork print en matcht mooi met de gestreepte broek. Jasje € 249,- (Not Shy), broek € 119,- (La Fée Maraboutée).

Pretty in PATCHWORK

GOED GEMIXT

Durf verschillende prints met elkaar te combineren, dat geeft de outfit instant pit.

Bloes € 99,95 (Modstrøm), broek € 119,- (La Fée Maraboutée), tas € 79,95 (By-Bar).

RUCHES EN BRODERIE

De bloes wordt dit seizoen een statement piece door het materiaal, de print of door de opengewerkte pas met ruches en pofmouwen. Leuk op een stoere jeans. Bloes € 99,- (Summum), vintage sjaal € 10,- (Episode).

SPIJKER GOED

Denim geeft dit romantische thema een stoere twist. Zo ook bij deze outfit: met de doorgestikte kimono krijgt de wijdvallende maxi-jurk net wat meer pit. Kimono € 169,- (Summum), jurk € 139,95 (Maison Hotel), leren klompen € 119,90 (Unisa).

DE MAXI-JURK

De maxi-jurk mag dit seizoen niet ontbreken in je kast. Is het nog wat frisjes, dan kun je ’m zoals hier over een bloes dragen. De klompjes maken het af. Jurk € 129,95 (Summum), bloes € 89,95 (Maison Hotel), klompen € 119,90 (Unisa).

Zomer op KLOMPEN

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Al abonnee?
Log in om verder te lezen

Dit artikel komt uit:
Libelle - Editie 9 - 2022

Libelle - Editie 9 - 2022
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Lees meer

Alle artikelen
Groot feest in noorwegen: amalia’s eerste gala
Weekend

Groot feest in noorwegen: amalia’s eerste gala

Toute royale kwam naar Oslo voor het feestje van de achttienjarige erfprinses Ingrid Alexandra. Voor heel wat jonge royals was het hun eerste konink lijke bal. Zoals voor prinses Amalia en haar Belgische collega prinses Elisabeth.

Lees meer
Wat u nog niet wist over Chantal Janzen
Story

Wat u nog niet wist over Chantal Janzen

Dit jaar zit Chantal Janzen (43) twintig jaar in het vak, en dat vraagt om evenzoveel leuke, interessante en opmerkelijke weetjes over de talentvolle presentatrice en musicalster. Want wist u bijvoorbeeld dat ze kampt met hoogtevrees, dit jaar oma wordt, in therapie is geweest en dat haar ooit zo innige band met showbizzcollega Linda de Mol ernstig bekoeld is?

Lees meer
FLINKE DOMPER voor pasgetrouwde Anouk
Party

FLINKE DOMPER voor pasgetrouwde Anouk

Eerst moest ze al afscheid nemen van haar zoon Benjahmin (20) die naar Amerika ging om zijn basketbalcarrière te vervolgen en nu vertrekt ook Anouks dochter Phoenix (17) naar de USA, nadat ze een aanbod heeft gekregen van The Washington State University om daar te komen basketballen. Ook vertrekt haar zoon Elijah (18) na de zomer voor vier jaar naar het buitenland voor een studie. De pasgetrouwde Anouk is supertrots dat ze hun dromen waar gaan maken, maar zal haar uitgevlogen kinderen enorm gaan missen, zegt ze.

Lees meer
De ware reden achter huwelijk Hans Klok
Story

De ware reden achter huwelijk Hans Klok

‘Op maandagmorgen naar het stadhuis’ Hans Klok (53) heeft de afgelopen tijd zijn leven onder de loep genomen. De illusionist wilde weten of hij iets te vrezen heeft. ‘Ik vind het verschrikkelijk hoe mijn collega’s de afgelopen maanden onder vuur zijn komen te liggen en dat men in Nederland steeds meer voor eigen rechter gaat spelen,’ vertelt Hans aan Story. ‘Bij sommige van mijn collega’s, onder wie Marco Borsato, moet nog van alles bewezen worden. Maar zijn carrière is stuk. Zelfs als straks blijkt dat het niet waar is, heeft hij een wonder nodig om terug te komen. Dat is toch verschrikkelijk? En zelfs een instantie als Madame Tussauds doet daar aan mee. Zij halen zijn beeld weg en brengen daar zelfs een persbericht over naar buiten. Dat laatste hadden ze…

Lees meer
‘Steeds vaker dacht ik: als dit het leven is, hoeft het voor mij niet meer’
Flair

‘Steeds vaker dacht ik: als dit het leven is, hoeft het voor mij niet meer’

Als Jamie Crafoord (29) 22 jaar is, krijgt ze siliconen borstprotheses. Haar geluk is van korte duur, want ze wordt doodziek. Pas als ze nog maar 37 kilo weegt en in een rolstoel belandt, ontdekken ze de oorzaak: ‘zwetende’ protheses. “Ik wilde dat spul het liefst direct nog uit mijn lichaam trekken, heb geen moment getwijfeld.”

Lees meer