Tijdschrift.nl logo
In dit nummer

De liefdevolle, geheime geste van Amalia’s zusjes

DOOR MATTHIJS ALBERS
FOTO EDWIN SMULDERS

Ariane, Amalia en Alexia leken een boodschap te hebben.

De nare recente ontwikkelingen hebben invloed op het hele koninklijk gezin, niet in de laatste plaats ook op Amalia’s zusjes Alexia en Ariane. Niet alleen zal nu ook met extra aandacht naar de veiligheidsmaatregelen rond hen beiden worden gekeken, zij zien natuurlijk ook het verdriet en de teleurstelling bij hun zus. En dan is het voor Amalia alleen maar een welkom hart onder de riem dat Ariane en Alexia dit keer een liefdevolle geste voor haar in petto leken te hebben. Bij alle voorgaande fotosessies zagen we immers hoe juist Ariane en Alexia – met moeder Máxima – de show stalen. Zeker Alexia wist de spotlights heel goed te pakken, door zich in bonte kleuren te kleden, bijna uitdagend te poseren en een flinke laag make-up te dragen. Hoe anders was dat nu! Alexia droeg nauwelijks make-up en leek bijna in een schooluniform uit Wales te zijn gekomen. Ook Ariane was netjes, maar opvallend ingetogen gekleed. En dan Amalia! Normaal gesproken – qua kleding – de minst uitgesproken van de drie, maar nu gekleed in een werkelijk prachtige outfit. Toeval, of een manier van de drie zussen om te laten zien dat niemand ze er zomaar onder krijgt?

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Bestel nu

Lees meer

Alle artikelen
De zomer OP ZAK
Libelle

De zomer OP ZAK

Niet alleen cargopants zijn hot deze zomer, ook in een jasje, bloes of rok met opgenaaide zakken maak je dit seizoen stoere sier.

Lees meer
Around the world in a day
Flair

Around the world in a day

Op je fashionwereldreis doe je deze zomer Indonesië, India en Marokko aan. Lekker avontuurlijk, met laagjes en prints in mooie diepe kleuren.

Lees meer
Spannende nieuwe stap voor máxima
Weekend

Spannende nieuwe stap voor máxima

Maxima blijft dromen van groter, beteren meer. Nu onderwijs in muziek weer op de kaart staat, wil ze meer kunst en cultuur op én buiten scholen. Een grote stap. ‘Heel spannend’, vindt de koningin.

Lees meer
Je neemt er betere beslissingen van(EN NÓG 12 REDENEN OM LEKKER NAAR BUITEN TE GAAN)
Margriet

Je neemt er betere beslissingen van(EN NÓG 12 REDENEN OM LEKKER NAAR BUITEN TE GAAN)

In de winter is het heel verleidelijk om met een dekentje over je heen met een kop thee op de bank te kruipen. Maar nu het volop lente is, is er geen enkel excuus meer om binnen te blijven. Al was het maar omdat het ook wetenschappelijk is bewezen dat het heel goed voor je is om naar buiten te gaan.

Lees meer
Britse presentator volgens collega’s alleen maar aardig op tv ‘Teddybeer James Corden is een wolf in schaapskleren’
Story

Britse presentator volgens collega’s alleen maar aardig op tv ‘Teddybeer James Corden is een wolf in schaapskleren’

Hollywood lijkt een en al glitter en glamour, maar achter gesloten deuren gebeuren vaak dingen die het daglicht niet kunnen verdragen. In de Amerikaanse entertainmentindustrie is men wel wat gewend, maar sommige schokkende gebeurtenissen dreunen nog vele jaren na. Story publiceert de grootste schandalen. Deze week: James Corden, wiens tv-afscheid door velen totaal niet wordt betreurd.

Lees meer