Duivels dilemma voor monique westenberg

Zet Monique haar vriendschap met Rox Hazes op het spel?

Tussen Rachel Hazes en haar ex-schoondochter Monique Westenberg heeft het nooit geboterd. De twee dames staan al jaren op voet van oorlog. Meermaals liet de Hazes-weduwe zich negatief uit over de ex-vriendin van haar zoon. Vorig jaar sneerde ze nog naar de moeder van haar kleinzoon André: ”Monique mag in de villa blijven wonen, rijdt in een auto die André betaalt. Ze krijgt naast alimentatie voor kleine Dré elke maand geld voor haarzelf. Daartoe is André helemaal niet verplicht, omdat ze niet getrouwd waren en er niets op papier staat.” Het zat Rachel niet lekker dat André nog steeds de vakanties voor Monique zou betalen en alle huishoudelijke kosten op zich neemt, inclusief die voor het inhuren van een werkster. Rachel zei hierover: ”Monique mankeert niets aan haar handen. Ga eens werken voor je geld, denk ik dan!” Harde uitspraken, die bij Monique verkeerd gevallen moeten zijn. Dit is de band met Rachel zeker niet ten goede gekomen, zo mag zij al jaren haar kleinzoon niet zien. Een groot verdriet voor Rachel. Maar Monique hield voet bij stuk; Rachel mocht haar rol van liefdevolle oma voor kleine André niet vervullen. Gelukkig gloort er hoop aan de horizon…

’Andre heeft een ruggengraat’

André Hazes wil namelijk dat Monique Westenberg per direct stopt met de boycot van zijn moeder Rachel, zo weet Yvonne Coldeweijer. De zanger heeft zijn buik vol van de gespannen verstandhouding tussen Monique en zijn moeder. Yvonne stelt: ”André is er klaar mee! Al jaren houdt Monique hun zoontje weg bij zijn oma, omdat de band tussen haar en Rachel erg slecht is. Beiden gunnen elkaar het licht in de ogen niet, maar daar maakt André nu een einde aan.” André heeft Monique volgens Coldeweijer voor het blok gezet. ”Hij heeft nu aangeven dat hij zo snel mogelijk een ontmoeting wil laten plaatsvinden tussen mini Dré en Rachel (ze hebben elkaar jaren niet gezien en hij is pas vijf jaar). Hij heeft tegen Monique gezegd: ’Anders kun je een eventuele relatie tussen ons wel vergeten!’ Krijg nou wat: André met een ruggengraat! Monique heeft hiermee ingestemd om de goede vrede te bewaren. Ze wil immers nog altijd mevrouw Hazes worden en in de luxe villa blijven wonen. Binnen nu en een aantal weken gaat de verzoening dus plaatsvinden en ziet mini Dré zijn oma weer! Interessante ontwikkelingen”, aldus de juice koningin.

Vriendschap of liefde?

De eis van André heeft Monique voor een duivels dilemma gesteld. Zoals bekend is zij goed bevriend met Roxeanne Hazes. De twee lijken elkaar helemaal gevonden te hebben in de strijd tegen Rachel. Als gevolg van een ruzie tussen moeder en dochter heeft Rachel haar kleinzoon Fender ook al jaren niet gezien. Maar Monique en Rox zijn dikke vriendinnen. De meiden bezoeken elkaar regelmatig en de twee neefjes hebben dan altijd dikke pret met elkaar. Mocht Monique zich inderdaad verzoenen met Rachel, dan is het de grote vraag hoe Roxeanne hierop zal reageren. Zal een verzoening een wig drijven tussen de twee dames? Zet Monique haar vriendschap met Rox op het spel door in te gaan op de eis van André Hazes? Als ze hem niet tegemoet komt, loopt Monique kans om alles te verliezen. Want als ze de zanger tegen de haren instrijkt, kan hij er zomaar werk van maken om haar alsnog uit de villa in Berkel en Rodenrijs te zetten en is de hoop op een huwelijk met André vervlogen. Monique houdt nog altijd van de vader van haar kind, ooit mevrouw Hazes worden zou haar grote droom zijn. Dus eigenlijk staat Monique schaakmat, ze lijkt geen andere keuze te hebben dan het contact tussen Rachel en kleine Dré te herstellen. Of dit daadwerkelijk gaat gebeuren? We houden u uiteraard op de hoogte…

Monique staat schaakmat. Als ze Rachel het contact met haar kleinzoon blijft ontzeggen, dreigt ze haar mede door André gefinancierde luxeleventje kwijt te raken.

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Al abonnee?
Log in om verder te lezen

Dit artikel komt uit:
Party - Editie 27 - 2022

Party - Editie 27 - 2022
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Lees meer

Alle artikelen
‘We kúnnen nu niet eens trouwen’ Hans Klok stelt zomerbruiloft uit
Story

‘We kúnnen nu niet eens trouwen’ Hans Klok stelt zomerbruiloft uit

Een paar maanden geleden wist Hans Klok het zeker: hij wilde in augustus op het strand naast zijn circustent trouwen met zijn grote liefde Dann van Ling. Maar de plannen zijn gewijzigd!

Lees meer
Jouw vrouw, mijn vrouw
Panorama

Jouw vrouw, mijn vrouw

In Den Helder nemen mariniers van mijnenjager Zr. Ms. Vlaardingen afscheid van hun geliefden voordat ze afreizen naar de Middellandse Zee. Daar sluiten zij zich aan bij een divisie van de NAVO die zich daar permanent bezighoudt met het opsporen en onschadelijk maken van mijnen. Veertig mariniers zijn zo’n vijftien weken van huis, maar daar gaat het nu even niet om. Belangrijker is: bij wie van deze mariniers hoort deze dame? Of hoort ze bij geen beiden en kijken ze alleen hun ogen uit? Zouden ze aan haar denken als ze op volle zee zijn? En als ze bij geen van beiden hoort, wie van de twee zet dan nog even snel de eerste stap voordat ze vertrekken? Want bang om een blauwtje te lopen hoeven ze niet te zijn:…

Lees meer
Vooruit, nog ééntje dan…
Flair

Vooruit, nog ééntje dan…

En dan krijg je een drieling. De eerste reactie? Vette paniek. Maar daarna is het een kwestie van alles nemen zoals het komt, weten Anouk, Wendy en Lidy. “De wasmachine staat non-stop aan, helemaal nu ze alle drie in de kwijlfase zitten.”

Lees meer
“Die negenhonderd gulden gaf ik diezelfde dag nog uit”
Libelle

“Die negenhonderd gulden gaf ik diezelfde dag nog uit”

Wie heeft vroeger die eindeloze zomervakantie níet gevuld met geweldig, leerzaam, oersaai, goed- of juist slechtbetaald vakantiewerk? Zestien vrouwen over dat ene onvergetelijke zomerbaantje.

Lees meer
‘Nee, ik heb geen kinderen (EN DAT IS PRIMA)'
Margriet

‘Nee, ik heb geen kinderen (EN DAT IS PRIMA)'

Kinderen krijgen, moeder worden... Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Carla, Eri en Ypie zijn, om verschillende redenen, kinderloos gebleven en dat is helemaal goed zo.

Lees meer