Tijdschrift.nl logo
In dit nummer

'Elk liefdesverhaal is mooi, maar dat van ons is mijn favoriet'

Lange tijd lag haar liefdesleven stil, Connie Witteman was na de breuk met Eugène van Dun helemaal klaar met mannen en relaties. Maar Cupido had andere plannen en schoot in 2021 hartstikke raak. Connie viel als een blok voor haar goede vriend Henk de Vries. Tot op de dag van vandaag maakt de Amster- damse zakenman haar zielsgelukkig. Connie is 71 jaar, smoorverliefd en barst nog van de levenslust en de toekomstplannen. 'Ik wil een podcast maken, lijkt me hartstikke leuk.'

FOTO'S: RENI VAN MAREN

Nadat haar relatie met Eugène van Dun in 2018 strandde, had Connie Witteman haar buik vol van mannen. Lange tijd riep de diva geen behoefte meer te hebben aan een nieuwe liefde… Maar in 2021 schoot Cupido geheel onverwacht toch weer raak. Want na een vriendschap van 35 jaar sloeg de vonk over tussen Connie en zakenman Henk de Vries, oprichter van The Bulldog. Twee jaar later brandt het liefdesvuur nog altijd hevig tussen de twee tortelduifjes. Connie is dolgelukkig met haar vriend. 'Henk wordt zeker mijn láátste liefde. Daar ben ik van overtuigd. Het is mooi dit geluk nog te vinden op onze leeftijd. We zijn beiden begin zeventig. We gaan er volop van genieten.' En dat genieten gaat ze goed af. Samen maken Henk en Connie geregeld mooie reisjes, dineren ze in luxe restaurants of wandelen ze smoorverliefd door Amsterdam. Op social media laat Connie stralend weten bij een foto van haar en haar hartendief: 'Elk liefdesverhaal is mooi, maar het onze is mijn favoriet… De best helende therapie is vriendschap en liefde. Liefde is het grote oplosmiddel voor alle moeilijkheden, alle problemen en alle misverstanden. Uiteindelijk is de liefde die je neemt gelijk aan de liefde die je geeft.'

Connie is dan wel 71 jaar, maar wie denkt dat ze achter de geraniums gaat zitten, heeft het goed mis. Ze barst nog van de levenslust en de plannen. Al jaren is ze een hit op Instagram met Connies Power. Via het digitale platform deelt ze vrijwel dagelijks wijze spreuken, showt ze haar prachtige outfits en geeft ze beauty- en kooktips.

'Het is mooi dit geluk nog te vinden op onze leeftijd'
'Ik wil een podcast over mijn leven maken, lijkt me hartstikke leuk'
Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Bestel nu

Podcastplannen

Connie was onlangs een tijdje afwezig op Instagram en dat had een vervelende reden. 'Ik heb drie weken in de lappenmand gelegen en een zware longontsteking gehad', vertelde ze aan Shownieuws. Daarnaast had de diva ook nog eens flink de griep. Maar ze is gelukkig weer helemaal de oude en blaakt weer van gezondheid, getuige deze vrolijke foto's van haar en Henk. Connie is ook toe aan iets nieuws, zo laat ze aan haar volgers weten. 'Ik denk aan een podcast. Zou het niet hartstikke leuk zijn om iedere dag in mijn eigen podcast mijn levensverhaal te delen? Ik heb mooie verhalen vanaf dat ik acht jaar was. Ik hoop dat mijn Instavriendjes willen laten weten of het ze een leuk idee vinden. En voor degene die het niets vinden, lekker ontvolgen, haha.'

Lees meer

Alle artikelen
Tropisch ten top
&C Magazine

Tropisch ten top

Wat is er beter dan een tropisch eiland met hagelwitte zandstranden en wuivende palmbomen, op nog geen tien uur vliegen? Juist: twéé van die eilanden. Ontdek Zanzibar en Lamu.

Lees meer
Kalm aan in de ALGARVE
Libelle

Kalm aan in de ALGARVE

Hoewel de Algarve een populaire vakantiebestemming is, ontdekte chef toerisme Françoise dat je ook prima kunt onthaasten in dit zuidelijke deel van Portugal. “Alles is hier zo lekker ‘calma’.”

Lees meer
‘Feyenoord kampioen? Ik hoop het zo!’ Trainer en oud-voetballer Jean-Paul van Gastel
Panorama

‘Feyenoord kampioen? Ik hoop het zo!’ Trainer en oud-voetballer Jean-Paul van Gastel

Jean-Paul van Gastel (50) is terug in het land na drie jaar China. Al die tijd ontving de trainer daar geen bezoek en kon hij zijn kinderen niet zien. Dat was het grote minpunt aan zijn avontuur, waarvan hij tegelijkertijd volop heeft genoten. In China had hij ook de tijd om zijn ontslag bij Feyenoord te verwerken. Is die wond inmiddels geheeld? Over rondhuppelende olifanten, een luxegevangenis en de titelrace van Feyenoord. “Het is een emotionele rollercoaster geweest.”

Lees meer
Zinderend mooi Zweden
Margriet

Zinderend mooi Zweden

Een prachtige kust, vriendelijke mensen en overal waar je komt heerlijk en puur eten. Het is absoluut de moeite waard om West-Zweden te verkennen.

Lees meer
Uur van de waarheid waarom de klok terug of vooruit ons zo ontregelt
Flair

Uur van de waarheid waarom de klok terug of vooruit ons zo ontregelt

Op 31 maart gaat de zomertijd weer in: een uur langer licht. Maar Europa wil af van dat gerommel met de wijzers. De vraag is alleen: gaan we dan voor winter- of zomertijd? Wetenschappers kiezen voor de eerste optie. En daar heeft onze biologische klok alles mee te maken.

Lees meer