EROPUIT In januari/februari

Sneeuwklokjesfeest!

De Boschhoeve organiseert dit jaar weer het Sneeuwklokjesfeest. Er zijn meer dan 350 verschillende sneeuwklokjes te zien en die staan werkelijk overal: in de diverse tuinkamers, in de borderranden en in de boomgaard. De sneeuwklokjes en andere voorjaarsbloeiers zijn over de afgelopen jaren aangeplant en gekweekt door gepassioneerd eigenaresse Dineke Logtenberg. Het duurde wel zo’n 10 jaar voordat de sneeuwklokjes zich als een lopend vuurtje door haar tuin hadden verspreid, maar inmiddels is het met recht een sneeuwklokjesfeest te noemen! Er zijn gewone sneeuwklokjes, maar ook een aantal bijzondere variëteiten uit Nederland en Engeland te bewonderen, zoals Galanthus plicatus ‘Diggory’, Dinekes persoonlijke favoriet, met ballonvormige rokjes. Voor dit feest heeft de Boschhoeve gespecialiseerde collega-kwekers uitgenodigd, met nog meer sneeuwklokjes en andere bolgewassen, heesters en vaste planten. Ben jij ook helemaal weg van al die klokjes? Tijdens het sneeuwklokjesfeest kun je ze niet alleen uitgebreid bekijken, maar ook kopen voor in je eigen tuin.

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Al abonnee?
Log in om verder te lezen

Het sneeuwklokjesfeest vindt plaats op 10, 11 en 12 februari van 10:00 tot 17:00 uur. De entree is € 4 per persoon, kinderen tot 12 jaar gratis. Check voor meer informatie over de sneeuwklokjes van de Boschhoeve én voor de laatst geldende coronamaatregelen de website. www.boschhoeve.nl

Dit artikel komt uit:
Tuinseizoen - Editie 1 - 2022

Tuinseizoen - Editie 1 - 2022
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Lees meer

Alle artikelen
Groot feest in noorwegen: amalia’s eerste gala
Weekend

Groot feest in noorwegen: amalia’s eerste gala

Toute royale kwam naar Oslo voor het feestje van de achttienjarige erfprinses Ingrid Alexandra. Voor heel wat jonge royals was het hun eerste konink lijke bal. Zoals voor prinses Amalia en haar Belgische collega prinses Elisabeth.

Lees meer
Wat u nog niet wist over Chantal Janzen
Story

Wat u nog niet wist over Chantal Janzen

Dit jaar zit Chantal Janzen (43) twintig jaar in het vak, en dat vraagt om evenzoveel leuke, interessante en opmerkelijke weetjes over de talentvolle presentatrice en musicalster. Want wist u bijvoorbeeld dat ze kampt met hoogtevrees, dit jaar oma wordt, in therapie is geweest en dat haar ooit zo innige band met showbizzcollega Linda de Mol ernstig bekoeld is?

Lees meer
FLINKE DOMPER voor pasgetrouwde Anouk
Party

FLINKE DOMPER voor pasgetrouwde Anouk

Eerst moest ze al afscheid nemen van haar zoon Benjahmin (20) die naar Amerika ging om zijn basketbalcarrière te vervolgen en nu vertrekt ook Anouks dochter Phoenix (17) naar de USA, nadat ze een aanbod heeft gekregen van The Washington State University om daar te komen basketballen. Ook vertrekt haar zoon Elijah (18) na de zomer voor vier jaar naar het buitenland voor een studie. De pasgetrouwde Anouk is supertrots dat ze hun dromen waar gaan maken, maar zal haar uitgevlogen kinderen enorm gaan missen, zegt ze.

Lees meer
De ware reden achter huwelijk Hans Klok
Story

De ware reden achter huwelijk Hans Klok

‘Op maandagmorgen naar het stadhuis’ Hans Klok (53) heeft de afgelopen tijd zijn leven onder de loep genomen. De illusionist wilde weten of hij iets te vrezen heeft. ‘Ik vind het verschrikkelijk hoe mijn collega’s de afgelopen maanden onder vuur zijn komen te liggen en dat men in Nederland steeds meer voor eigen rechter gaat spelen,’ vertelt Hans aan Story. ‘Bij sommige van mijn collega’s, onder wie Marco Borsato, moet nog van alles bewezen worden. Maar zijn carrière is stuk. Zelfs als straks blijkt dat het niet waar is, heeft hij een wonder nodig om terug te komen. Dat is toch verschrikkelijk? En zelfs een instantie als Madame Tussauds doet daar aan mee. Zij halen zijn beeld weg en brengen daar zelfs een persbericht over naar buiten. Dat laatste hadden ze…

Lees meer
‘Steeds vaker dacht ik: als dit het leven is, hoeft het voor mij niet meer’
Flair

‘Steeds vaker dacht ik: als dit het leven is, hoeft het voor mij niet meer’

Als Jamie Crafoord (29) 22 jaar is, krijgt ze siliconen borstprotheses. Haar geluk is van korte duur, want ze wordt doodziek. Pas als ze nog maar 37 kilo weegt en in een rolstoel belandt, ontdekken ze de oorzaak: ‘zwetende’ protheses. “Ik wilde dat spul het liefst direct nog uit mijn lichaam trekken, heb geen moment getwijfeld.”

Lees meer