Gaat de dochter van linda de mol hier samenwonen?

Linda de Mol mag dan op dit moment nog geen nieuwe liefde in haar leven hebben, dochter Noa Vahle is tot over haar oren verliefd op haar Tim. Zoeken naar een woning om samen te gaan wonen hoeft niet, want dat kan in Noa’s Amsterdamse benedenwoning!

Linda de Mol mag dan momenteel geen man in haar leven hebben, zowel haar zoon Julian als haar dochter Noa hebben een fijne relatie. Dat betekent niet dat zij geen tijd meer hebben voor hun moeder. Een paar weken geleden wisten zij hun moeder Linda nog te verrassen met een weekendje Londen. Zoon Julian had zijn vriendin Chelsey, die een ex-vriendin zou zijn van filmster Leonardo DiCaprio, meegenomen. Noa was alleen; haar vriendje Tim was niet meegegaan naar Londen. Wellicht had hij het druk met zijn werk. De reden is niet zeker, omdat de twee elkaar nog maar net kennen. De relatie tussen Noa en Tim is al langer aan de gang, maar nu pas hebben de twee tortelduifjes besloten het naar buiten te brengen.

Bekende in de tv-wereld

Voor Tim is het tv-wereldje niet vreemd en dat is zeker een pre voor hun relatie. Zoals bekend begint Noa namelijk ook voet aan de grond te krijgen in de tv-wereld. Zo zit ze in de redactie van de SBS6- talkshow ’Vandaag Inside’ en heeft ze bovendien een vuurdoop ondergaan als sportverslaggeefster. Noa deed namelijk verslag van de Conference League-finale tussen AS Roma en de Rotterdamse voetbalclub Feijenoord. Na deze wedstrijd ontving zij veel lof over de wijze van haar verslaggeving. Wat dat betreft heeft Hélène Hendriks er een geduchte concurrente bij. Ook haar vriend Tim de Wild zal van Noa’s optreden hebben genoten, want hij houdt van voetbal en voetbalt zelf ook. Tim is zelf niet op de beeldbuis te bewonderen, maar achter de schermen werkzaam als onder andere producent. Daarnaast heeft hij ook een eigen tv-bedrijfje. ”Waar ik vroeger al ee grote interesse had voor het werken achter de schermen bij televisieprogramma’s is daar later ook de interesse bijgekomen om zelf video’s te maken.” Daarom is Tim zich gaan ontwikkelen in het ’bedenken, schrijven, regisseren, filmen en monteren van video’s’. ”Na vele productie-stages te hebben gelopen en gewerkt te hebben bij verschillende tv-programma’s, heb ik veel ervaring, kennis en kunde opgedaan bij het maken van televisie en online video’s.” Noa en Tim hebben elkaar dus helemaal gevonden!

Voldoende ruimte

Niemand zal er gek van opkijken als de twee tortelduifjes binnenkort gaan samenwonen. Gelukkig hoeven ze dan niet op zoek naar geschikte woonruimte. Noa woont tenslotte in een schitterend benedenhuis in Amsterdam, dat zij enige jaren geleden met behulp van moeder Linda kocht voor 875.000 euro. Het ligt in het centrum van Amsterdam, met de Jordaan om de hoek. Gezelliger kan bijna niet. En er is voldoende ruimte: het huis beschikt over vier kamers, die verdeeld zijn over twee woonlagen. Het lijkt dus slechts een kwestie van tijd dat Noa en Tim hier gaan samenwonen en een prachtig tv-koppel gaan vormen.

Noa met haar prille grote liefde Tim de Wild.

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Al abonnee?
Log in om verder te lezen

Dit artikel komt uit:
Party - Editie 26 - 2022

Party - Editie 26 - 2022
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Lees meer

Alle artikelen
‘We kúnnen nu niet eens trouwen’ Hans Klok stelt zomerbruiloft uit
Story

‘We kúnnen nu niet eens trouwen’ Hans Klok stelt zomerbruiloft uit

Een paar maanden geleden wist Hans Klok het zeker: hij wilde in augustus op het strand naast zijn circustent trouwen met zijn grote liefde Dann van Ling. Maar de plannen zijn gewijzigd!

Lees meer
Jouw vrouw, mijn vrouw
Panorama

Jouw vrouw, mijn vrouw

In Den Helder nemen mariniers van mijnenjager Zr. Ms. Vlaardingen afscheid van hun geliefden voordat ze afreizen naar de Middellandse Zee. Daar sluiten zij zich aan bij een divisie van de NAVO die zich daar permanent bezighoudt met het opsporen en onschadelijk maken van mijnen. Veertig mariniers zijn zo’n vijftien weken van huis, maar daar gaat het nu even niet om. Belangrijker is: bij wie van deze mariniers hoort deze dame? Of hoort ze bij geen beiden en kijken ze alleen hun ogen uit? Zouden ze aan haar denken als ze op volle zee zijn? En als ze bij geen van beiden hoort, wie van de twee zet dan nog even snel de eerste stap voordat ze vertrekken? Want bang om een blauwtje te lopen hoeven ze niet te zijn:…

Lees meer
Vooruit, nog ééntje dan…
Flair

Vooruit, nog ééntje dan…

En dan krijg je een drieling. De eerste reactie? Vette paniek. Maar daarna is het een kwestie van alles nemen zoals het komt, weten Anouk, Wendy en Lidy. “De wasmachine staat non-stop aan, helemaal nu ze alle drie in de kwijlfase zitten.”

Lees meer
“Die negenhonderd gulden gaf ik diezelfde dag nog uit”
Libelle

“Die negenhonderd gulden gaf ik diezelfde dag nog uit”

Wie heeft vroeger die eindeloze zomervakantie níet gevuld met geweldig, leerzaam, oersaai, goed- of juist slechtbetaald vakantiewerk? Zestien vrouwen over dat ene onvergetelijke zomerbaantje.

Lees meer
‘Nee, ik heb geen kinderen (EN DAT IS PRIMA)'
Margriet

‘Nee, ik heb geen kinderen (EN DAT IS PRIMA)'

Kinderen krijgen, moeder worden... Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Carla, Eri en Ypie zijn, om verschillende redenen, kinderloos gebleven en dat is helemaal goed zo.

Lees meer