Tijdschrift.nl logo
I dette nummer

Gaat gordon concurrentie aan met john de mol?

Gordon maakt er geen geheim van dat hij blij is dat in december zijn contract met Talpa afloopt. Sterker nog: hij liet onlangs weten die dag de viag uit te hangen. Hij en John de Mol zouden niet echt meer samen door een deur kunnen. En nu dreigt Gordon ook nog eens concurrent te worden van de mediamagnaat!

TEKST: ROB VUURENS
FOTO'S: ANP
Eind van het jaar loopt zijn contract bij Talpa af en volgens Goor gaat dan de vlag uit.

A ls iemand de laatste paar weken het nieuws heeft beheerst, dan is het wel Gordon Heuckeroth. En dat had natuurlijk alles te maken met zijn stormachtige relatie met de Australische Gavin Rozario - met wie hij zelfs in het huwelijk zou treden en het al even turbulente einde van hun liefdessprookje. Overenthousiast liet Gordon via alle mogelijke kanalen weten dat hij de ware eindelijk gevonden had. Tranen van geluk rolden over zijn wangen toen zijn verloofde hem ten huwelijk had gevraagd. Maar plotseling was het alweer over en uit. Gavin trok de stekker uit de relatie. Een fikse teleurstelling voor Gordon. Hij was er kapot van en vloog naar Nederland om troost te zoeken bij vrienden en familie. Of hij ook troost heeft gezocht bij zijn broer John lijkt niet waarschijnlijk. John liet namelijk onlangs nog in Party weten geen enkel geloof te hebben in het voorgenomen huwelijk en betichtte zijn broer ervan ‘aandachtsgeil’ te zijn.

Nog meer ellende

Maar de ellende blijft voor Gordon helaas niet beperkt tot zijn gebroken hart. Daar komt namelijk ook nog eens bij dat de entertainer overhoop ligt met Talpa-baas John de Mol, de man die hem een miljoenencontract bezorgde. De twee konden altijd goed door één deur, maar dat zou verleden tijd zijn. Ineens begon Gordon van de daken te schreeuwen dat hij eind van het jaar de vlag uit zal hangen, omdat dan zijn contract bij Talpa/SBS afloopt en een nieuw contract er gewoonweg niet in zit. Volgens Gordon heeft John de Mol hem op het strafbankje gezet, omdat hij teveel commentaar had op wat er in zijn ogen niet goed ging bij Talpa. Daardoor moest hij met lede ogen toezien hoe ‘alles en iedereen’ programma's kreeg en hij niet. Momenteel is Gordon terug op de buis met het programma ‘Wat Een Uitvinding’. Het lijkt erop dat dat zijn laatste klus voor de zender en voor Talpa zal zijn. Want roepen dat je de vlag gaat uithangen en ook nog eens verklappen dat John de Mol je op een strafbankje heeft gezet, zal waarschijnlijk niet zonder gevolgen blijven. En dat terwijl Gordon graag nog een paar programma's had willen maken, die er niet zijn gekomen. Zoals een soort ‘Villa Felderhof’ en een dagelijkse talkshow die hij zou afwisselen met Patty Brard. “Een beetje Oprah Winfrey-achtig-programma, wat voigens mij veei succesvolier had kunnen zijn dan ‘HLF8’. Het was echt een ander concept”, aldus Gordon.

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Bestel nu
Gordon beweert dat hij door John de Mol op het strafbankje is gezet.

Serieuze concurrent?

Maar wellicht gaat Gordon dit allemaal alsnog ontwikkelen, want hij heeft niet stilgezeten en in Dubai zijn eigen tv-productie bedrijf opgericht. En gezien het feit dat Patty’s contract bij SBS ook niet wordt verlengd, kunnen de twee wellicht gaan samenwerken en de talkshow verkopen aan een geïnteresseerde zender. Ook een reisprogramma staat al op het menu. “Ik ben zelf enorm fan van al die reisprogramma's. Ik wil een programma maken over de meest krankzinnige hotels ter wereld op de meest onmogelijke plekken.” Of de kijker daarop zit wachten lijkt, gezien het enorme aanbod van reisprogramma's, niet echt waarschijnlijk. Maar wie weet wordt Gordon wel een serieuze concurrent van John de Mol en weet hij vele succesvolle formats te ontwikkelen. De Mol zal er voorlopig nog geen nacht van wakker liggen.

Lees meer

Alle artikelen
De zomer OP ZAK
Libelle

De zomer OP ZAK

Niet alleen cargopants zijn hot deze zomer, ook in een jasje, bloes of rok met opgenaaide zakken maak je dit seizoen stoere sier.

Lees meer
Around the world in a day
Flair

Around the world in a day

Op je fashionwereldreis doe je deze zomer Indonesië, India en Marokko aan. Lekker avontuurlijk, met laagjes en prints in mooie diepe kleuren.

Lees meer
Spannende nieuwe stap voor máxima
Weekend

Spannende nieuwe stap voor máxima

Maxima blijft dromen van groter, beteren meer. Nu onderwijs in muziek weer op de kaart staat, wil ze meer kunst en cultuur op én buiten scholen. Een grote stap. ‘Heel spannend’, vindt de koningin.

Lees meer
Je neemt er betere beslissingen van(EN NÓG 12 REDENEN OM LEKKER NAAR BUITEN TE GAAN)
Margriet

Je neemt er betere beslissingen van(EN NÓG 12 REDENEN OM LEKKER NAAR BUITEN TE GAAN)

In de winter is het heel verleidelijk om met een dekentje over je heen met een kop thee op de bank te kruipen. Maar nu het volop lente is, is er geen enkel excuus meer om binnen te blijven. Al was het maar omdat het ook wetenschappelijk is bewezen dat het heel goed voor je is om naar buiten te gaan.

Lees meer
Britse presentator volgens collega’s alleen maar aardig op tv ‘Teddybeer James Corden is een wolf in schaapskleren’
Story

Britse presentator volgens collega’s alleen maar aardig op tv ‘Teddybeer James Corden is een wolf in schaapskleren’

Hollywood lijkt een en al glitter en glamour, maar achter gesloten deuren gebeuren vaak dingen die het daglicht niet kunnen verdragen. In de Amerikaanse entertainmentindustrie is men wel wat gewend, maar sommige schokkende gebeurtenissen dreunen nog vele jaren na. Story publiceert de grootste schandalen. Deze week: James Corden, wiens tv-afscheid door velen totaal niet wordt betreurd.

Lees meer