Gerucht: echtgenote gooit Marc Overmars deur uit!

Voetbal-bobo gaat in Antwerpen wonen

Na de onthullingen rondom The Voice of Holland raakte ook Ajax-boegbeeld Marc Overmars wegens grensoverschrijdend gedrag jegens vrouwen in diskrediet. Om die reden legde Marc zijn functie als directeur voetbalzaken bij Ajax neer. ‘Het gedurende een langere periode versturen van grensoverschrijdende berichten aan meerdere vrouwelijke collega’s ligt ten grondslag aan zijn besluit om te stoppen,’ motiveerde Ajax de beslissing. ‘Ik schaam me kapot,’ liet Marc in een verklaring weten. ‘Vorige week werd ik geconfronteerd met meldingen over mijn gedrag. En hoe dit op anderen is overgekomen. Helaas realiseerde ik me niet goed dat ik hiermee grenzen heb overschreden, maar dat werd me deze dagen wel duidelijk. Daardoor voelde ik opeens een enorme druk. Ik bied mijn excuses aan. Zeker voor iemand in mijn positie is dit gedrag niet goed te praten, dat zie ik inmiddels ook in. Maar te laat. Ik zie geen andere optie dan te stoppen bij Ajax. Dit heeft ook grote impact op mijn privésituatie. Daarom verzoek ik iedereen mij en mijn gezin met rust te laten.’Dat thuisfront bestaat uit zijn echtgenote en voormalig Miss Nederland Chantal van Woensel en hun twee zoons, twintigers Nick en Frenkie. Met hen woont Marc in de bosrijke omgeving van Epe. Maar volgens hardnekkige geruchten duurt dat niet lang meer: Chantal, die compleet verrast werd door de onsmakelijke onthulling dat Marc seksueel getinte appjes had gestuurd aan vrouwelijke collega’s inclusief foto’s van zijn geslachtsdeel, zou hem de deur gewezen hebben! Hoewel dit gerucht bij het ter perse gaan van deze Story niet bevestigd kon worden, is het wel heel toevallig dat Marc afgelopen maandag aankondigde naar Antwerpen te verhuizen, nu hij daar tot veler verbazing aan de slag kan als technisch directeur van voetbalclub Antwerp. ‘Als je bij Ajax hebt gewerkt, kan je alleen nog in het buitenland aan de slag. Daarom heb ik voor het buitenland gekozen. Dat was geen vlucht. Ik kom ook in Antwerpen wonen,’ verklaarde Marc Overmars. De kans dat Chantal met hem meeverhuist, lijkt nihil. Haar gehele sociale leven plus dat van haar zoons speelt zich in Nederland af. Dat Marc aangeeft naar de mondaine Vlaamse stad te verhuizen, voedt de roddels dat hij en Chantal in een huwelijkscrisis terechtgekomen zijn. Mochten de twee daadwerkelijk gaan scheiden, dan is de vraag of Chantal daar in financiële zin veel aan overhoudt. Door zakenblad Quote werd het vermogen van Marc op 15 miljoen euro geschat maar uit openbare gegevens van het Kadaster blijkt dat Marc en Chantal onder huwelijkse voorwaarden gehuwd zijn, wat betekent dat er onderling vooraf afspraken zijn gemaakt over de verdeling van hun vermogen mocht het ooit fout gaan. Wellicht is dat moment nu gekomen...

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Al abonnee?
Log in om verder te lezen

FOTO’S EDWIN SMULDERS, ANP

Dit artikel komt uit:
Story - Editie 12 - 2022

Story - Editie 12 - 2022
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Lees meer

Alle artikelen
Groot feest in noorwegen: amalia’s eerste gala
Weekend

Groot feest in noorwegen: amalia’s eerste gala

Toute royale kwam naar Oslo voor het feestje van de achttienjarige erfprinses Ingrid Alexandra. Voor heel wat jonge royals was het hun eerste konink lijke bal. Zoals voor prinses Amalia en haar Belgische collega prinses Elisabeth.

Lees meer
Wat u nog niet wist over Chantal Janzen
Story

Wat u nog niet wist over Chantal Janzen

Dit jaar zit Chantal Janzen (43) twintig jaar in het vak, en dat vraagt om evenzoveel leuke, interessante en opmerkelijke weetjes over de talentvolle presentatrice en musicalster. Want wist u bijvoorbeeld dat ze kampt met hoogtevrees, dit jaar oma wordt, in therapie is geweest en dat haar ooit zo innige band met showbizzcollega Linda de Mol ernstig bekoeld is?

Lees meer
FLINKE DOMPER voor pasgetrouwde Anouk
Party

FLINKE DOMPER voor pasgetrouwde Anouk

Eerst moest ze al afscheid nemen van haar zoon Benjahmin (20) die naar Amerika ging om zijn basketbalcarrière te vervolgen en nu vertrekt ook Anouks dochter Phoenix (17) naar de USA, nadat ze een aanbod heeft gekregen van The Washington State University om daar te komen basketballen. Ook vertrekt haar zoon Elijah (18) na de zomer voor vier jaar naar het buitenland voor een studie. De pasgetrouwde Anouk is supertrots dat ze hun dromen waar gaan maken, maar zal haar uitgevlogen kinderen enorm gaan missen, zegt ze.

Lees meer
De ware reden achter huwelijk Hans Klok
Story

De ware reden achter huwelijk Hans Klok

‘Op maandagmorgen naar het stadhuis’ Hans Klok (53) heeft de afgelopen tijd zijn leven onder de loep genomen. De illusionist wilde weten of hij iets te vrezen heeft. ‘Ik vind het verschrikkelijk hoe mijn collega’s de afgelopen maanden onder vuur zijn komen te liggen en dat men in Nederland steeds meer voor eigen rechter gaat spelen,’ vertelt Hans aan Story. ‘Bij sommige van mijn collega’s, onder wie Marco Borsato, moet nog van alles bewezen worden. Maar zijn carrière is stuk. Zelfs als straks blijkt dat het niet waar is, heeft hij een wonder nodig om terug te komen. Dat is toch verschrikkelijk? En zelfs een instantie als Madame Tussauds doet daar aan mee. Zij halen zijn beeld weg en brengen daar zelfs een persbericht over naar buiten. Dat laatste hadden ze…

Lees meer
‘Steeds vaker dacht ik: als dit het leven is, hoeft het voor mij niet meer’
Flair

‘Steeds vaker dacht ik: als dit het leven is, hoeft het voor mij niet meer’

Als Jamie Crafoord (29) 22 jaar is, krijgt ze siliconen borstprotheses. Haar geluk is van korte duur, want ze wordt doodziek. Pas als ze nog maar 37 kilo weegt en in een rolstoel belandt, ontdekken ze de oorzaak: ‘zwetende’ protheses. “Ik wilde dat spul het liefst direct nog uit mijn lichaam trekken, heb geen moment getwijfeld.”

Lees meer