Tijdschrift.nl logo
In dit nummer

Gravin Eloise openhartig op de rode loper ‘Ik ben heel gelukkig in de liefde’

DOOR KARIN RIETHOVEN
FOTO EDWIN SMULDERS

Met ruim 300.000 volgers op Instagram weet gravin Eloise van Oranje (20) hoe het is om in de aandacht te staan. Toch stond ze een beetje onwennig op de rode loper voor de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring. ‘Dit heb ik nog niet eerder meegemaakt,’ vertelt ze aan Story.

‘Maar het was heel leuk. Veel fotografen en cameraploegen van televisieprogramma’s die ik eigenlijk nooit kijk. Programma’s als Shownieuws ken ik wel, maar ik kijk er niet naar. Eigenlijk kijk ik nooit naar de reguliere programma’s op televisie. Ik ben meer een Netflix-meisje. Al zet ik de televisie wel aan voor Max Verstappen en voetbal wanneer het Nederlands elftal speelt.’ Eloise kwam naar de feestelijke uitreiking om haar goede vriend Robbert Rodenburg bij te staan. Zijn show Open Kaart was genomineerd voor beste Online Videoprogramma, een categorie die hij ook won. ‘Ik ben bij hem te gast geweest en dat is een heel mooi gesprek geworden. Vooraf heb ik geen advies aan mijn ouders gevraagd. Dat was niet nodig omdat ik van tevoren de vragen niet kreeg. De bedoeling was meer om een gesprek te voeren waarbij de vragen niet vaststaan. En het werd een mooi tweegesprek. Hij weet je enorm op je gemak te stellen. Dat was heel fijn.’

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Bestel nu
‘Hij weet je enorm op je gemak te stellen’

Twee jaar geleden begon Eloise aan haar studie op de Amsterdamse Hotelschool The Hague, waar ze intern woont. ‘Het bevalt me nog erg goed. De studie is heel leuk en ik heb nog twee jaar te gaan. Ik weet nog niet wat ik daarna wil gaan doen of welke kant ik op wil. Dat komt nog wel.’ Hoewel Eloise op social media veel van zichzelf en haar vriendinnen laat zien, heeft ze tot nu toe geheimzinnig gedaan over haar liefdesleven. Een jaar geleden bekende ze een vriend te hebben en heel verliefd te zijn, maar zijn naam noemde ze niet. En dat doet ze nog steeds niet. ‘Dat wil ik graag voor mezelf houden, maar ik ben heel gelukkig in de liefde.’

Lees meer

Alle artikelen
Spannende nieuwe stap voor máxima
Weekend

Spannende nieuwe stap voor máxima

Maxima blijft dromen van groter, beteren meer. Nu onderwijs in muziek weer op de kaart staat, wil ze meer kunst en cultuur op én buiten scholen. Een grote stap. ‘Heel spannend’, vindt de koningin.

Lees meer
Je neemt er betere beslissingen van(EN NÓG 12 REDENEN OM LEKKER NAAR BUITEN TE GAAN)
Margriet

Je neemt er betere beslissingen van(EN NÓG 12 REDENEN OM LEKKER NAAR BUITEN TE GAAN)

In de winter is het heel verleidelijk om met een dekentje over je heen met een kop thee op de bank te kruipen. Maar nu het volop lente is, is er geen enkel excuus meer om binnen te blijven. Al was het maar omdat het ook wetenschappelijk is bewezen dat het heel goed voor je is om naar buiten te gaan.

Lees meer
Britse presentator volgens collega’s alleen maar aardig op tv ‘Teddybeer James Corden is een wolf in schaapskleren’
Story

Britse presentator volgens collega’s alleen maar aardig op tv ‘Teddybeer James Corden is een wolf in schaapskleren’

Hollywood lijkt een en al glitter en glamour, maar achter gesloten deuren gebeuren vaak dingen die het daglicht niet kunnen verdragen. In de Amerikaanse entertainmentindustrie is men wel wat gewend, maar sommige schokkende gebeurtenissen dreunen nog vele jaren na. Story publiceert de grootste schandalen. Deze week: James Corden, wiens tv-afscheid door velen totaal niet wordt betreurd.

Lees meer
Do it yourself in één middag klaar
Flow

Do it yourself in één middag klaar

VAN TRASH TOT TREASURE Illustrator Silvia Zacchello laat zien hoe je van simpele plastic flacons beschilderde vazen maakt.

Lees meer
ZoMeRTopje Ida
Handwerken zonder grenzen

ZoMeRTopje Ida

Ida is echt een topje voor warme dagen. Zo gebreid in heerlijk katoen, luchtig in het dragen en makkelijk in het onderhoud! Een vakantietoppertje. Gauw beginnen dus.

Lees meer