Grof geld verdienen op social media... Sterrenkinderen maken als influencer gebruik van hun bekende naam

Hun ouders zijn al jaren beroemd en ze weten van kinds af aan hoe het is om in de schijnwerpers te staan. Daar maken tal van sterrenkinderen nu graag gebruik van. Niet in een televisiestudio, maar op social media. En daar verdienen sommigen leuke bedragen mee!

Niels, zoon van Ron Boszhard

Bridget met zoon Pepijn

Met Ron Boszhard als zijn vader en Carlo Boszhard als zijn oom kon het bijna niet anders dan dat Niels er geen problemen mee heeft om in de schijnwerpers te staan. De 25-jarige zoon van Ron heeft op YouTube inmiddels diverse programma’s gepresenteerd en imiteerde Justin Bieber in de TV-Kantine. Op Instagram heeft hij ruim 5000 volgers en dat worden er ongetwijfeld meer. Julia, de dochter van Humberto Tan, doet het op social media een stuk beter: ze heeft bijna 43.000 volgers. Op Instagram post ze regelmatig foto’s van zichzelf in gesponsorde kleding. Privéfoto’s plaatst ze nauwelijks. Nadat ze met haar vader aan Dance Dance Dance had meegedaan, kreeg ze nog meer bekendheid. Ze lanceerde haar eigen YouTube-kanaal dat inmiddels een half miljoen volgers heeft. Mees Padberg, de zoon van Bridget Maasland en haar ex Pepijn Padberg, is ook hard op weg om een influencer te worden. Bij RTL Boulevard mocht hij al diverse keren beroemdheden interviewen. Inmiddels lijkt het erop dat Bridget haar 13-jarige zoon beschermt en is hij niet meer zoveel bij het programma betrokken.

Interessant

Shane, de 14-jarige zoon van Patrick en Rossana Kluivert, timmert behoorlijk aan de weg. Niet alleen op het voetbalveld bij FC Barcelona, maar ook daarbuiten. Met ruim 350.000 instagramvolgers is hij voor veel gerenommeerde merken interessant, en onlangs tekende hij bij Nike dan ook een nieuw contract. Waar Shane twee jaar geleden nog ruimte had voor zijn andere passie koken, richt hij zich nu volledig op het voetbal. Dat kan niet gezegd worden van Demi de Boer. Door haar vader Ronald de Boer stonden haar kinderjaren in het teken van voetbal. Dat leventje heeft ze nu achter zich gelaten en met haar vriend Ronnie Flex en hun dochtertje Rémi is ze druk met een carrière als influencer. Op Instagram heeft ze maar liefst 134.000 volgers. Sem van Dijk (19) heeft als zoon van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé alles mee om een bekende persoonlijkheid te worden. Zingen doet hij graag, net als kickboksen. Op zijn social media, met bijna 150.000 volgers, schroomt hij niet zijn sterk afgetrainde lichaam te showen. Zijn grote voorbeeld is kickbokser Rico Verhoeven en op een dag hoopt hij in diens voetsporen te treden. Tot die tijd verdient hij zijn geld als influencer op social media.

Julia, dochter van Humberto Tan

Sem, zoon van Wendy van Dijk

Demi, dochter van Ronald de Boer

Shane Kluivert met ouders Patrick en Rossana

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Probeer nu 14 dagen gratisProbeer nu 14 dagen gratis

Dit artikel komt uit:
Story - Editie 35 - 2022

Story - Editie 35 - 2022
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Lees meer

Alle artikelen
Wie denkt Roxeanne Hazes wel dat zij is?
Nieuwe Revu

Wie denkt Roxeanne Hazes wel dat zij is?

PROFIEL — Het helaas al jaren voortslepende Hazes-familieconflict krijgt een nieuw hoofdstuk door de afzegging van Roxeanne Hazes (29) voor het meezingfeest Holland Zingt Hazes in 2023. Een gemis?

Lees meer
Vrouw die de Meilandjes miljonair maakte maar afgedankt werd, slaat keihard terug!
Story

Vrouw die de Meilandjes miljonair maakte maar afgedankt werd, slaat keihard terug!

Toen de Meilandjes ruzie kregen met hun manager Valérie Lempereur, de vrouw die de markante familie nota bene definitief op de kaart zette, typeerden ze haar ineens als onbetrouwbaar. Valérie, die deze week met een autobiografie komt, kondigt in Story haar zoete wraak aan...

Lees meer
De Engelse Escobar gaat cashen
Panorama

De Engelse Escobar gaat cashen

In november wordt de grote Britse crimineel Curtis ‘Cocky’ Warren (59) vrijgelaten. ‘De Engelse Escobar’ zat dertien jaar vast. In die tijd is er een hoop veranderd. Zo is hij ineens een celebrity geworden.

Lees meer
Geldvragen
MAX Magazine

Geldvragen

FINANCIEEL JOURNALIST JAAP ROELANTS BEHANDELT IEDERE WEEK VRAGEN VAN MAX-LEZERS. Deze week: de gewone consument wordt de dupe van de strijd van de banken tegen crimineel geld. En wanneer stort de bank mijn te veel berekende rente terug?

Lees meer
Zelfs de desserts hebben schitterende herfstkleuren
Libelle Special

Zelfs de desserts hebben schitterende herfstkleuren

Met kastanjeroom en gehakte chocolade KASTANJEROOMTAART Voor 8 personen: boter om in te vetten • 6 eieren • 150 g fijne kristalsuiker • 1 blik (500 g) kastanjepuree (crème de marron) • 2 tl vanillepasta • 1 tl bakpoeder • 250 g amandelmeel • 200 ml slagroom • 100 g pure chocolade (70% cacao), grof gehakt. Extra: springvorm Ø 18 cm, bakpapier, elektrische mixer Verwarm de oven voor op 160 °C. Vet de springvorm in, bekleed bodem en zijkanten met bakpapier en vet dit ook in. Mix eieren en suiker minimaal 2 min. tot het mengsel lichtgeel en luchtig is. Voeg 400 g van de kastanjepuree toe en mix op lage stand tot het mengsel glad is. Voeg vanillepasta, amandelmeel en bakpoeder toe en spatel dit er zo luchtig mogelijk door. Giet het…

Lees meer