‘Harry en Meghan midden in huwelijkscrisis’

Op weg naar Nederland, waar ze aanwezig zijn bij de Invictus Games, maakten prins Harry en hertogin Meghan een tussenstop in Engeland. Daar hadden ze een gesprek met koningin Elizabeth en prins Charles ‘om de lucht te klaren’. Tussen de echtelieden zelf zou het echter flink rommelen!

Tijdens het interview met Oprah Winfrey waren Harry en Meghan nog eensgezind.

(FOTO’S ANP, BRUNOPRESS)

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Al abonnee?
Log in om verder te lezen

Er werd al druk over gespeculeerd: prins Harry (37) en zijn echtgenote Meghan (40) konden het níét maken niet even langs te gaan bij hun familie in Engeland wanneer ze op weg naar Nederland waren om in Den Haag bij de Invictus Games aanwezig te zijn. En inderdaad, het echtpaar maakte een tussenstop en bezocht op Windsor Castle koningin Elizabeth en prins Charles. Volgens Britse media hadden ze daar diepgaande gesprekken om ‘de kou uit te lucht’ te halen. Sinds Harry en Meghan naar Amerika zijn verhuisd en zich erg negatief uitlieten over hun leven aan het hof, is de relatie tussen hen en de koninklijke familie flink bekoeld. Nu is er een eerste stap gezet naar een betere onderlinge relatie. Maar tegelijkertijd zou het tussen Harry en Meghan zelf enorm rommelen! Meghan zou in hun kapitale villa in Montecito, een buitenwijk van Santa Barbara, bijna als een kluizenaar leven. Ze klaagde in het beruchte interview dat ze vorig jaar samen met Harry aan Oprah Winfrey gaf, dat ze volledig geïsoleerd werd in de tijd dat ze in Engeland woonde en deel uitmaakte van de ‘senior royals’. Maar nu zou ze zichzélf isoleren. Volgens insiders heeft Meghan de meeste van haar (beroemde) vrienden de wacht aangezegd, of vriendschappen zelfs helemaal afgekapt. Veel steun aan echtgenoot Harry zou ze niet meer hebben, want volgens bronnen uit de nabije omgeving van het stel maken de twee een heuse huwelijkscrisis door. Bijna vier jaar na hun trouwdag zouden ze zijn gaan beseffen dat ze verschillen als dag en nacht.

Verschillen als dag en nacht

Harry is relaxed en makkelijk, Meghan veeleisend. Alles moet op haar manier. Dit zou fikse ruzies veroorzaken. Diverse media berichten dat de prins soms dagenlang van huis is. Hij zou zelfs geregeld in het gastenverblijf slapen in plaats van in het echtelijk bed naast Meghan. Eerder zouden ze tijdens een vakantie op de ranch van Oprah Winfrey in Colorado hebben geprobeerd nader tot elkaar te komen, en wellicht doet hun huidige trip hen ook goed.

Dit artikel komt uit:
Story - Editie 16 - 2022

Story - Editie 16 - 2022
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Lees meer

Alle artikelen
Groot feest in noorwegen: amalia’s eerste gala
Weekend

Groot feest in noorwegen: amalia’s eerste gala

Toute royale kwam naar Oslo voor het feestje van de achttienjarige erfprinses Ingrid Alexandra. Voor heel wat jonge royals was het hun eerste konink lijke bal. Zoals voor prinses Amalia en haar Belgische collega prinses Elisabeth.

Lees meer
Wat u nog niet wist over Chantal Janzen
Story

Wat u nog niet wist over Chantal Janzen

Dit jaar zit Chantal Janzen (43) twintig jaar in het vak, en dat vraagt om evenzoveel leuke, interessante en opmerkelijke weetjes over de talentvolle presentatrice en musicalster. Want wist u bijvoorbeeld dat ze kampt met hoogtevrees, dit jaar oma wordt, in therapie is geweest en dat haar ooit zo innige band met showbizzcollega Linda de Mol ernstig bekoeld is?

Lees meer
FLINKE DOMPER voor pasgetrouwde Anouk
Party

FLINKE DOMPER voor pasgetrouwde Anouk

Eerst moest ze al afscheid nemen van haar zoon Benjahmin (20) die naar Amerika ging om zijn basketbalcarrière te vervolgen en nu vertrekt ook Anouks dochter Phoenix (17) naar de USA, nadat ze een aanbod heeft gekregen van The Washington State University om daar te komen basketballen. Ook vertrekt haar zoon Elijah (18) na de zomer voor vier jaar naar het buitenland voor een studie. De pasgetrouwde Anouk is supertrots dat ze hun dromen waar gaan maken, maar zal haar uitgevlogen kinderen enorm gaan missen, zegt ze.

Lees meer
De ware reden achter huwelijk Hans Klok
Story

De ware reden achter huwelijk Hans Klok

‘Op maandagmorgen naar het stadhuis’ Hans Klok (53) heeft de afgelopen tijd zijn leven onder de loep genomen. De illusionist wilde weten of hij iets te vrezen heeft. ‘Ik vind het verschrikkelijk hoe mijn collega’s de afgelopen maanden onder vuur zijn komen te liggen en dat men in Nederland steeds meer voor eigen rechter gaat spelen,’ vertelt Hans aan Story. ‘Bij sommige van mijn collega’s, onder wie Marco Borsato, moet nog van alles bewezen worden. Maar zijn carrière is stuk. Zelfs als straks blijkt dat het niet waar is, heeft hij een wonder nodig om terug te komen. Dat is toch verschrikkelijk? En zelfs een instantie als Madame Tussauds doet daar aan mee. Zij halen zijn beeld weg en brengen daar zelfs een persbericht over naar buiten. Dat laatste hadden ze…

Lees meer
‘Steeds vaker dacht ik: als dit het leven is, hoeft het voor mij niet meer’
Flair

‘Steeds vaker dacht ik: als dit het leven is, hoeft het voor mij niet meer’

Als Jamie Crafoord (29) 22 jaar is, krijgt ze siliconen borstprotheses. Haar geluk is van korte duur, want ze wordt doodziek. Pas als ze nog maar 37 kilo weegt en in een rolstoel belandt, ontdekken ze de oorzaak: ‘zwetende’ protheses. “Ik wilde dat spul het liefst direct nog uit mijn lichaam trekken, heb geen moment getwijfeld.”

Lees meer