‘Harry en Meghan midden in huwelijkscrisis’

Op weg naar Nederland, waar ze aanwezig zijn bij de Invictus Games, maakten prins Harry en hertogin Meghan een tussenstop in Engeland. Daar hadden ze een gesprek met koningin Elizabeth en prins Charles ‘om de lucht te klaren’. Tussen de echtelieden zelf zou het echter flink rommelen!

Tijdens het interview met Oprah Winfrey waren Harry en Meghan nog eensgezind.

(FOTO’S ANP, BRUNOPRESS)

Er werd al druk over gespeculeerd: prins Harry (37) en zijn echtgenote Meghan (40) konden het níét maken niet even langs te gaan bij hun familie in Engeland wanneer ze op weg naar Nederland waren om in Den Haag bij de Invictus Games aanwezig te zijn. En inderdaad, het echtpaar maakte een tussenstop en bezocht op Windsor Castle koningin Elizabeth en prins Charles. Volgens Britse media hadden ze daar diepgaande gesprekken om ‘de kou uit te lucht’ te halen. Sinds Harry en Meghan naar Amerika zijn verhuisd en zich erg negatief uitlieten over hun leven aan het hof, is de relatie tussen hen en de koninklijke familie flink bekoeld. Nu is er een eerste stap gezet naar een betere onderlinge relatie. Maar tegelijkertijd zou het tussen Harry en Meghan zelf enorm rommelen! Meghan zou in hun kapitale villa in Montecito, een buitenwijk van Santa Barbara, bijna als een kluizenaar leven. Ze klaagde in het beruchte interview dat ze vorig jaar samen met Harry aan Oprah Winfrey gaf, dat ze volledig geïsoleerd werd in de tijd dat ze in Engeland woonde en deel uitmaakte van de ‘senior royals’. Maar nu zou ze zichzélf isoleren. Volgens insiders heeft Meghan de meeste van haar (beroemde) vrienden de wacht aangezegd, of vriendschappen zelfs helemaal afgekapt. Veel steun aan echtgenoot Harry zou ze niet meer hebben, want volgens bronnen uit de nabije omgeving van het stel maken de twee een heuse huwelijkscrisis door. Bijna vier jaar na hun trouwdag zouden ze zijn gaan beseffen dat ze verschillen als dag en nacht.

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Probeer nu 14 dagen gratisProbeer nu 14 dagen gratis
Verschillen als dag en nacht

Harry is relaxed en makkelijk, Meghan veeleisend. Alles moet op haar manier. Dit zou fikse ruzies veroorzaken. Diverse media berichten dat de prins soms dagenlang van huis is. Hij zou zelfs geregeld in het gastenverblijf slapen in plaats van in het echtelijk bed naast Meghan. Eerder zouden ze tijdens een vakantie op de ranch van Oprah Winfrey in Colorado hebben geprobeerd nader tot elkaar te komen, en wellicht doet hun huidige trip hen ook goed.

Terug naar overzicht

Lees meer

Alle artikelen