Hebben linda en jeroen geheime afspraakjes?

Jeroen Rietbergen is weer terug in Nederland en meteen doen allerlei geruchten de ronde. De een weet te melden dat hij een huurhuis heeft in het Gooi, terwijl de ander zeker zegt te weten dat Jeroen stiekem weer bij Linda woont. Ook doen verhalen de ronde dat ze elkaar in het diepste geheim ontmoeten. Wat is waar?

De break-up zou slechts voor de bühne zijn

Begin van dit jaar belandde Linda de Mol van de hemel in de hel. Op oudejaarsavond 2021 zal zij samen met Jeroen Rietbergen het glas hebben geheven op een mooi en gezond 2022. Al sinds 2007 hadden zij een relatie, die werd beschouwd als een zeer stabiele. De vraag was eerder of de twee hun liefde ooit nog zouden bekronen met een huwelijk. Misschien hebben ze daar op oudejaarsavond nog wel op getoost. Op dat moment kon Linda niet bevroeden dat een paar weken later haar leven een totaal andere wending zou nemen, nadat haar levenspartner Jeroen had bekend zich schuldig te hebben gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag bij het programma ’The Voice’. Linda kon niets anders doen dan hem de deur wijzen. Het betekende na vijftien jaar een einde aan hun relatie. Haar wereld stortte in, maar ook die van haar zoon en dochter, die een sterke band hadden ontwikkeld met Jeroen. Linda besloot direct voorlopig te stoppen met haar televisiewerk. Een rigoureus besluit. Op haar website liet zij het volgende weten: ”Sinds een paar dagen zit ik in een verschrikkelijke nachtmerrie. Er zijn zo ontzettend veel dingen naar boven gekomen waar ik geen weet van had en waarvan ik, omdat ze anoniem zijn, niet weet wat waar is en wat niet. Ik heb inmiddels mijn relatie verbroken, Jeroen woont niet meer bij mij. Mijn werkzaamheden leg ik de komende tijd neer in de hoop dit een plek te kunnen geven en ik vraag iedereen mijn gezin met rust te laten.”

Oude wonden

Dit alles zal oude wonden hebben opengereten. In haar relatie met Sander Vahle, de vader van haar twee kinderen, was er ook een ander in het spel. Sander werd verliefd op huisvriendin Heleen. Linda zag het niet zitten om Sander nog een kans te geven. Ze zei daarover: ”Als in een lange relatie een keer iemand vreemdgaat en dat komt uit, maar er is een héél groot mea culpa, dus dat iemand zegt: ’Het spijt me verschrikkelijk, hoe heb ik zo stom kunnen zijn, dat had je niet verdiend’, dan ben je een tijdje flink pissig, maar daar kan je nog best overheen komen. Als iemand echter verliefd wordt… daar is geen kruid tegen gewassen.” In Jeroen dacht Linda de man te hebben gevonden met wie ze oud kon worden. Maar weer liep het uit op een liefdesdrama van ongekende omvang. Na zijn bekentenis van grensoverschrijdend gedrag vertrok Jeroen naar Nashville in Amerika om zich, naar verluidt, te laten behandelen voor zijn seksverslaving. Hij zou inmiddels weer definitief terug zijn in Nederland. Wellicht heeft het feit dat Jeroen binnenkort zal worden gehoord door het Openbaar Ministerie hier iets mee te maken. Op basis van deze verhoren zal het OM beslissen of Jeroen wel of niet strafrechtelijk zal worden vervolgd.

Weer contact?

Ondertussen doen er veel geruchten de ronde over Jeroen en Linda. Het was showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer die vanaf het begin stelde dat de breuk niet meer was dan een tijdelijke break-up, omdat Linda gewoon niet anders kon dan Jeroen de deur te wijzen. Een ander wist met stelligheid te beweren dat dit alles slechts ’voor de bühne is’. Jeroen is al meerdere keren gesignaleerd in Bussum. Hij werd gezien toen hij boodschappen deed bij Albert Heijn en nadat hij een strijkplank had gekocht bij de Hema. Ook zou hij zijn gesignaleerd op korte afstand van de villa van Linda in het Gooise Huizen. Het voedt meer en meer de geruchten dat de twee gewoon weer contact met elkaar zouden hebben. Sommigen beweren zelfs dat Jeroen weer ’gewoon’ bij Linda woont en dat het huurhuis meer als een afleidingsmanoeuvre beschouwd moet worden. Het feit dat Jeroen weer in het Gooi - en ook nog eens dicht in de buurt van Linda - is gaan wonen, is volgens velen veelzeggend. Hij had er tenslotte ook voor kunnen kiezen om in Zeeland te gaan wonen. Daar komt hij immers vandaan en dan was Jeroen zeker van de radar verdwenen. De keuze om niet ver van Linda te gaan wonen, wakkert echter de geruchten aan dat de twee weer contact zouden hebben. Komt het nog goed tussen Linda en Jeroen? De waarheid komt vast snel aan het licht…

Jeroen zou volgens sommigen weer bij Linda wonen…

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Al abonnee?
Log in om verder te lezen

Dit artikel komt uit:
Party - Editie 21 - 2022

Party - Editie 21 - 2022
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Lees meer

Alle artikelen
Groot feest in noorwegen: amalia’s eerste gala
Weekend

Groot feest in noorwegen: amalia’s eerste gala

Toute royale kwam naar Oslo voor het feestje van de achttienjarige erfprinses Ingrid Alexandra. Voor heel wat jonge royals was het hun eerste konink lijke bal. Zoals voor prinses Amalia en haar Belgische collega prinses Elisabeth.

Lees meer
Wat u nog niet wist over Chantal Janzen
Story

Wat u nog niet wist over Chantal Janzen

Dit jaar zit Chantal Janzen (43) twintig jaar in het vak, en dat vraagt om evenzoveel leuke, interessante en opmerkelijke weetjes over de talentvolle presentatrice en musicalster. Want wist u bijvoorbeeld dat ze kampt met hoogtevrees, dit jaar oma wordt, in therapie is geweest en dat haar ooit zo innige band met showbizzcollega Linda de Mol ernstig bekoeld is?

Lees meer
FLINKE DOMPER voor pasgetrouwde Anouk
Party

FLINKE DOMPER voor pasgetrouwde Anouk

Eerst moest ze al afscheid nemen van haar zoon Benjahmin (20) die naar Amerika ging om zijn basketbalcarrière te vervolgen en nu vertrekt ook Anouks dochter Phoenix (17) naar de USA, nadat ze een aanbod heeft gekregen van The Washington State University om daar te komen basketballen. Ook vertrekt haar zoon Elijah (18) na de zomer voor vier jaar naar het buitenland voor een studie. De pasgetrouwde Anouk is supertrots dat ze hun dromen waar gaan maken, maar zal haar uitgevlogen kinderen enorm gaan missen, zegt ze.

Lees meer
De ware reden achter huwelijk Hans Klok
Story

De ware reden achter huwelijk Hans Klok

‘Op maandagmorgen naar het stadhuis’ Hans Klok (53) heeft de afgelopen tijd zijn leven onder de loep genomen. De illusionist wilde weten of hij iets te vrezen heeft. ‘Ik vind het verschrikkelijk hoe mijn collega’s de afgelopen maanden onder vuur zijn komen te liggen en dat men in Nederland steeds meer voor eigen rechter gaat spelen,’ vertelt Hans aan Story. ‘Bij sommige van mijn collega’s, onder wie Marco Borsato, moet nog van alles bewezen worden. Maar zijn carrière is stuk. Zelfs als straks blijkt dat het niet waar is, heeft hij een wonder nodig om terug te komen. Dat is toch verschrikkelijk? En zelfs een instantie als Madame Tussauds doet daar aan mee. Zij halen zijn beeld weg en brengen daar zelfs een persbericht over naar buiten. Dat laatste hadden ze…

Lees meer
‘Steeds vaker dacht ik: als dit het leven is, hoeft het voor mij niet meer’
Flair

‘Steeds vaker dacht ik: als dit het leven is, hoeft het voor mij niet meer’

Als Jamie Crafoord (29) 22 jaar is, krijgt ze siliconen borstprotheses. Haar geluk is van korte duur, want ze wordt doodziek. Pas als ze nog maar 37 kilo weegt en in een rolstoel belandt, ontdekken ze de oorzaak: ‘zwetende’ protheses. “Ik wilde dat spul het liefst direct nog uit mijn lichaam trekken, heb geen moment getwijfeld.”

Lees meer