‘Het is belangrijk om eerlijk te zijn’ Ophef round Marco Borsato hakt erin bij dochter Jada

Jada is al zeven jaar samen met haar Roeland.

(FOTO’S EDWIN SMULDERS)

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Al abonnee?
Log in om verder te lezen

‘Ik probeer weg te blijven van alle negativiteit’

Alle ophef rondom haar vader is Jada, de 19-jarige dochter van Marco Borsato (55), niet in de koude kleren gaan zitten. Uitgerekend op het moment dat er steeds meer aantijgingen wegens seksueel overschrijdend gedrag van de zanger naar buiten kwamen, maakte Jada als Abby Rose haar opwachting in Goede Tijden, Slechte Tijden. Een debuut waar ze uiteraard enorm trots op was, maar dat tegelijkertijd verpest werd door alle commotie rondom haar vader. ‘Ik kreeg nare reacties op social media,’ vertelt Jada aan Story. ‘Maar gelukkig ook positieve. Ik probeer weg te blijven van alle negativiteit. Dat gaat me goed af.’ Eerder liet Jada aan het Vlaamse weekblad Nina weten dat de scheiding van haar ouders in 2020 er enorm inhakte bij haar. ‘Dan valt de wereld onder je voeten weg.’ Marco en Leontine gingen uit elkaar nadat hij haar minstens één keer had bedrogen. ‘Tegen iedereen die zei: Het heeft tijd nodig, wilde ik zeggen: Hou je mond. Want néé, het komt niet goed. En néé, ik ga dit nooit oké vinden.’ Maar uiteindelijk wilde ze ook toen niet in negativiteit blijven hangen, want: ‘Dan zou ik zelf ongelukkig worden.’ Jada is al ruim zeven jaar samen met Roeland Beelen, die in 2012 deelnam aan The Voice Kids en in team Borsato zat. ‘We delen dezelfde interesses, muziek en acteren,’ vertelt Jada aan Story. ‘Dat is de grootste reden dat het goed klikt. We wonen nog niet samen. Dat gaat voorlopig ook niet gebeuren. We zitten allebei in een fase in ons leven dat we het niet per se nodig vinden. Roeland is aan het studeren, en ik probeer een carrière op te bouwen. Ik denk dat het op onze leeftijd gezond is dat we ons eigen ding doen. Het is belangrijk elkaar vrij te laten en om eerlijk te zijn.’ Als het aan Jada ligt, combineert ze haar acteerwerk met zingen. ‘Ik ga binnenkort de studio in om Nederlandse popmuziek te maken.’

Dit artikel komt uit:
Story - Editie 8 - 2022

Story - Editie 8 - 2022
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Lees meer

Alle artikelen
Groot feest in noorwegen: amalia’s eerste gala
Weekend

Groot feest in noorwegen: amalia’s eerste gala

Toute royale kwam naar Oslo voor het feestje van de achttienjarige erfprinses Ingrid Alexandra. Voor heel wat jonge royals was het hun eerste konink lijke bal. Zoals voor prinses Amalia en haar Belgische collega prinses Elisabeth.

Lees meer
Wat u nog niet wist over Chantal Janzen
Story

Wat u nog niet wist over Chantal Janzen

Dit jaar zit Chantal Janzen (43) twintig jaar in het vak, en dat vraagt om evenzoveel leuke, interessante en opmerkelijke weetjes over de talentvolle presentatrice en musicalster. Want wist u bijvoorbeeld dat ze kampt met hoogtevrees, dit jaar oma wordt, in therapie is geweest en dat haar ooit zo innige band met showbizzcollega Linda de Mol ernstig bekoeld is?

Lees meer
FLINKE DOMPER voor pasgetrouwde Anouk
Party

FLINKE DOMPER voor pasgetrouwde Anouk

Eerst moest ze al afscheid nemen van haar zoon Benjahmin (20) die naar Amerika ging om zijn basketbalcarrière te vervolgen en nu vertrekt ook Anouks dochter Phoenix (17) naar de USA, nadat ze een aanbod heeft gekregen van The Washington State University om daar te komen basketballen. Ook vertrekt haar zoon Elijah (18) na de zomer voor vier jaar naar het buitenland voor een studie. De pasgetrouwde Anouk is supertrots dat ze hun dromen waar gaan maken, maar zal haar uitgevlogen kinderen enorm gaan missen, zegt ze.

Lees meer
De ware reden achter huwelijk Hans Klok
Story

De ware reden achter huwelijk Hans Klok

‘Op maandagmorgen naar het stadhuis’ Hans Klok (53) heeft de afgelopen tijd zijn leven onder de loep genomen. De illusionist wilde weten of hij iets te vrezen heeft. ‘Ik vind het verschrikkelijk hoe mijn collega’s de afgelopen maanden onder vuur zijn komen te liggen en dat men in Nederland steeds meer voor eigen rechter gaat spelen,’ vertelt Hans aan Story. ‘Bij sommige van mijn collega’s, onder wie Marco Borsato, moet nog van alles bewezen worden. Maar zijn carrière is stuk. Zelfs als straks blijkt dat het niet waar is, heeft hij een wonder nodig om terug te komen. Dat is toch verschrikkelijk? En zelfs een instantie als Madame Tussauds doet daar aan mee. Zij halen zijn beeld weg en brengen daar zelfs een persbericht over naar buiten. Dat laatste hadden ze…

Lees meer
‘Steeds vaker dacht ik: als dit het leven is, hoeft het voor mij niet meer’
Flair

‘Steeds vaker dacht ik: als dit het leven is, hoeft het voor mij niet meer’

Als Jamie Crafoord (29) 22 jaar is, krijgt ze siliconen borstprotheses. Haar geluk is van korte duur, want ze wordt doodziek. Pas als ze nog maar 37 kilo weegt en in een rolstoel belandt, ontdekken ze de oorzaak: ‘zwetende’ protheses. “Ik wilde dat spul het liefst direct nog uit mijn lichaam trekken, heb geen moment getwijfeld.”

Lees meer