‘Het is belangrijk om eerlijk te zijn’ Ophef round Marco Borsato hakt erin bij dochter Jada

Jada is al zeven jaar samen met haar Roeland.

(FOTO’S EDWIN SMULDERS)

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Al abonnee?
Log in om verder te lezen

‘Ik probeer weg te blijven van alle negativiteit’

Alle ophef rondom haar vader is Jada, de 19-jarige dochter van Marco Borsato (55), niet in de koude kleren gaan zitten. Uitgerekend op het moment dat er steeds meer aantijgingen wegens seksueel overschrijdend gedrag van de zanger naar buiten kwamen, maakte Jada als Abby Rose haar opwachting in Goede Tijden, Slechte Tijden. Een debuut waar ze uiteraard enorm trots op was, maar dat tegelijkertijd verpest werd door alle commotie rondom haar vader. ‘Ik kreeg nare reacties op social media,’ vertelt Jada aan Story. ‘Maar gelukkig ook positieve. Ik probeer weg te blijven van alle negativiteit. Dat gaat me goed af.’ Eerder liet Jada aan het Vlaamse weekblad Nina weten dat de scheiding van haar ouders in 2020 er enorm inhakte bij haar. ‘Dan valt de wereld onder je voeten weg.’ Marco en Leontine gingen uit elkaar nadat hij haar minstens één keer had bedrogen. ‘Tegen iedereen die zei: Het heeft tijd nodig, wilde ik zeggen: Hou je mond. Want néé, het komt niet goed. En néé, ik ga dit nooit oké vinden.’ Maar uiteindelijk wilde ze ook toen niet in negativiteit blijven hangen, want: ‘Dan zou ik zelf ongelukkig worden.’ Jada is al ruim zeven jaar samen met Roeland Beelen, die in 2012 deelnam aan The Voice Kids en in team Borsato zat. ‘We delen dezelfde interesses, muziek en acteren,’ vertelt Jada aan Story. ‘Dat is de grootste reden dat het goed klikt. We wonen nog niet samen. Dat gaat voorlopig ook niet gebeuren. We zitten allebei in een fase in ons leven dat we het niet per se nodig vinden. Roeland is aan het studeren, en ik probeer een carrière op te bouwen. Ik denk dat het op onze leeftijd gezond is dat we ons eigen ding doen. Het is belangrijk elkaar vrij te laten en om eerlijk te zijn.’ Als het aan Jada ligt, combineert ze haar acteerwerk met zingen. ‘Ik ga binnenkort de studio in om Nederlandse popmuziek te maken.’

Dit artikel komt uit:
Story - Editie 8 - 2022

Story - Editie 8 - 2022
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Lees meer

Alle artikelen
‘We kúnnen nu niet eens trouwen’ Hans Klok stelt zomerbruiloft uit
Story

‘We kúnnen nu niet eens trouwen’ Hans Klok stelt zomerbruiloft uit

Een paar maanden geleden wist Hans Klok het zeker: hij wilde in augustus op het strand naast zijn circustent trouwen met zijn grote liefde Dann van Ling. Maar de plannen zijn gewijzigd!

Lees meer
Jouw vrouw, mijn vrouw
Panorama

Jouw vrouw, mijn vrouw

In Den Helder nemen mariniers van mijnenjager Zr. Ms. Vlaardingen afscheid van hun geliefden voordat ze afreizen naar de Middellandse Zee. Daar sluiten zij zich aan bij een divisie van de NAVO die zich daar permanent bezighoudt met het opsporen en onschadelijk maken van mijnen. Veertig mariniers zijn zo’n vijftien weken van huis, maar daar gaat het nu even niet om. Belangrijker is: bij wie van deze mariniers hoort deze dame? Of hoort ze bij geen beiden en kijken ze alleen hun ogen uit? Zouden ze aan haar denken als ze op volle zee zijn? En als ze bij geen van beiden hoort, wie van de twee zet dan nog even snel de eerste stap voordat ze vertrekken? Want bang om een blauwtje te lopen hoeven ze niet te zijn:…

Lees meer
Vooruit, nog ééntje dan…
Flair

Vooruit, nog ééntje dan…

En dan krijg je een drieling. De eerste reactie? Vette paniek. Maar daarna is het een kwestie van alles nemen zoals het komt, weten Anouk, Wendy en Lidy. “De wasmachine staat non-stop aan, helemaal nu ze alle drie in de kwijlfase zitten.”

Lees meer
“Die negenhonderd gulden gaf ik diezelfde dag nog uit”
Libelle

“Die negenhonderd gulden gaf ik diezelfde dag nog uit”

Wie heeft vroeger die eindeloze zomervakantie níet gevuld met geweldig, leerzaam, oersaai, goed- of juist slechtbetaald vakantiewerk? Zestien vrouwen over dat ene onvergetelijke zomerbaantje.

Lees meer
‘Nee, ik heb geen kinderen (EN DAT IS PRIMA)'
Margriet

‘Nee, ik heb geen kinderen (EN DAT IS PRIMA)'

Kinderen krijgen, moeder worden... Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Carla, Eri en Ypie zijn, om verschillende redenen, kinderloos gebleven en dat is helemaal goed zo.

Lees meer