Ijskoude case na 34 jaar opgelost

Deze kleine dikzak, Marvin McClendon Jr. uit Alabama (VS), is opgepakt voor een gruweldaad uit 1988. De 11-jarige Melissa Ann Tremblay werd op 11 september van dat jaar doodgestoken en daarna voor de trein gegooid. Decennialang had de politie geen idee wie er achter zat, tot er dankzij nieuwe technieken op haar lichaam dna-sporen van de dader werden gevonden. McClendon Jr., een kerkganger, was timmerman ten tijde van de moord. Later werd hij jarenlang cipier. Kon hij mooi alvast wennen aan zijn nieuwe omgeving: McClendon Jr. (74) mag hoogstwaarschijnlijk de rest van zijn leven achter de bouten doorbrengen.

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Al abonnee?
Log in om verder te lezen

‘Ik weet niet wie er aangifte heeft gedaan’

Marco Borsato laat na maanden radiostilte via zijn advocaat van zich horen. “Ik heb honderden mensen opgeleid tijdens mijn jaren bij The Voice,” zegt hij. Dus wie er aangifte tegen hem heeft gedaan wegens seksueel overschrijdend gedrag? Daar heeft hij geen idee van .

425.000 Een 32-jarige uitzendkracht heeft 30 maanden celstraf gekregen omdat hij in 2017 met 425.000 euro aan briefjes van 50 euro naar buiten was gelopen bij gelddrukkerij Joh. Enschedé in Haarlem. De man was van plan nog eens 1.575.000 euro te verduisteren, maar dat is mislukt.

Dit artikel komt uit:
Panorama - Editie 18 - 2022

Panorama - Editie 18 - 2022
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Lees meer

Alle artikelen
Groot feest in noorwegen: amalia’s eerste gala
Weekend

Groot feest in noorwegen: amalia’s eerste gala

Toute royale kwam naar Oslo voor het feestje van de achttienjarige erfprinses Ingrid Alexandra. Voor heel wat jonge royals was het hun eerste konink lijke bal. Zoals voor prinses Amalia en haar Belgische collega prinses Elisabeth.

Lees meer
Wat u nog niet wist over Chantal Janzen
Story

Wat u nog niet wist over Chantal Janzen

Dit jaar zit Chantal Janzen (43) twintig jaar in het vak, en dat vraagt om evenzoveel leuke, interessante en opmerkelijke weetjes over de talentvolle presentatrice en musicalster. Want wist u bijvoorbeeld dat ze kampt met hoogtevrees, dit jaar oma wordt, in therapie is geweest en dat haar ooit zo innige band met showbizzcollega Linda de Mol ernstig bekoeld is?

Lees meer
FLINKE DOMPER voor pasgetrouwde Anouk
Party

FLINKE DOMPER voor pasgetrouwde Anouk

Eerst moest ze al afscheid nemen van haar zoon Benjahmin (20) die naar Amerika ging om zijn basketbalcarrière te vervolgen en nu vertrekt ook Anouks dochter Phoenix (17) naar de USA, nadat ze een aanbod heeft gekregen van The Washington State University om daar te komen basketballen. Ook vertrekt haar zoon Elijah (18) na de zomer voor vier jaar naar het buitenland voor een studie. De pasgetrouwde Anouk is supertrots dat ze hun dromen waar gaan maken, maar zal haar uitgevlogen kinderen enorm gaan missen, zegt ze.

Lees meer
De ware reden achter huwelijk Hans Klok
Story

De ware reden achter huwelijk Hans Klok

‘Op maandagmorgen naar het stadhuis’ Hans Klok (53) heeft de afgelopen tijd zijn leven onder de loep genomen. De illusionist wilde weten of hij iets te vrezen heeft. ‘Ik vind het verschrikkelijk hoe mijn collega’s de afgelopen maanden onder vuur zijn komen te liggen en dat men in Nederland steeds meer voor eigen rechter gaat spelen,’ vertelt Hans aan Story. ‘Bij sommige van mijn collega’s, onder wie Marco Borsato, moet nog van alles bewezen worden. Maar zijn carrière is stuk. Zelfs als straks blijkt dat het niet waar is, heeft hij een wonder nodig om terug te komen. Dat is toch verschrikkelijk? En zelfs een instantie als Madame Tussauds doet daar aan mee. Zij halen zijn beeld weg en brengen daar zelfs een persbericht over naar buiten. Dat laatste hadden ze…

Lees meer
‘Steeds vaker dacht ik: als dit het leven is, hoeft het voor mij niet meer’
Flair

‘Steeds vaker dacht ik: als dit het leven is, hoeft het voor mij niet meer’

Als Jamie Crafoord (29) 22 jaar is, krijgt ze siliconen borstprotheses. Haar geluk is van korte duur, want ze wordt doodziek. Pas als ze nog maar 37 kilo weegt en in een rolstoel belandt, ontdekken ze de oorzaak: ‘zwetende’ protheses. “Ik wilde dat spul het liefst direct nog uit mijn lichaam trekken, heb geen moment getwijfeld.”

Lees meer