Ijskoude case na 34 jaar opgelost

Deze kleine dikzak, Marvin McClendon Jr. uit Alabama (VS), is opgepakt voor een gruweldaad uit 1988. De 11-jarige Melissa Ann Tremblay werd op 11 september van dat jaar doodgestoken en daarna voor de trein gegooid. Decennialang had de politie geen idee wie er achter zat, tot er dankzij nieuwe technieken op haar lichaam dna-sporen van de dader werden gevonden. McClendon Jr., een kerkganger, was timmerman ten tijde van de moord. Later werd hij jarenlang cipier. Kon hij mooi alvast wennen aan zijn nieuwe omgeving: McClendon Jr. (74) mag hoogstwaarschijnlijk de rest van zijn leven achter de bouten doorbrengen.

‘Ik weet niet wie er aangifte heeft gedaan’

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Probeer nu 14 dagen gratisProbeer nu 14 dagen gratis

Marco Borsato laat na maanden radiostilte via zijn advocaat van zich horen. “Ik heb honderden mensen opgeleid tijdens mijn jaren bij The Voice,” zegt hij. Dus wie er aangifte tegen hem heeft gedaan wegens seksueel overschrijdend gedrag? Daar heeft hij geen idee van .

425.000 Een 32-jarige uitzendkracht heeft 30 maanden celstraf gekregen omdat hij in 2017 met 425.000 euro aan briefjes van 50 euro naar buiten was gelopen bij gelddrukkerij Joh. Enschedé in Haarlem. De man was van plan nog eens 1.575.000 euro te verduisteren, maar dat is mislukt.

Terug naar overzicht

Lees meer

Alle artikelen