Tijdschrift.nl logo
In dit nummer

‘Ik weet hoe deze breuk hem aangrijpt en hoe wisselvallig zijn stemmingen zijn’ Vrienden maken zich zorgen om Gordon na verbroken verloving

DOOR KARIN RIETHOVEN
FOTO’S EDWIN SMULDERS, INSTAGRAM
‘We kennen natuurlijk zijn pieken en dalen, maar dit is wel heel heftig!’

Op de Malediven vroeg Gavin Gordon ten huwelijk.

Na tal van mislukte relaties wist Gordon (54) het zeker: de Australische Gavin Rozario (31) was de ware! De zanger liet geen moment onbenut om zijn geluk van de daken te schreeuwen. ‘In alles weet hij bij mij de juiste snaar te raken en mij de liefde te geven waar ik zo naar verlangd heb. Ik kan niet uitleggen hoe ik me voel en ik kan niet stoppen met huilen van geluk en vreugde.’ Maar slechts 21 dagen nadat Gavin hem tijdens een reisje naar de Malediven een aanzoek deed en ze voornemens waren dit najaar te trouwen, is het over en uit. Gordon zwijgt over wat er tijdens zijn flitsbezoek naar Australië is voorgevallen, maar er moet wel iets vreselijks zijn gebeurd. De twee, die tot voor kort nog zo verliefd waren, hebben elkaar ontvolgd op Instagram. Het enige wat Gordon heeft laten weten is dat hij er doorheen zit en intens verdrietig is. Vrienden maken zich ernstig zorgen om Gordon. ‘Ik weet hoe deze breuk hem aangrijpt en hoe wisselvallig zijn stemmingen zijn. Dus ja, de zorgen om hem zijn groot,’ zegt misdaadverslaggever John van den Heuvel tegen Story. De twee zijn al jaren goed bevriend en John kent Gordon door en door. ‘Nadat ik had gezien dat hij alle foto’s van hem en Gavin van social media had verwijderd, heb ik hem een berichtje gestuurd. Daarop heb ik tot op heden niets gehoord. Ik weet niet wat er is gebeurd. En of de breuk definitief is, of dat het straks een storm in een glas water blijkt. Niemand is zo onvoorspelbaar als Gordon.

Het gaat mij aan het hart om te weten hoe verdrietig hij is, terwijl hij een paar weken geleden nog zo happy was. Ik heb toen contact met hem gehad, en hij was zó blij en zó overtuigd dat hij eindelijk het grote geluk had gevonden.’ Ook zijn goede vriendin Tineke de Nooij is er niet gerust op. ‘Hij was zo euforisch, en nu zit hij in een diep dal. Ik vind het ontzettend zielig voor hem. We kennen natuurlijk zijn pieken en dalen, maar dit is wel heel heftig! Ik maak me zorgen. Grote zorgen!’ Mogelijk kunnen Tineke en John hem snel in hun armen sluiten. De zanger vloog afgelopen weekend naar Nederland om troost te zoeken bij familie en vrienden.

Gavin lijkt definitief uit het leven van Gordon verdwenen.

John van den Heuvel

Tineke de Nooij

Lees meer

Alle artikelen
De zomer OP ZAK
Libelle

De zomer OP ZAK

Niet alleen cargopants zijn hot deze zomer, ook in een jasje, bloes of rok met opgenaaide zakken maak je dit seizoen stoere sier.

Lees meer
Around the world in a day
Flair

Around the world in a day

Op je fashionwereldreis doe je deze zomer Indonesië, India en Marokko aan. Lekker avontuurlijk, met laagjes en prints in mooie diepe kleuren.

Lees meer
Spannende nieuwe stap voor máxima
Weekend

Spannende nieuwe stap voor máxima

Maxima blijft dromen van groter, beteren meer. Nu onderwijs in muziek weer op de kaart staat, wil ze meer kunst en cultuur op én buiten scholen. Een grote stap. ‘Heel spannend’, vindt de koningin.

Lees meer
Je neemt er betere beslissingen van(EN NÓG 12 REDENEN OM LEKKER NAAR BUITEN TE GAAN)
Margriet

Je neemt er betere beslissingen van(EN NÓG 12 REDENEN OM LEKKER NAAR BUITEN TE GAAN)

In de winter is het heel verleidelijk om met een dekentje over je heen met een kop thee op de bank te kruipen. Maar nu het volop lente is, is er geen enkel excuus meer om binnen te blijven. Al was het maar omdat het ook wetenschappelijk is bewezen dat het heel goed voor je is om naar buiten te gaan.

Lees meer
Britse presentator volgens collega’s alleen maar aardig op tv ‘Teddybeer James Corden is een wolf in schaapskleren’
Story

Britse presentator volgens collega’s alleen maar aardig op tv ‘Teddybeer James Corden is een wolf in schaapskleren’

Hollywood lijkt een en al glitter en glamour, maar achter gesloten deuren gebeuren vaak dingen die het daglicht niet kunnen verdragen. In de Amerikaanse entertainmentindustrie is men wel wat gewend, maar sommige schokkende gebeurtenissen dreunen nog vele jaren na. Story publiceert de grootste schandalen. Deze week: James Corden, wiens tv-afscheid door velen totaal niet wordt betreurd.

Lees meer