In Mexico gezien met tien jaar jongere adonis, maar: Hoe écht is fotogenieke romance van Yolanthe?

Opnieuw is Yolanthe Cabau (36) gesignaleerd met het 26-jarige fotomodel Lentini Eersteling. Maanden terug werden de twee ook samen gespot. Dit keer is Yolanthe gezien tijdens innige momenten in Mexico. Maar hoe écht is deze romance? Het lijkt meer op Yolanthe’s ultieme liefdeswraak op haar ooit overspelige ex Wesley Sneijder. Probeert ze hem terug te winnen?

Yolanthe had het in zonnig Mexico naar haar zin met Lentini.

Is Lentini Eersteling werkelijk de man aan wie Yolanthe Cabau haar hart heeft verloren? Of wil Yolanthe vooral haar ex-man en grote liefde Wesley Sneijder (37) jaloers maken? Drie jaar nadat bekend werd dat zij en Wesley Sneijder gingen scheiden, vertoonde ze zich onlangs volgens een Gooise tipgeefster openlijk met Lentini in het zonovergoten Mexico. Daar was te zien hoe Yolanthe, Lentini en haar zoontje Xess Xava (6) met elkaar genoten. Hij is de nieuwe vriend van Yolanthe, was de aan meerdere media rondgebazuinde boodschap. Het is ook niet voor het eerst dat de actrice en presentatrice met Lentini wordt gesignaleerd. De twee zouden elkaar vorig jaar oktober op een verjaardagsfeestje in Rotterdam hebben ontmoet, terwijl ze nota bene beiden in Los Angeles wonen. Eenmaal terug in hun Amerikaanse woonplaats zouden ze snel opnieuw hebben afgesproken, waarna er een romance zou zijn ontstaan. Dat ze met haar zoontje Xess Xava én Lentini samen op vakantie is geweest, kan natuurlijk best iets zeggen. Toch vragen insiders zich af of deze aantrekkelijke Lentini wel écht de nieuwe liefde van Yolanthe is, wat ze er zelf ook over naar buiten zal brengen. Is het niet gewoon liefdeswraak op Wesley? Ze heeft er immers nooit een geheim van gemaakt dat Wesley haar veel pijn heeft gedaan met zijn gedrag binnen hun huwelijk. ‘Hartzeer is een van de ergste pijnen die ik ooit voelde,’ zei Yolanthe daarover.

Ongestoord

PIKANT Broer Lentini en zoon Wesley voetballen samen

Wesley is en blijft de grote liefde van Yolanthe, en diep vanbinnen zou ze nog altijd hopen dat de ex-voetbaltopper weer in haar leven terugkeert... maar wel op háár voorwaarden. De insiders vermoeden dat Yolanthe, zelfs als ze publiekelijk zou toegeven dat Lentini inderdaad haar vriendje is, in haar hart blijft hunkeren naar een gebaar van Wesley dat hij volledig voor haar en hun gezinnetje met Xess Xava zou willen gaan. Een uitgelekte romance met Lentini zou dan als ‘hefboom’ kunnen werken om dat voor elkaar te krijgen – wellicht zelfs als het model in kwestie dat zelf niet door zou hebben! Maar voor hetzelfde geld krijgen de criticasters ongelijk. Het zou Yolanthe hoe dan ook gegund zijn. Vorig jaar oktober in de ochtendshow van Frank Dane op Radio 538 liet Yolanthe weten dat ze weer open stond voor iets nieuws in haar leven. ‘Ik zou weer heel graag moeder willen worden,’ vertelde ze. Op de opmerking dat daar dan wel een man voor nodig is en of ze daar klaar voor is, antwoordde Yolanthe: ‘Ik ben klaar voor het leven, dus bring it on.’ In die periode zou ze Lentini Eersteling, die in Rotterdam is opgegroeid, hebben ontmoet. Hij voetbalde tot zijn zestiende bij FC Sparta, maar ging daarna voor een carrière als model. De vermeende relatie tussen de twee doet ook in zijn omgeving wenkbrauwen fronsen. De tien jaar jongere Lentini leidt immers een compleet ander leven dan Yolanthe, die haar carrière als actrice moet combineren met het moederschap van Xess. Een gedisciplineerd leven waar weinig ruimte is voor uitspattingen waar twintigers zich ongestoord schuldig aan kunnen maken. Alleen wanneer Yolanthe in Nederland is, deelt zij het ouderschap met Wesley. De grootste zorg voor hun zoontje komt op haar schouders terecht waardoor ze een geregeld leven moet en wil leiden. Niet alleen voor zichzelf, maar juist voor de jonge Xess Xava.

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Al abonnee?
Log in om verder te lezen

Wesley reageert...

Pikant detail is dat Lentini’s zes jaar jongere broer Julliani is gecontracteerd voor Jong FC Utrecht, dezelfde club waar Wesley’s zoon Jessey (15) in de jeugdselectie is opgenomen én waar Wesley zelf ooit als trainer carrière hoopt te maken! Wanneer Story met Wesley de geruchten over Yolanthe en Lentini bespreekt, zegt de voetballegende: ‘Ik ga daar niets over zeggen. Dat is niet mijn afdeling. Ik heb geen idee wie hij is. Ook weet ik niets over de link met FC Utrecht. Ik heb er wel iets van meegekregen, maar er verder niet naar gekeken. Ik heb er ook niet met Yolanthe over gesproken. Wij spreken over heel andere dingen. Niet over deze onzin allemaal.’ Yolanthe’s manager Xenia Kasper laat namens haar weten geen commentaar te willen geven op de liefdesgeruchten.

Wesley Sneijder is en blijft Yolanthe’s grote liefde.

FOTO’S EDWIN SMULDERS, INSTAGRAM

Dit artikel komt uit:
Story - Editie 2 - 2022

Story - Editie 2 - 2022
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Lees meer

Alle artikelen
JAMAI LOMAN “Ik wil heel graag vader worden”
Libelle

JAMAI LOMAN “Ik wil heel graag vader worden”

Iedereen kent hem als ‘dat ventje met dat brilletje’ dat Idols won. Inmiddels is Jamai Loman een man met een huis, een relatie, interessant werk en… een kinderwens. “Ik ben nu vijfendertig, dus mijn leeftijd begint een rol te spelen.”

Lees meer
Showbizzvriendin over vreemdgaande partner van presentatrice: ‘Linda was gewaarschuwd voor Jeroen...’
Story

Showbizzvriendin over vreemdgaande partner van presentatrice: ‘Linda was gewaarschuwd voor Jeroen...’

Ze vergaf hem vaak, maar dit is de druppel De wereld van Linda de Mol (57) staat compleet op zijn kop. Afgelopen weekend bekende haar liefdespartner Jeroen Rietbergen (50) dat hij schuldig is aan seksuele contacten met deelnemers aan The Voice of Holland. Linda’s hart is gebroken, en ze realiseert zich dat ze niet verder met hem kan. Ze heeft haar relatie met Jeroen verbroken. ‘Sinds een paar dagen zit ik in een verschrikkelijke nachtmerrie,’ laat Linda in een verklaring weten. ‘Er zijn zo ontzettend veel dingen naar boven gekomen waar ik geen weet van had en waarvan ik, omdat ze anoniem zijn, niet weet wat waar is en wat niet. Ik heb inmiddels mijn relatie verbroken, Jeroen woont niet meer bij mij. Mijn werkzaamheden leg ik de komende tijd neer…

Lees meer
Wie denkt Tim Hofman wel dat hij is?
Nieuwe Revu

Wie denkt Tim Hofman wel dat hij is?

PROFIEL — Hij is nogal recalcitrant en dat zorgt vaak voor sappige programma’s. In een nieuw seizoen Over Mijn Lijk is Tim Hof-man (33) echter doodserieus. Het is maar goed dat hij daar geen rokjes en nagellak draagt.

Lees meer
‘Ineens bleken we halfzussen te zijn!’
Vriendin

‘Ineens bleken we halfzussen te zijn!’

Mayasari (41) en hartini (40) werden beiden als baby geadopteerd uit indonesië. Ze kennen elkaar al jaren. Tot hun grote verbazing ontdekten ze vorige maand dat ze halfzussen zijn. “Jarenlang dacht ik dat ik alleen op de wereld was.”

Lees meer
Een verrassende kijk op de winter
CHIP FOTO Magazine

Een verrassende kijk op de winter

Wanneer je goed gebruik maakt van kleur en licht, zien je winterfoto’s er niet saai en grijs uit. Integendeel!

Lees meer