Tijdschrift.nl logo
In dit nummer

INSIDERS WETEN HET ZEKER: ‘André en Monique gaan trouwen!’

André Hazes is helemaal klaar met het geruzie in zijn familie. Hij bemoeit zich dan ook niet met de erfenisstrijd tussen zijn zus Roxeanne en moeder Rachel. De zanger richt zich liever op positieve zaken: zoals zijn comeback bij ‘Holland Zingt Hazes’. Zijn eerste optreden sinds hij afkickte van harddrugs maakte overduidelijk veel emoties los. De zanger deed namelijk een ontroerende liefdesverklaring aan zijn ex Monique. Insiders weten het nu zeker: ‘Monique en André gaan trouwen!’.

FOTO'S: ANP, RENI VAN MAREN, INSTAGRAM SETVEXY

André plaatste zondag een emotionele verklaring op Instagram waarin hij Monique de liefde verklaart.

 

Trotse moeder Rachel (hier met Wesley Sneijder) stond uiteraard vooraan bij de ‘Holland Zingt Hazes’-concerten.

 

Ondanks alles is Monique altijd in André blijven geloven. “F*cking trots op deze gozer!”

Dat er geen ruzie meer is tussen Rachel en André Hazes werd duidelijk bij het eerste concert van ‘Holland Zingt Hazes’, waar de zanger zijn comeback maakte. Moeder en zoon waren beiden aanwezig. Al hielden ze volgens de zanger achter de schermen ‘gepaste afstand’ van elkaar. “We hebben geen ruzie, alleen momenteel even geen contact. Op die manier hangt er gewoon een gemoedelijke sfeer. We kunnen nu allebei genieten van een aantal topdagen. Ik heb voor het eerst alles onder controle en er is geen gezeik, dat gevoel wil ik er heel graag zo lang mogelijk inhouden”, vertelde André op de avond van zijn comeback. Ook liet hij weten voor de camera's van ‘RTL Boulevard’ dat hij niets te maken wil hebben met de erfenisstrijd tussen zijn zus Roxeanne en moeder Rachel. Zijn humor is Dré in de afgelopen maanden van afwezigheid gelukkig niet kwijtgeraakt. Zo grapte hij: “Om heel eerlijk te zijn: mijn moeder liep hier vandaag over de gang en ze heeft een nieuwe auto gekocht. Het eerste dat ik tegen haar zei: ‘Ik hoop wel dat je die van jóuw deel van de erfenis hebt gekocht.’ Zo ga ik met deze situatie om, snap je.” Het afgelopen jaar vocht de zanger tegen een drugsverslaving, stress en zichzelf. Maar nu hij is afgekickt en eindelijk innerlijke rust heeft gevonden, wil hij geen ruzie meer. “Dat is ook echt dé manier voor mij. Ik hou me er nog steeds buiten en ik maak er liever grapjes over, terwijl dat misschien iets heel raars is, maar ik wil alleen maar positief in het leven staan”, vertelde de volkszanger met een tevreden glimlach.

Comeback maakt veel los

Niet alleen wil hij geen ruzie meer met zijn familie, ook met de moeder van zijn zoontje wil André geen spanningen meer. In 2021 verbrak André zijn verloving met Monique Westenberg. “We hebben een hele hoop meegemaakt in de afgelopen jaren, en veel hobbels overwonnen. Maar het blijkt voor ons toch niet te werken op deze manier”, aldus Hazes indertijd. Ook al waren ze niet meer samen en had André avontuurtjes met andere dames, toch hield hij altijd warm contact met Monique. De twee kunnen elkaar maar niet loslaten. Zo had Monique een grote rol in de Hazes–docu ‘Crossroads’, waarin ze liet weten nog altijd zielsveel van de zanger te houden. Yvonne Coldeweijer zei vlak na de lancering van de Hazes–documentaire al op Instagram zeker te weten dat een huwelijk tussen Monique en André aanstaande is. Toch bleven de twee stellig ontkennen dat ze hun relatie nieuw leven in zouden blazen. Maar zijn comeback bij de ‘Holland Zingt Hazes’-concerten maakte blijkbaar toch veel emotie in André los. Want na afloop liet hij het hele land weten dat hij nog altijd veel houdt van Monique.

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Bestel nu
‘Mijn hart ligt voor altijd bij Monique’

Emotionele liefdesverklaring

Kort na zijn eerste optreden in de Ziggo Dome verklaarde André op social media Monique de liefde. ”Jij hebt mij altijd meer liefde gegeven dan ik verdiende. Je was er in goede, en hebt mij nooit laten vallen in slechte tijden. Je hebt altijd gezien dat er nog goed in mij zat terwijl ik daar zelf aan twijfelde.” André is ontzettend dankbaar dat hij het podium eindelijk weer kon betreden. En dit voor de ogen van duizenden fans, zijn moeder Rachel en Monique. Ook zoontje Dré was aanwezig in een kolkende Ziggo Dome. Dat zijn oogappel getuige was van zijn comeback, vervult het hart van de zanger met liefde en trots. “Ik ben dankbaar dat ons kleine aapie tegen een vader opkeek die is wie hij nu is”, aldus de zanger tegen Monique in zijn liefdesode op Instagram. “En dat ben ik mede dankzij jouw eindeloze hoop, steun en geloof. Mijn hart ligt voor altijd bij jou. En ik zal nog langer van je houden.” In een reactie op het bericht van André laat Monique weten: “I'm your rock, you're my star.” Eerder deelde Monique al lieve woorden over de comeback van André. “Ik ben f*cking trots op deze gozer.” Daarop reageerde André met: “Ik hou van jou, schat!”

‘Ze gaan trouwen!’

Met de ontroerende liefdesverklaring van André Hazes lijkt Yvonne Coldeweijer toch gelijk te gaan krijgen… De juicekoningin roept al maanden dat de twee zich hebben verzoend. Iets wat veel fans dromerig beamen. “Monique is weer met André samen, want André denkt dat de Nederlanders dat graag willen”, aldus Yvonne op ‘Life of Yvonne’. “Hij gaat alleen onder het mom van ‘het is beter voor mini Dré om de relatie op te bouwen’ even in zijn nieuwe huis wonen.” Volgens Coldeweijer komt er een tweede deel aan van de Hazesdocumentaire. Wat we daarin gaan zien? Yvonne twijfelt er niet aan: “Een bruiloft!” Dit gaan we allemaal in het tweede deel van ‘Crossroads’ zien, legt Yvonne uit. “In de nieuwe docu-serie komen ze weer samen. Dan gaan ze latten en als dat goed gaat, wordt er getrouwd. Er moet wel iets gebeuren in deel twee natuurlijk, anders kreeg hij het niet verkocht. De bruiloft was een voorwaarde van Monique”, aldus Yvonne. De juicekoningin benadrukt dat ze absoluut geen grapje maakt. ”Dit is geen grap. Ze gaan echt trouwen in deel twee of misschien wel deel drie.” Krijgt Yvonne gelijk? Wordt Monique eindelijk de bruid van André? Stiekem hopen we natuurlijk van wel. Een liefdessprookje laat immers niemand onberoerd. Het wordt binnenkort vast duidelijk. Maar het zou niet de eerste keer zijn dat Yvonne Coldeweijer gelijk heeft!

Lees meer

Alle artikelen
Tropisch ten top
&C Magazine

Tropisch ten top

Wat is er beter dan een tropisch eiland met hagelwitte zandstranden en wuivende palmbomen, op nog geen tien uur vliegen? Juist: twéé van die eilanden. Ontdek Zanzibar en Lamu.

Lees meer
Kalm aan in de ALGARVE
Libelle

Kalm aan in de ALGARVE

Hoewel de Algarve een populaire vakantiebestemming is, ontdekte chef toerisme Françoise dat je ook prima kunt onthaasten in dit zuidelijke deel van Portugal. “Alles is hier zo lekker ‘calma’.”

Lees meer
‘Feyenoord kampioen? Ik hoop het zo!’ Trainer en oud-voetballer Jean-Paul van Gastel
Panorama

‘Feyenoord kampioen? Ik hoop het zo!’ Trainer en oud-voetballer Jean-Paul van Gastel

Jean-Paul van Gastel (50) is terug in het land na drie jaar China. Al die tijd ontving de trainer daar geen bezoek en kon hij zijn kinderen niet zien. Dat was het grote minpunt aan zijn avontuur, waarvan hij tegelijkertijd volop heeft genoten. In China had hij ook de tijd om zijn ontslag bij Feyenoord te verwerken. Is die wond inmiddels geheeld? Over rondhuppelende olifanten, een luxegevangenis en de titelrace van Feyenoord. “Het is een emotionele rollercoaster geweest.”

Lees meer
Zinderend mooi Zweden
Margriet

Zinderend mooi Zweden

Een prachtige kust, vriendelijke mensen en overal waar je komt heerlijk en puur eten. Het is absoluut de moeite waard om West-Zweden te verkennen.

Lees meer
Uur van de waarheid waarom de klok terug of vooruit ons zo ontregelt
Flair

Uur van de waarheid waarom de klok terug of vooruit ons zo ontregelt

Op 31 maart gaat de zomertijd weer in: een uur langer licht. Maar Europa wil af van dat gerommel met de wijzers. De vraag is alleen: gaan we dan voor winter- of zomertijd? Wetenschappers kiezen voor de eerste optie. En daar heeft onze biologische klok alles mee te maken.

Lees meer