‘Leontine breekt definitief met marco!’

Sinds naar buiten kwam dat Marco Borsato zich schuldig zou hebben gemaakt aan seksueel overschrijdend gedrag deden allerlei geruchten de ronde over de status van de relatie met zijn exvrouw Leontine. Tot nu! Inmiddels is glashelder hoe het werkelijk zit tussen de voormalig geliefden!

Leontine heeft haar hart inmiddels verloren aan haar nieuwe pup: Obi.
Goede vriend klapt uit de school

Het huwelijk tussen Marco Borsato en Leontine Ruiters doorstond de laatste jaren al vele stormen. Niets leek een gevaar voor hun huwelijk. Zelfs toen naar buiten kwam dat Marco langere tijd een buitenechtelijke relatie had met pianiste Iris Hond, wist hij door middel van een groot charme-offensief het hart van zijn Leontine terug te winnen. En dat terwijl iedereen ervan uitging dat dit de genadeklap zou zijn voor hun huwelijk. Maar langzaam maar zeker probeerden de twee hun relatie weer vorm te geven. Marco bleef wonen in zijn penthouse in Alkmaar en Leontine in haar huurhuis in het Gooise plaatsje Huizen en het stel leek te kiezen voor een lat-relatie. Net toen de rust in hun relatie leek te zijn teruggekeerd, barstte de bom wederom. Marco werd ineens beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag tegenover een minderjarig meisje, dat daarvan ook nog eens aangifte had gedaan. Marco kwam flink onder vuur te liggen en trok zich terug uit het openbare leven.

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Probeer nu 14 dagen gratisProbeer nu 14 dagen gratis

Zijn muziek werd door radiozenders niet meer gedraaid en optredens werden gecanceld… Maar wat alle ophef precies betekende voor Marco’s hernieuwde relatie met Leontine bleef lang onduidelijk. Wel was het onlangs een teken aan de wand dat Leontine bekend maakte voortaan door het leven te gaan als Leontine Ruiters in plaats van Borsato. Desondanks bleef de twijfel over haar relatie met Marco bestaan.

Deur definitief dicht

Aan al die twijfel lijkt nu een einde gekomen. Want onlangs klapte een zeer goede vriend van Marco in ’Privé’ uit de school. Volgens hem heeft Leontine definitief de deur dichtgegooid. ”Ze wil liever geen contact meer met hem. Dat doet Marco pijn.” Het gaat, volgens diezelfde vriend, alles behalve goed met de eens bewierookte zanger. ”Marco zegt vaak dat hij zich wel voor zijn kop kan slaan, dat hij haar heeft bedrogen. Hij heeft daar oprecht spijt van.” Borsato zou tien jaar ouder zijn geworden, voortdurend lopen te piekeren en steeds meer grijze haren krijgen. Logisch, want de dreiging van een rechtszaak, naar aanleiding van de aangifte, hangt boven zijn hoofd. En hij is zich er terdege van bewust dat het, zoals het er nu naar uitziet, waarschijnlijk over en uit is met zijn carrière. Maar dat Leontine geen enkel contact meer met hem wil, zal voor Marco het meest verschrikkelijk zijn. Het kan bijna niet anders dan dat hij een eenzame strijd voert tegen een depressie. Ook Leontine gaat door een diep dal; alle gebeurtenissen rond de vader van haar kinderen moeten haar diep hebben geraakt. Zoals Party onlangs publiceerde, volgt zij een energietherapie in Amersfoort, die onder andere zou helpen bij het bestrijden van een depressie en vermoeidheidsklachten. Hoe de toekomst er ook uit zal gaan zien, voorlopig lijkt een ding zeker: Marco zal verder moeten zonder zijn Leontine die definitief afscheid van hem lijkt te hebben genomen!

Terug naar overzicht

Lees meer

Alle artikelen