‘Leontine breekt definitief met marco!’

Sinds naar buiten kwam dat Marco Borsato zich schuldig zou hebben gemaakt aan seksueel overschrijdend gedrag deden allerlei geruchten de ronde over de status van de relatie met zijn exvrouw Leontine. Tot nu! Inmiddels is glashelder hoe het werkelijk zit tussen de voormalig geliefden!

Leontine heeft haar hart inmiddels verloren aan haar nieuwe pup: Obi.
Goede vriend klapt uit de school

Het huwelijk tussen Marco Borsato en Leontine Ruiters doorstond de laatste jaren al vele stormen. Niets leek een gevaar voor hun huwelijk. Zelfs toen naar buiten kwam dat Marco langere tijd een buitenechtelijke relatie had met pianiste Iris Hond, wist hij door middel van een groot charme-offensief het hart van zijn Leontine terug te winnen. En dat terwijl iedereen ervan uitging dat dit de genadeklap zou zijn voor hun huwelijk. Maar langzaam maar zeker probeerden de twee hun relatie weer vorm te geven. Marco bleef wonen in zijn penthouse in Alkmaar en Leontine in haar huurhuis in het Gooise plaatsje Huizen en het stel leek te kiezen voor een lat-relatie. Net toen de rust in hun relatie leek te zijn teruggekeerd, barstte de bom wederom. Marco werd ineens beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag tegenover een minderjarig meisje, dat daarvan ook nog eens aangifte had gedaan. Marco kwam flink onder vuur te liggen en trok zich terug uit het openbare leven.

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Al abonnee?
Log in om verder te lezen

Zijn muziek werd door radiozenders niet meer gedraaid en optredens werden gecanceld… Maar wat alle ophef precies betekende voor Marco’s hernieuwde relatie met Leontine bleef lang onduidelijk. Wel was het onlangs een teken aan de wand dat Leontine bekend maakte voortaan door het leven te gaan als Leontine Ruiters in plaats van Borsato. Desondanks bleef de twijfel over haar relatie met Marco bestaan.

Deur definitief dicht

Aan al die twijfel lijkt nu een einde gekomen. Want onlangs klapte een zeer goede vriend van Marco in ’Privé’ uit de school. Volgens hem heeft Leontine definitief de deur dichtgegooid. ”Ze wil liever geen contact meer met hem. Dat doet Marco pijn.” Het gaat, volgens diezelfde vriend, alles behalve goed met de eens bewierookte zanger. ”Marco zegt vaak dat hij zich wel voor zijn kop kan slaan, dat hij haar heeft bedrogen. Hij heeft daar oprecht spijt van.” Borsato zou tien jaar ouder zijn geworden, voortdurend lopen te piekeren en steeds meer grijze haren krijgen. Logisch, want de dreiging van een rechtszaak, naar aanleiding van de aangifte, hangt boven zijn hoofd. En hij is zich er terdege van bewust dat het, zoals het er nu naar uitziet, waarschijnlijk over en uit is met zijn carrière. Maar dat Leontine geen enkel contact meer met hem wil, zal voor Marco het meest verschrikkelijk zijn. Het kan bijna niet anders dan dat hij een eenzame strijd voert tegen een depressie. Ook Leontine gaat door een diep dal; alle gebeurtenissen rond de vader van haar kinderen moeten haar diep hebben geraakt. Zoals Party onlangs publiceerde, volgt zij een energietherapie in Amersfoort, die onder andere zou helpen bij het bestrijden van een depressie en vermoeidheidsklachten. Hoe de toekomst er ook uit zal gaan zien, voorlopig lijkt een ding zeker: Marco zal verder moeten zonder zijn Leontine die definitief afscheid van hem lijkt te hebben genomen!

Dit artikel komt uit:
Party - Editie 22 - 2022

Party - Editie 22 - 2022
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Lees meer

Alle artikelen
Groot feest in noorwegen: amalia’s eerste gala
Weekend

Groot feest in noorwegen: amalia’s eerste gala

Toute royale kwam naar Oslo voor het feestje van de achttienjarige erfprinses Ingrid Alexandra. Voor heel wat jonge royals was het hun eerste konink lijke bal. Zoals voor prinses Amalia en haar Belgische collega prinses Elisabeth.

Lees meer
Wat u nog niet wist over Chantal Janzen
Story

Wat u nog niet wist over Chantal Janzen

Dit jaar zit Chantal Janzen (43) twintig jaar in het vak, en dat vraagt om evenzoveel leuke, interessante en opmerkelijke weetjes over de talentvolle presentatrice en musicalster. Want wist u bijvoorbeeld dat ze kampt met hoogtevrees, dit jaar oma wordt, in therapie is geweest en dat haar ooit zo innige band met showbizzcollega Linda de Mol ernstig bekoeld is?

Lees meer
FLINKE DOMPER voor pasgetrouwde Anouk
Party

FLINKE DOMPER voor pasgetrouwde Anouk

Eerst moest ze al afscheid nemen van haar zoon Benjahmin (20) die naar Amerika ging om zijn basketbalcarrière te vervolgen en nu vertrekt ook Anouks dochter Phoenix (17) naar de USA, nadat ze een aanbod heeft gekregen van The Washington State University om daar te komen basketballen. Ook vertrekt haar zoon Elijah (18) na de zomer voor vier jaar naar het buitenland voor een studie. De pasgetrouwde Anouk is supertrots dat ze hun dromen waar gaan maken, maar zal haar uitgevlogen kinderen enorm gaan missen, zegt ze.

Lees meer
De ware reden achter huwelijk Hans Klok
Story

De ware reden achter huwelijk Hans Klok

‘Op maandagmorgen naar het stadhuis’ Hans Klok (53) heeft de afgelopen tijd zijn leven onder de loep genomen. De illusionist wilde weten of hij iets te vrezen heeft. ‘Ik vind het verschrikkelijk hoe mijn collega’s de afgelopen maanden onder vuur zijn komen te liggen en dat men in Nederland steeds meer voor eigen rechter gaat spelen,’ vertelt Hans aan Story. ‘Bij sommige van mijn collega’s, onder wie Marco Borsato, moet nog van alles bewezen worden. Maar zijn carrière is stuk. Zelfs als straks blijkt dat het niet waar is, heeft hij een wonder nodig om terug te komen. Dat is toch verschrikkelijk? En zelfs een instantie als Madame Tussauds doet daar aan mee. Zij halen zijn beeld weg en brengen daar zelfs een persbericht over naar buiten. Dat laatste hadden ze…

Lees meer
‘Steeds vaker dacht ik: als dit het leven is, hoeft het voor mij niet meer’
Flair

‘Steeds vaker dacht ik: als dit het leven is, hoeft het voor mij niet meer’

Als Jamie Crafoord (29) 22 jaar is, krijgt ze siliconen borstprotheses. Haar geluk is van korte duur, want ze wordt doodziek. Pas als ze nog maar 37 kilo weegt en in een rolstoel belandt, ontdekken ze de oorzaak: ‘zwetende’ protheses. “Ik wilde dat spul het liefst direct nog uit mijn lichaam trekken, heb geen moment getwijfeld.”

Lees meer