Leontine Ruiters STRAALT WEER

Leontine Ruiters, eerder bekend als Leontine Borsato, vermaakt zich prima zonder haar ex-man. Het lijkt erop dat de pijn en het verdriet om Marco plaats hebben gemaakt voor blijdschap en geluk. Maar komt dat door de zon of door een nieuwe geliefde?

Het lijkt erop dat Leontine Ruiters de scheiding van Marco Borsato een plek aan het geven is. Afgelopen week genoot ze zichtbaar met volle teugen van een vakantie, samen met een goede vriendin, in de Spaanse streek Catalonië. ‘Een week met zijn tweetjes hier! We genieten zo ontzettend… dus als je je afvraagt hoe het met ons gaat… Het gaat nét!’, grapten de twee vriendinnen op Instagram onder hun foto. Hoewel hun zomerse kiekje op veel likes van bekende vrienden en collega’s kon rekenen, was er geen van Marco bij. Opvallend genoeg is de gevallen zanger überhaupt gestopt met reageren onder haar foto’s sinds oktober vorig jaar, wat eerst wel anders was. Rond die periode ging Leontine met haar vriendinnen op reis naar Ibiza. ‘Vrienden maken het leven beter’, plaatste ze destijds onder een foto van haar tripje met vijf vriendinnen naar het Spaanse feesteiland. Niet veel later kwam er een eind aan haar huwelijk met Marco. Nu was Leontine op vakantie met één vriendin die haar de mooiste plekjes van de regio liet zien. Zo hebben ze onder meer gegeten bij het luxueuze restaurant Solovida en bezochten ze Cadaqués, dat bekend staat als één van de mooiste dorpjes aan de Costa Brava. Ook genoot Marco’s oud-geliefde van haar verblijf, waarschijnlijk het vakantiehuis van haar vriendin.

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Probeer nu 14 dagen gratisProbeer nu 14 dagen gratis

Kluizenaarsbestaan

Begin 2020 gooide Leontine na een huwelijk van 22 jaar de handdoek in de ring, na onthullingen over Marco’s buitenechtelijke liefdesaffaires, waaronder eentje met pianiste Iris Hond. Vorig jaar zomer gaf Leontine, ondanks alle pijn en verdriet die ze moest doorstaan, de vreemdgaande zanger echter tóch nog een kans. Maar toen eind 2021 het nieuws viraal ging dat er een aangifte van misbruik tegen de ooit zo populaire zanger ligt en de beerput rond The Voice of Holland openging, was het einde verhaal voor hun showbizzhuwelijk. En dat blijft het volgens de geruchten deze keer ook. Leontine zou inmiddels geen hecht contact meer met haar ex-man willen, die tegenwoordig een kluizenaarsbestaan zou leiden in zijn penthouse in Alkmaar. Ook zou de moeder van Marco’s kinderen een nieuwe geliefde hebben. Wie dat is, houdt ze echter goed geheim. Of Leontine dáárom zo straalt, of dat het is omdat ze eindelijk niet meer voor Marco leeft, zal de tijd moeten uitwijzen.

Dit artikel komt uit:
Weekend - Editie 34 - 2022

Weekend - Editie 34 - 2022
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Lees meer

Alle artikelen
Wie denkt Roxeanne Hazes wel dat zij is?
Nieuwe Revu

Wie denkt Roxeanne Hazes wel dat zij is?

PROFIEL — Het helaas al jaren voortslepende Hazes-familieconflict krijgt een nieuw hoofdstuk door de afzegging van Roxeanne Hazes (29) voor het meezingfeest Holland Zingt Hazes in 2023. Een gemis?

Lees meer
Vrouw die de Meilandjes miljonair maakte maar afgedankt werd, slaat keihard terug!
Story

Vrouw die de Meilandjes miljonair maakte maar afgedankt werd, slaat keihard terug!

Toen de Meilandjes ruzie kregen met hun manager Valérie Lempereur, de vrouw die de markante familie nota bene definitief op de kaart zette, typeerden ze haar ineens als onbetrouwbaar. Valérie, die deze week met een autobiografie komt, kondigt in Story haar zoete wraak aan...

Lees meer
De Engelse Escobar gaat cashen
Panorama

De Engelse Escobar gaat cashen

In november wordt de grote Britse crimineel Curtis ‘Cocky’ Warren (59) vrijgelaten. ‘De Engelse Escobar’ zat dertien jaar vast. In die tijd is er een hoop veranderd. Zo is hij ineens een celebrity geworden.

Lees meer
Geldvragen
MAX Magazine

Geldvragen

FINANCIEEL JOURNALIST JAAP ROELANTS BEHANDELT IEDERE WEEK VRAGEN VAN MAX-LEZERS. Deze week: de gewone consument wordt de dupe van de strijd van de banken tegen crimineel geld. En wanneer stort de bank mijn te veel berekende rente terug?

Lees meer
Zelfs de desserts hebben schitterende herfstkleuren
Libelle Special

Zelfs de desserts hebben schitterende herfstkleuren

Met kastanjeroom en gehakte chocolade KASTANJEROOMTAART Voor 8 personen: boter om in te vetten • 6 eieren • 150 g fijne kristalsuiker • 1 blik (500 g) kastanjepuree (crème de marron) • 2 tl vanillepasta • 1 tl bakpoeder • 250 g amandelmeel • 200 ml slagroom • 100 g pure chocolade (70% cacao), grof gehakt. Extra: springvorm Ø 18 cm, bakpapier, elektrische mixer Verwarm de oven voor op 160 °C. Vet de springvorm in, bekleed bodem en zijkanten met bakpapier en vet dit ook in. Mix eieren en suiker minimaal 2 min. tot het mengsel lichtgeel en luchtig is. Voeg 400 g van de kastanjepuree toe en mix op lage stand tot het mengsel glad is. Voeg vanillepasta, amandelmeel en bakpoeder toe en spatel dit er zo luchtig mogelijk door. Giet het…

Lees meer