Linda klaar voor comeback

Alsof ze wilde zeggen: ‘Kom maar op!’ verscheen Linda de Mol deze week in haar legergroene outfit in winkels in het Gooi. De presentatrice kondigde afgelopen week aan na de zomer weer terug te keren op televisie met Miljoenenjacht bij SBS 6. En ook pakt ze haar werkzaamheden bij het blad LINDA. weer op. De naamdraagster zal in oktober voor het eerst sinds acht maanden weer schitteren op de cover van haar eigen magazine. In januari legde Linda plotseling al haar werk-zaamheden stil toen zij overvallen werd door het nieuws dat haar partner Jeroen Rietbergen betrokken was bij het grote Voice-schandaal. Gebroken van verdriet trok de SBS 6-ster zich helemaal terug uit de publiciteit. Manager Xenia Kasper belde alle zakelijke afspraken af. De geplande opnames van Ik hou van Holland werden geschrapt en het reeds opgebouwde decor kon weer worden ingepakt.

Linda leek van de aardbodem verdwenen te zijn en maandenlang werd zij niet of nauwelijks gezien in het Gooi. Even ging zelfs het gerucht dat zij ondergedoken zou zitten in haar huis in Portugal, om in alle stilte het verdriet om haar verbroken relatie een plekje te kunnen geven. Totdat Weekend ontdekte dat Linda helemaal niet in de zonnige Algarve zat, maar thuis in Crailo druk bezig was met de opvang van vluchtelingen uit Oekraïne. Inmiddels lijkt Linda klaar te zijn voor haar tv-comeback dit najaar. In de afgelopen maanden ging zij alweer voorzichtig aan de slag en werkte zij met een kleine club mensen die voor haar vertrouwd zijn aan een nieuwe tv-serie. Deze week spotte onze fotograaf haar in haar zwarte Porsche cabrio op weg naar de visboer. Met wapperende haren en ongetwijfeld een Hollandse Nieuwe in haar tas verdween Linda weer uit het zicht. ‘Nog even geduld’, leek zij te willen zeggen. In september is ze er weer.

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Al abonnee?
Log in om verder te lezen

Dit artikel komt uit:
Weekend - Editie 26 - 2022

Weekend - Editie 26 - 2022
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Lees meer

Alle artikelen
‘We kúnnen nu niet eens trouwen’ Hans Klok stelt zomerbruiloft uit
Story

‘We kúnnen nu niet eens trouwen’ Hans Klok stelt zomerbruiloft uit

Een paar maanden geleden wist Hans Klok het zeker: hij wilde in augustus op het strand naast zijn circustent trouwen met zijn grote liefde Dann van Ling. Maar de plannen zijn gewijzigd!

Lees meer
Jouw vrouw, mijn vrouw
Panorama

Jouw vrouw, mijn vrouw

In Den Helder nemen mariniers van mijnenjager Zr. Ms. Vlaardingen afscheid van hun geliefden voordat ze afreizen naar de Middellandse Zee. Daar sluiten zij zich aan bij een divisie van de NAVO die zich daar permanent bezighoudt met het opsporen en onschadelijk maken van mijnen. Veertig mariniers zijn zo’n vijftien weken van huis, maar daar gaat het nu even niet om. Belangrijker is: bij wie van deze mariniers hoort deze dame? Of hoort ze bij geen beiden en kijken ze alleen hun ogen uit? Zouden ze aan haar denken als ze op volle zee zijn? En als ze bij geen van beiden hoort, wie van de twee zet dan nog even snel de eerste stap voordat ze vertrekken? Want bang om een blauwtje te lopen hoeven ze niet te zijn:…

Lees meer
Vooruit, nog ééntje dan…
Flair

Vooruit, nog ééntje dan…

En dan krijg je een drieling. De eerste reactie? Vette paniek. Maar daarna is het een kwestie van alles nemen zoals het komt, weten Anouk, Wendy en Lidy. “De wasmachine staat non-stop aan, helemaal nu ze alle drie in de kwijlfase zitten.”

Lees meer
“Die negenhonderd gulden gaf ik diezelfde dag nog uit”
Libelle

“Die negenhonderd gulden gaf ik diezelfde dag nog uit”

Wie heeft vroeger die eindeloze zomervakantie níet gevuld met geweldig, leerzaam, oersaai, goed- of juist slechtbetaald vakantiewerk? Zestien vrouwen over dat ene onvergetelijke zomerbaantje.

Lees meer
‘Nee, ik heb geen kinderen (EN DAT IS PRIMA)'
Margriet

‘Nee, ik heb geen kinderen (EN DAT IS PRIMA)'

Kinderen krijgen, moeder worden... Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Carla, Eri en Ypie zijn, om verschillende redenen, kinderloos gebleven en dat is helemaal goed zo.

Lees meer