Tijdschrift.nl logo
In deze uitgave

Linda klaar voor comeback

EXCLUSIEVE FOTO’S RENI VAN MAREN

Alsof ze wilde zeggen: ‘Kom maar op!’ verscheen Linda de Mol deze week in haar legergroene outfit in winkels in het Gooi. De presentatrice kondigde afgelopen week aan na de zomer weer terug te keren op televisie met Miljoenenjacht bij SBS 6. En ook pakt ze haar werkzaamheden bij het blad LINDA. weer op. De naamdraagster zal in oktober voor het eerst sinds acht maanden weer schitteren op de cover van haar eigen magazine. In januari legde Linda plotseling al haar werk-zaamheden stil toen zij overvallen werd door het nieuws dat haar partner Jeroen Rietbergen betrokken was bij het grote Voice-schandaal. Gebroken van verdriet trok de SBS 6-ster zich helemaal terug uit de publiciteit. Manager Xenia Kasper belde alle zakelijke afspraken af. De geplande opnames van Ik hou van Holland werden geschrapt en het reeds opgebouwde decor kon weer worden ingepakt.

Linda leek van de aardbodem verdwenen te zijn en maandenlang werd zij niet of nauwelijks gezien in het Gooi. Even ging zelfs het gerucht dat zij ondergedoken zou zitten in haar huis in Portugal, om in alle stilte het verdriet om haar verbroken relatie een plekje te kunnen geven. Totdat Weekend ontdekte dat Linda helemaal niet in de zonnige Algarve zat, maar thuis in Crailo druk bezig was met de opvang van vluchtelingen uit Oekraïne. Inmiddels lijkt Linda klaar te zijn voor haar tv-comeback dit najaar. In de afgelopen maanden ging zij alweer voorzichtig aan de slag en werkte zij met een kleine club mensen die voor haar vertrouwd zijn aan een nieuwe tv-serie. Deze week spotte onze fotograaf haar in haar zwarte Porsche cabrio op weg naar de visboer. Met wapperende haren en ongetwijfeld een Hollandse Nieuwe in haar tas verdween Linda weer uit het zicht. ‘Nog even geduld’, leek zij te willen zeggen. In september is ze er weer.

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Bestel nu

Lees meer

Alle artikelen
Samen tegen eenzaamheid ‘Dat gevoel dat iemand zich om je bekommert’
Margriet

Samen tegen eenzaamheid ‘Dat gevoel dat iemand zich om je bekommert’

Het is de Week tegen Eenzaamheid, waarin door heel Nederland activiteiten worden georganiseerd om elkaar te ontmoeten. Hennie, Irna en Renée – en hun maatjes – vertellen hoe het hen hielp om letterlijk en figuurlijk de deur te openen. Om weer in contact te zijn en fijne gesprekken hebben.

Lees meer
‘In de crisisopvang zat ik uren bij de deur, hopend dat iemand mij zou ophalen’
&C Magazine

‘In de crisisopvang zat ik uren bij de deur, hopend dat iemand mij zou ophalen’

Roos* (28) was in de zevende hemel toen ze in verwachting raakte van zoon Jayden. Tot het zeventien dagen na de bevalling vreselijk misgaat: ze wordt vijf weken opgenomen met een kraambedpsychose.

Lees meer
Al 24 jaar gelukkig getrouwd... Daphne Deckers gunt echtgenoot Richard afspraakjes met andere vrouwen
Story

Al 24 jaar gelukkig getrouwd... Daphne Deckers gunt echtgenoot Richard afspraakjes met andere vrouwen

Het bevalt Daphne Deckers (54) nog steeds goed minder op de buis te verschijnen, zodat ze meer tijd kan doorbrengen in haar tuinhuisje bij haar woning in Muiderberg. Niet om te relaxen, maar om haar podcast Daphne op Donderdag op te nemen met ‘intrigerende vrouwen’ – én om in alle rust te schrijven. Volgend jaar verschijnt haar boek De kracht van het ouder worden, waarin Daphne de nadruk legt op de léúke kanten van het klimmen der jaren. Onlangs is Vrienden maken al van de pers gerold, met illustraties van Joey Holthaus. Het gaat over verbinding en wat vriendschap eigenlijk inhoudt. Dat daarin geïnvesteerd moet worden, weet Daphne maar al te goed. ‘Ik ben zelf heel actief in het in stand houden van mijn vriendenkring; het initiatief om af te…

Lees meer
Molens en meer, véél meer
Margriet

Molens en meer, véél meer

Hollandser dan dit stukje Noord-Holland wordt het niet in ons land. Tegelijkertijd poppen er steeds meer hippe plekken op. Echt, het zindert in de Zaanstreek.

Lees meer
Op de fiets door het vechtdal
Libelle

Op de fiets door het vechtdal

Van een koe-safari tot culinair genieten: het Vechtdal biedt genoeg ontspanning en vertier. En de natuur is er op z’n zachtst gezegd adembenemend.

Lees meer