Luca borsato zoekt troost bij marco

Luca Borsato en zijn vriendin Daisy Piras vormen niet langer een stelletje. De zoon van Marco en Leontine zou veelvuldig contact hebben gehad met andere vrouwen en dat deed voor Daisy de deur dicht. Luca heeft spijt van zijn grensoverschrijdend gedrag en weet dat hij een brug te ver is gegaan. De appel lijkt dus niet ver van de boom te vallen en waar huil je dan uit? Juist…

Na een jaar liep Luca’s relatie met Daisy Piras op de klippen nadat hij haar meermaals had bedrogen.

Zijn moeder Leontine worstelt nog altijd met de nasleep van het bedrog door Marco…

Met zijn vader Marco was Luca er laatst even uit, naar een voetbalwedstrijd van AZ, waar ze vol in beeld werden genomen door een televisiecamera van RTL 7.

Luca: ’Ik had het nooit mogen doen’

Luca Borsato en zijn vriendin Daisy Piras zijn uit elkaar. De oorzaak daarvan zou zijn dat hij haar had bedrogen met andere vrouwen. In eerste instantie ontkende hij dat met klem, maar deze ontkenning hield niet lang stand. Uiteindelijk gaf hij toe een grens te zijn gepasseerd die tot de breuk heeft geleid. ”Ik ben een flinke grens overgegaan. Het keer op keer overschrijdend contact met andere vrouwen en het zwartmaken van mijn relatie is iets wat schandalig is en wat ik nooit had mogen doen. Ik ben me hier heel erg bewust van. Ik moet en zal mezelf diep in de spiegel aankijken hiervoor”, biechtte hij op. Luca hoopt wel door deze ervaring een beter mens te worden, door onder andere professionele hulp te gaan zoeken. Ook laat hij weten dat zijn inmiddels ex-vriendin en hij nog zielsveel van elkaar houden en verder als goede vrienden door het leven gaan. Dat is tegenwoordig bijna een standaard uitdrukking wanneer mensen uit elkaar gaan. Of dat ook daadwerkelijk zo is, valt nog te betwijfelen. Want ook Daisy trad naar buiten met haar verhaal…

’De zoveelste keer’

Daisy laat weten dat ze bij Luca is weggegaan “omdat dit de zoveelste keer was dat hij contact had met vrouwen en shit stuurde. Iets wat echt niet kon.” Ook laat ze weten het “echt niet leuk te vinden” dat ze de relatie heeft moeten verbreken. “Je gaat gewoon aan jezelf twijfelen als je constant bedrogen wordt en dat wou ik niet meer voor mijzelf.” Daar kwam nog het vervelende element bij dat Daisy werd lastiggevallen door een ex-vriendin van Luca. Op Instagram vertelt ze al maanden te worden geteisterd door die voormalige vriendin. Deze dame zou leugens verspreiden over de relatie van Daisy met Luca, ook zou ze smaad naar buiten brengen over de familie Borsato. ”Ze heeft me neergezet als een of andere snitch, terwijl zij degene is die Luca zo erg haatte dat ze hem gewoon wou zien breken en daarom zogenaamd familiegeheimen heeft uitgelekt. Geheimen die niet klopten en die ze zelf destijds verzon.” De vriendin zou overigens nog steeds doorgaan met het verspreiden van desinformatie. Al met al stond de relatie vanaf het begin blijkbaar niet onder een goed gesternte en na een jaar is er een einde aan gekomen. En hoewel Luca het boetekleed heeft aangetrokken, zal Daisy hem niet meer terug willen.

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Probeer nu 14 dagen gratisProbeer nu 14 dagen gratis

Buitenechtelijke relatie

Een en ander is bijna parallel aan de gebeurtenissen tussen Luca’s vader Marco en moeder Leontine. Ook Marco zou zich schuldig hebben gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag. Zo kwam op een gegeven moment naar buiten dat Luca’s bekende vader een buitenechtelijke relatie heeft gehad met pianiste Iris Hond. Natuurlijk bracht dit een schok teweeg in het gezin van Marco. Voor Leontine was dit een klap in haar gezicht. Net als Luca nu, gaf ook Marco destijds aan hier enorme spijt van te hebben. Hij startte een charmeoffensief om Leontine’s hart terug te winnen, wat uiteindelijk ook lukte! Maar toen er aangifte werd gedaan wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag werd de situatie onhoudbaar. Zoon Luca zoekt nu troost bij zijn vader Marco. Insiders weten zelfs te melden dat Luca al sinds begin van dit jaar inwoont bij zijn vader in het penthouse in Alkmaar. Recent kwamen Marco en Luca ook in beeld op RTL 7 toen ze samen op de tribune zaten bij voetbalclub AZ tijdens de wedstrijd tegen de Portugese voetbalclub Gil Vicente.

Luca huilt uit bij Marco

Dat Luca Borsato bij zijn vader Marco zou wonen en niet bij zijn moeder Leontine klinkt niet geheel onlogisch. Met alles wat er de afgelopen jaren gebeurd is, zal zijn vader hem ongetwijfeld als geen ander begrijpen. Leontine heeft tenslotte vrijwel hetzelfde meegemaakt als wat Luca zijn vriendin Daisy heeft aangedaan. Dat Marco haar heeft bedrogen, moet indertijd een dolk in het hart van zijn ex-vrouw zijn geweest. Inmiddels voelt Leontine zich weer stukken beter, maar het was een lange en verdrietige weg. Natuurlijk houdt ze zielsveel van haar zoon Luca, maar het onderwerp ’grensoverschrijdend gedrag’ is ongetwijfeld een pijnlijke voor Leontine. Hopelijk kan Luca goed met Marco praten over wat er is misgegaan en heeft zijn vader nog wat wijze adviezen voor hem. Zo vindt Luca de troost die hij zoekt en het voordeel voor Marco is dat hij nu zijn dagen niet in eenzaamheid hoeft te slijten!

Dit artikel komt uit:
Party - Editie 35 - 2022

Party - Editie 35 - 2022
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Lees meer

Alle artikelen
Wie denkt Roxeanne Hazes wel dat zij is?
Nieuwe Revu

Wie denkt Roxeanne Hazes wel dat zij is?

PROFIEL — Het helaas al jaren voortslepende Hazes-familieconflict krijgt een nieuw hoofdstuk door de afzegging van Roxeanne Hazes (29) voor het meezingfeest Holland Zingt Hazes in 2023. Een gemis?

Lees meer
Vrouw die de Meilandjes miljonair maakte maar afgedankt werd, slaat keihard terug!
Story

Vrouw die de Meilandjes miljonair maakte maar afgedankt werd, slaat keihard terug!

Toen de Meilandjes ruzie kregen met hun manager Valérie Lempereur, de vrouw die de markante familie nota bene definitief op de kaart zette, typeerden ze haar ineens als onbetrouwbaar. Valérie, die deze week met een autobiografie komt, kondigt in Story haar zoete wraak aan...

Lees meer
De Engelse Escobar gaat cashen
Panorama

De Engelse Escobar gaat cashen

In november wordt de grote Britse crimineel Curtis ‘Cocky’ Warren (59) vrijgelaten. ‘De Engelse Escobar’ zat dertien jaar vast. In die tijd is er een hoop veranderd. Zo is hij ineens een celebrity geworden.

Lees meer
Geldvragen
MAX Magazine

Geldvragen

FINANCIEEL JOURNALIST JAAP ROELANTS BEHANDELT IEDERE WEEK VRAGEN VAN MAX-LEZERS. Deze week: de gewone consument wordt de dupe van de strijd van de banken tegen crimineel geld. En wanneer stort de bank mijn te veel berekende rente terug?

Lees meer
Zelfs de desserts hebben schitterende herfstkleuren
Libelle Special

Zelfs de desserts hebben schitterende herfstkleuren

Met kastanjeroom en gehakte chocolade KASTANJEROOMTAART Voor 8 personen: boter om in te vetten • 6 eieren • 150 g fijne kristalsuiker • 1 blik (500 g) kastanjepuree (crème de marron) • 2 tl vanillepasta • 1 tl bakpoeder • 250 g amandelmeel • 200 ml slagroom • 100 g pure chocolade (70% cacao), grof gehakt. Extra: springvorm Ø 18 cm, bakpapier, elektrische mixer Verwarm de oven voor op 160 °C. Vet de springvorm in, bekleed bodem en zijkanten met bakpapier en vet dit ook in. Mix eieren en suiker minimaal 2 min. tot het mengsel lichtgeel en luchtig is. Voeg 400 g van de kastanjepuree toe en mix op lage stand tot het mengsel glad is. Voeg vanillepasta, amandelmeel en bakpoeder toe en spatel dit er zo luchtig mogelijk door. Giet het…

Lees meer