Mabel verliest BIJNA 65 MILJOEN EURO per week

Bijna een jaar lag de bouw aan Mabels dr oomvilla stil.

Mabel zou met dochters Luana en Zaria permanent willen terugkeren naar Nederland.

(FOTO’S EDWIN SMULDERS)

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Al abonnee?
Log in om verder te lezen

Financieel drama zou haar slapeloze nachten bezorgen

Het aandelenpakket – in het bedrijf Adyen, dat zich toelegt op online betalingsverkeer ‒ dat prinses Mabel eerder extreme financiële voorspoed bracht, bezorgt haar nu slapeloze nachten. De aandelenbeurzen krijgen namelijk wereldwijd flinke klappen te verduren. In 21 dagen tijd is Mabel daardoor 193.600.000 euro kwijtgeraakt, dus bijna 65 miljoen per week! En het eind van het verlies is volgens experts nog niet in zicht. Eerder kreeg Mabel ook al een flinke tegenslag te verwerken met de villa die ze kocht in Breukeleveen voor ruim 1,6 miljoen euro. Ze liet het pand afbreken om er een eigen droomhuis te bouwen. Tien maanden lag de bouw stil, maar vanwege een hernieuwde vergunningsaanvraag mag er nu eindelijk weer gebouwd worden aan haar nieuwe woonpaleis. In Londen bezit de prinses ook nog een prachtig pand in de chique wijk Hammer-smith, dat ze volgens vastgoedbronnen in 1997 met prins Friso kocht voor zo’n 207.000 euro. Vandaag de dag wordt de villa een waarde toegedicht van ruim 2,4 miljoen euro! En dat is in deze zware beurstijden voor Mabel een mooie meevaller. Zeker met in het achterhoofd de geruchten dat Mabel van plan zou zijn om op korte termijn permanent terug te keren naar Nederland met haar dochters Luana (16) en Zaria (15). Verkoopt ze straks haar Londense verblijf, dan levert haar dat immers een flinke winst op.

Dit artikel komt uit:
Story - Editie 5 - 2022

Story - Editie 5 - 2022
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Lees meer

Alle artikelen
Groot feest in noorwegen: amalia’s eerste gala
Weekend

Groot feest in noorwegen: amalia’s eerste gala

Toute royale kwam naar Oslo voor het feestje van de achttienjarige erfprinses Ingrid Alexandra. Voor heel wat jonge royals was het hun eerste konink lijke bal. Zoals voor prinses Amalia en haar Belgische collega prinses Elisabeth.

Lees meer
Wat u nog niet wist over Chantal Janzen
Story

Wat u nog niet wist over Chantal Janzen

Dit jaar zit Chantal Janzen (43) twintig jaar in het vak, en dat vraagt om evenzoveel leuke, interessante en opmerkelijke weetjes over de talentvolle presentatrice en musicalster. Want wist u bijvoorbeeld dat ze kampt met hoogtevrees, dit jaar oma wordt, in therapie is geweest en dat haar ooit zo innige band met showbizzcollega Linda de Mol ernstig bekoeld is?

Lees meer
FLINKE DOMPER voor pasgetrouwde Anouk
Party

FLINKE DOMPER voor pasgetrouwde Anouk

Eerst moest ze al afscheid nemen van haar zoon Benjahmin (20) die naar Amerika ging om zijn basketbalcarrière te vervolgen en nu vertrekt ook Anouks dochter Phoenix (17) naar de USA, nadat ze een aanbod heeft gekregen van The Washington State University om daar te komen basketballen. Ook vertrekt haar zoon Elijah (18) na de zomer voor vier jaar naar het buitenland voor een studie. De pasgetrouwde Anouk is supertrots dat ze hun dromen waar gaan maken, maar zal haar uitgevlogen kinderen enorm gaan missen, zegt ze.

Lees meer
De ware reden achter huwelijk Hans Klok
Story

De ware reden achter huwelijk Hans Klok

‘Op maandagmorgen naar het stadhuis’ Hans Klok (53) heeft de afgelopen tijd zijn leven onder de loep genomen. De illusionist wilde weten of hij iets te vrezen heeft. ‘Ik vind het verschrikkelijk hoe mijn collega’s de afgelopen maanden onder vuur zijn komen te liggen en dat men in Nederland steeds meer voor eigen rechter gaat spelen,’ vertelt Hans aan Story. ‘Bij sommige van mijn collega’s, onder wie Marco Borsato, moet nog van alles bewezen worden. Maar zijn carrière is stuk. Zelfs als straks blijkt dat het niet waar is, heeft hij een wonder nodig om terug te komen. Dat is toch verschrikkelijk? En zelfs een instantie als Madame Tussauds doet daar aan mee. Zij halen zijn beeld weg en brengen daar zelfs een persbericht over naar buiten. Dat laatste hadden ze…

Lees meer
‘Steeds vaker dacht ik: als dit het leven is, hoeft het voor mij niet meer’
Flair

‘Steeds vaker dacht ik: als dit het leven is, hoeft het voor mij niet meer’

Als Jamie Crafoord (29) 22 jaar is, krijgt ze siliconen borstprotheses. Haar geluk is van korte duur, want ze wordt doodziek. Pas als ze nog maar 37 kilo weegt en in een rolstoel belandt, ontdekken ze de oorzaak: ‘zwetende’ protheses. “Ik wilde dat spul het liefst direct nog uit mijn lichaam trekken, heb geen moment getwijfeld.”

Lees meer