Marco borsato miljoenen armer!

Op liefdesgebied heeft Marco geen klagen, maar financieel kreeg hij een harde klap te verwerken.

Op privégebied heeft Marco Borsato momenteel geen klagen. Want nadat de scheidings- papieren waren getekend, vielen Leontine en de zanger elkaar dit jaar toch weer in de armen. De twee zijn weer zo verliefd als twee pubers. Ze doen het welliswaar rustig aan, maar hun LAT-relatie lijkt tot Marco’s grote vreugde goed te werken. Op zakelijk gebied is dit helaas een heel ander verhaal. Uit de nieuwste cijfers van zijn bedrijven blijkt namelijk dat er bar weinig reden is voor een feestje. Marco is eigenaar van twee bedrijven; Musica E B.V. en Musica E Bookings B.V.. Beide bedrijven hadden in 2019 een succesvol jaar achter de rug. Volgens de toenmalige gegevens van de Kamer van Koophandel had het laatste bedrijf een eigen vermogen van bijna 9 ton euro, dat was zo’n 171.000 euro meer dan het jaar daarvoor. Ook zijn eerste bedrijf Musica E B.V, kende een groei van het eigen vermogen. Dat bedroeg maar liefst 8,9 miljoen en dat was ongeveer driekwart miljoen meer dan in 2018 en rond de 2 miljoen meer dan in 2017. Op de bank schitterde eind 2019 een bedrag van 4,8 miljoen euro op de bankrekening. Hier mocht Marco zeker trots op zijn. Het was een teken dat zijn zaken als een speer gingen. Maar helaas kon Marco dit succes niet continueren. Privé werd hij keihard getroffen door een burn-out. Hij kon in die tijd niet optreden en dat kostte hem uiteraard veel geld. Maar dit was niet de enige tegenvaller. Ook door het uitbreken van het coronavirus bleef zijn agenda leeg. Marco zal gerust hebben verwacht dat zijn burn-out en de pandemie financiële consequenties zouden hebben. De vraag was alleen hoe groot de schade zou zijn… Het antwoord op die vraag is pijnlijk. Uit de meest recente cijfers blijkt Marco namelijk miljoenen euro’s armer te zijn geworden. Bedroeg het eigen vermogen van zijn bedrijf Musica E B.V. in 2019 nog 8,9 miljoen euro, dat is in 2020 gezakt naar 6 miljoen euro - oftewel zo’n drie miljoen euro minder. Ook de liquiditeiten zakten van 4,8 miljoen in 2019 naar 1,1 miljoen in 2020. Wel werd er 6 ton aan schulden betaald. Ook zijn andere bedrijf Musica E Bookings B.V. kende een minder jaar. Daar zakte het eigen vermogen met ruim 450.000 euro. Het miljoenen- verlies zal de zanger zwaar vallen. Marco hoopt ongetwijfeld met heel zijn hart dat hij snel weer grote concerten kan geven voor volle zalen. De kassa moet immers gespekt worden, zodat hij het rampjaar 2020 snel kan vergeten!

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Al abonnee?
Log in om verder te lezen

Dit artikel komt uit:
Party - Editie 42 - 2021

Party - Editie 42 - 2021
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Lees meer

Alle artikelen
Frank Jansen op mannenjacht
Story

Frank Jansen op mannenjacht

Na een vechtscheiding die zijn weerga niet kent, staat Frank Jansen (75) open voor een nieuwe relatie. Lees in Story hoe Frank op zoek gaat naar liefde.

Lees meer
Nieuwe liefdesstorm op komst voor marco en leontine?
Party

Nieuwe liefdesstorm op komst voor marco en leontine?

Een ontwapenend interview gaf Leontine Ruiters in de ’LINDA.’, waarin we lazen dat ze vreemdgaande Marco alles vergeeft. Nu er nieuwe heftige overspelgeruchten binnen sijpelen, houden velen hun hart vast. Leggen de beschuldigingen een bom onder de relatie van Marco en Leontine?

Lees meer
Schadelijke straling?
Quest

Schadelijke straling?

Het 5G-netwerk in Nederland is al meer dan een jaar in gebruik. En volgens iedereen die er verstand van heeft, is het veilig. Toch zijn sommige mensen bang voor 5G-straling. Waarom is straling soms gevaarlijk? En wat maakt 5G juist wél veilig?

Lees meer
‘Gezien de verwondingen zal ze hebben gevochten voor haar leven’
Flair

‘Gezien de verwondingen zal ze hebben gevochten voor haar leven’

Dertien jaar geleden overleed Mariska, de vriendin en pleegzus van Bibi (38), onder verdachte omstandigheden in Honduras na een avond stappen met haar duikinstructeur, die vervolgens op de vlucht sloeg. “Dat hij nu gewoon rustig doorleeft in Australië is niet te verkroppen.”

Lees meer
BRIDGET MAASLAND “Stilstaan is voor mij geen optie”
Libelle

BRIDGET MAASLAND “Stilstaan is voor mij geen optie”

Presentatrice Bridget Maasland (47) zit niet stil. Ze is bezig met drie programma’s én ze rondde afgelopen jaar een regie-opleiding af. “Volgens mijn psycholoog maken vrouwen hun beste werk doorgaans ná de overgang. Dus ik zit te wachten.”

Lees meer