Tijdschrift.nl logo
In Dit Nummer

‘Michelle heeft diabetes type 1, en moet in het ziekenhuis bevallen’ Zorgen om Roy Donders’ zwangere vriendin

DOOR NICK DIJKMAN
FOTO’S EDWIN SMULDERS, INSTAGRAM

Nog even en Roy en Michelle kunnen hun eerste kindje verwelkomen.

Roy Donders (32) kan niet wachten totdat hij vader wordt. De realityster en zijn vriendin Michelle verwachten half maart hun eerste kindje – zij heeft al een achtjarig dochtertje uit een eerdere relatie. ‘Zij maakte die vadergevoelens in mij los,’ vertelt Roy aan Story. ‘Dankzij haar wist ik dat ik ook een kindje wilde. We zijn twee handen op één buik. We kunnen lekker met elkaar dollen, en we vormen een echt gezin. Zij kijkt er ook erg naar uit om grote zus te worden. Voordat Michelle zwanger raakte, zei ze voortdurend: Mama, ik wil een broertje of zusje. Ze vindt het geweldig dat het bijna zover is.’ De baby zal ter wereld komen in het ziekenhuis. ‘Omdat Michelle diabetes type 1 heeft moet ze in het ziekenhuis bevallen. Dat vinden we ook wel prettig, het geeft een veilig gevoel. Als er iets fout gaat, zijn ze er meteen bij. Ik heb haar diabetes wel onderschat. Toen ik Michelle leerde kennen, zei ze: Ik heb suikerziekte. Toen dacht ik: oké, dan moet je af en toe een keer prikken, en dan is het goed. Maar er komt veel meer bij kijken. Het beïnvloedt alles: je energie, je mentale welzijn... Ze heeft een kastje op haar buik, dat in verbinding staat met haar telefoon. Dan kan ze zien wanneer ze moet spuiten. Het heeft wel impact op je leven.’ In mei zal er weer een realityserie over Roy’s leven te zien zijn op TLC en streamingsdienst discovery+. Daarom wordt hij vrijwel dagelijks door een cameraploeg gevolgd. ‘Ik heb altijd gezegd: Als ik terugkom met een realityserie wil ik terugkomen als ik iets te melden heb. Er is veel veranderd in mijn leven, daarom is dit het juiste moment. Ik word vader, heb na enkele relaties met mannen nu een relatie met een vrouw. Dus ik heb genoeg om te laten zien. De helft van de week bestaat uit draaien. Dat heb ik altijd zo gedaan. Ik laat alles zien. Geen naakt of seks, dat laat ik voor in de slaapkamer. De bevalling van Michelle zal ook worden gefilmd, maar wel op een chique manier, dus geen bloed.’ Hoewel Roy naast realityster en zanger ook druk is als ondernemer, heeft hij nog maar één ambitie: ‘Ik wil de allerbeste vader van de wereld worden.’

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Bestel nu
‘Ik wil de allerbeste vader van de wereld worden’

Lees meer

Alle artikelen
Tropisch ten top
&C Magazine

Tropisch ten top

Wat is er beter dan een tropisch eiland met hagelwitte zandstranden en wuivende palmbomen, op nog geen tien uur vliegen? Juist: twéé van die eilanden. Ontdek Zanzibar en Lamu.

Lees meer
Kalm aan in de ALGARVE
Libelle

Kalm aan in de ALGARVE

Hoewel de Algarve een populaire vakantiebestemming is, ontdekte chef toerisme Françoise dat je ook prima kunt onthaasten in dit zuidelijke deel van Portugal. “Alles is hier zo lekker ‘calma’.”

Lees meer
‘Feyenoord kampioen? Ik hoop het zo!’ Trainer en oud-voetballer Jean-Paul van Gastel
Panorama

‘Feyenoord kampioen? Ik hoop het zo!’ Trainer en oud-voetballer Jean-Paul van Gastel

Jean-Paul van Gastel (50) is terug in het land na drie jaar China. Al die tijd ontving de trainer daar geen bezoek en kon hij zijn kinderen niet zien. Dat was het grote minpunt aan zijn avontuur, waarvan hij tegelijkertijd volop heeft genoten. In China had hij ook de tijd om zijn ontslag bij Feyenoord te verwerken. Is die wond inmiddels geheeld? Over rondhuppelende olifanten, een luxegevangenis en de titelrace van Feyenoord. “Het is een emotionele rollercoaster geweest.”

Lees meer
Zinderend mooi Zweden
Margriet

Zinderend mooi Zweden

Een prachtige kust, vriendelijke mensen en overal waar je komt heerlijk en puur eten. Het is absoluut de moeite waard om West-Zweden te verkennen.

Lees meer
Uur van de waarheid waarom de klok terug of vooruit ons zo ontregelt
Flair

Uur van de waarheid waarom de klok terug of vooruit ons zo ontregelt

Op 31 maart gaat de zomertijd weer in: een uur langer licht. Maar Europa wil af van dat gerommel met de wijzers. De vraag is alleen: gaan we dan voor winter- of zomertijd? Wetenschappers kiezen voor de eerste optie. En daar heeft onze biologische klok alles mee te maken.

Lees meer