MILJOENENSTROP voor Leontine Ruiters!

Vandaag is rood…

Volgens de laatste cijfers staat Leontine’s bedrijf ruim 1,6 miljoen euro in de min!

Waar komt die megaschuld vandaan?!

Nog niet zolang geleden wist Party te melden dat het Leontine Ruiters financieel gezien voor de wind ging. Haar eigen bedrijf liep namelijk bijzonder goed. Leontine is voor de volle honderd procent eigenaar van het bedrijf For Me B.V., dat zij in 1994 had opgericht met als doel: het (doen) uitoefenen van het beroep van actrice/presentatrice/ omroepster. Zo heeft zij onder andere rollen gespeeld in de series ’Voetbalvrouwen’, ’Flodder’ en ’Vrouwen vleugel’ en draaide ze bij het destijds razendpopulaire ’Rad Van Fortuin’ de letters om. Ook heeft Leontine in een aantal speelfilms gespeeld. Kortom: genoeg ervaring om dit uit te bouwen en financieel een steeds sterkere basis te creëren. Daar was ze al deels in geslaagd, want het eigen vermogen van haar bedrijf steeg in twee jaar tijd van 55.000 euro naar een vette 167.000 euro. Dat bleek in 2019 uit de cijfers die ze bij de Kamer van Koophandel had gedeponeerd.

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Al abonnee?
Log in om verder te lezen

Schuld geëxplodeerd

Maar het jaarverslag van een jaar later laat ineens een heel ander beeld zien! En dan gaat het om de schuld met een looptijd tot maximaal een jaar. Deze is gewoonweg geëxplodeerd. In 2019 stond er een bedrag te lezen van een kleine 44.000 euro, maar in 2020 is deze schuld ineens gestegen naar maar liefst ruim 1,6 miljoen euro! En dat is niet niks. Binnen een jaar stijgt deze schuld dus ineens met ruim 1,5 miljoen euro! Waar dit ineens vandaan komt, is niet duidelijk. Je zou bijna denken dat Marco hier wellicht iets mee te maken heeft. Zeker is in ieder geval dat het niet te maken heeft met het feit dat Leontine een huis zou hebben gekocht en dat kort financiert met middelen uit haar eigen bedrijf. Het eigen vermogen van For Me B.V. bedraagt in 2020 ’slechts’ ruim 198.000 euro. Vraag is natuurlijk wel of deze schuld niet als een molensteen om haar nek gaat hangen. Overigens zou Leontine wel bezig zijn met een huis en wel in Zwanenburg, de plaats waar ook Kim Feenstra woont. Leontine heeft recent een Facebook-bericht gestuurd aan de eigenaar van de woning die te koop staat voor 495.000 euro. Op dit moment huurt zij in Huizen een twee-onder-een-kapwoning voor een maandbedrag van 3950 euro, maar blijkbaar wil ze dolgraag weer een eigen huis bezitten. Dan zou deze schuld weleens in de weg kunnen zitten. Het is tenslotte een fors bedrag, dat uit het niets lijkt te komen. Of zal Marco de oplossing zijn of hebben?

Dit artikel komt uit:
Party - Editie 12 - 2022

Party - Editie 12 - 2022
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Lees meer

Alle artikelen
Groot feest in noorwegen: amalia’s eerste gala
Weekend

Groot feest in noorwegen: amalia’s eerste gala

Toute royale kwam naar Oslo voor het feestje van de achttienjarige erfprinses Ingrid Alexandra. Voor heel wat jonge royals was het hun eerste konink lijke bal. Zoals voor prinses Amalia en haar Belgische collega prinses Elisabeth.

Lees meer
Wat u nog niet wist over Chantal Janzen
Story

Wat u nog niet wist over Chantal Janzen

Dit jaar zit Chantal Janzen (43) twintig jaar in het vak, en dat vraagt om evenzoveel leuke, interessante en opmerkelijke weetjes over de talentvolle presentatrice en musicalster. Want wist u bijvoorbeeld dat ze kampt met hoogtevrees, dit jaar oma wordt, in therapie is geweest en dat haar ooit zo innige band met showbizzcollega Linda de Mol ernstig bekoeld is?

Lees meer
FLINKE DOMPER voor pasgetrouwde Anouk
Party

FLINKE DOMPER voor pasgetrouwde Anouk

Eerst moest ze al afscheid nemen van haar zoon Benjahmin (20) die naar Amerika ging om zijn basketbalcarrière te vervolgen en nu vertrekt ook Anouks dochter Phoenix (17) naar de USA, nadat ze een aanbod heeft gekregen van The Washington State University om daar te komen basketballen. Ook vertrekt haar zoon Elijah (18) na de zomer voor vier jaar naar het buitenland voor een studie. De pasgetrouwde Anouk is supertrots dat ze hun dromen waar gaan maken, maar zal haar uitgevlogen kinderen enorm gaan missen, zegt ze.

Lees meer
De ware reden achter huwelijk Hans Klok
Story

De ware reden achter huwelijk Hans Klok

‘Op maandagmorgen naar het stadhuis’ Hans Klok (53) heeft de afgelopen tijd zijn leven onder de loep genomen. De illusionist wilde weten of hij iets te vrezen heeft. ‘Ik vind het verschrikkelijk hoe mijn collega’s de afgelopen maanden onder vuur zijn komen te liggen en dat men in Nederland steeds meer voor eigen rechter gaat spelen,’ vertelt Hans aan Story. ‘Bij sommige van mijn collega’s, onder wie Marco Borsato, moet nog van alles bewezen worden. Maar zijn carrière is stuk. Zelfs als straks blijkt dat het niet waar is, heeft hij een wonder nodig om terug te komen. Dat is toch verschrikkelijk? En zelfs een instantie als Madame Tussauds doet daar aan mee. Zij halen zijn beeld weg en brengen daar zelfs een persbericht over naar buiten. Dat laatste hadden ze…

Lees meer
‘Steeds vaker dacht ik: als dit het leven is, hoeft het voor mij niet meer’
Flair

‘Steeds vaker dacht ik: als dit het leven is, hoeft het voor mij niet meer’

Als Jamie Crafoord (29) 22 jaar is, krijgt ze siliconen borstprotheses. Haar geluk is van korte duur, want ze wordt doodziek. Pas als ze nog maar 37 kilo weegt en in een rolstoel belandt, ontdekken ze de oorzaak: ‘zwetende’ protheses. “Ik wilde dat spul het liefst direct nog uit mijn lichaam trekken, heb geen moment getwijfeld.”

Lees meer