Tijdschrift.nl logo
In deze uitgave

Monique geeft André de zoveelste kans…

André Hazes is na vele omzwervingen bij andere vrouwen weer op vakantie met Monique Westenberg. Samen willen ze onderzoeken of een nieuwe poging tot een relatie nog tot de mogelijkheden behoort. Niet iedereen is even begripvol over deze keuze, maar er zijn ook anderen die denken dat de twee alsnog gaan trouwen…

FOTO’S: BSR AGENCY, INSTAGRAM

Over één ding is Monique Westenberg (44) altijd heel erg duidelijk geweest: er is maar één ware liefde voor haar en dat is André Hazes (28). Maar de zanger worstelt al enkele jaren tegen zijn persoonlijke demonen en vindt het erg moeilijk om lang en stabiel bij de moeder van zijn kind te blijven. Naar verluidt kickte hij af van drugs, vocht hij tegen een alcoholverslaving en probeerde hij af te komen van de drang om keer op keer de verleiding van andere vrouwen op te zoeken. Vooral dat laatste schijnt erg moeilijk te genezen te zijn. André is een populaire jongen, ziet er goed uit en is hartstikke beroemd. Daar hoort een niet te remmen stroom aan aandacht bij van mooie meiden en daar blijkt André maar moeilijk tegen bestand. Keer op keer verliet hij Monique om toe te geven aan andere vrouwelijke aandacht. Zijn korte verkering met Bridget Maasland werd breed uitgemeten in de pers, zijn terugkeer naar Monique bijna nog breder. André vroeg Monique met veel bombarie ten huwelijk, maar van trouwen kwam het niet. Vlak nadat het koppel bekend-maakte opnieuw uit elkaar te zijn, postte André foto’s op zijn Instagram met zijn nieuwe vlam Sarah van Soelen. Grote plannen voor samenwonen werden er gemaakt en een schitterend appartement in Rotterdam werd aangeschaft. Maar nog voordat de twee onder één dak woonden, liep de relatie met Sarah alweer stuk. Misschien hoopte Monique toen al dat André met de staart tussen de benen bij hem zou terugkeren en inderdaad werd zijn auto vaak bij haar huis gespot. Maar al snel bleek André te zijn gevallen voor de charmes van zijn jeugdliefde Anne Rose Zonneveld. Ook die liefde was geen lang leven beschoren.

Balans in zijn koppie

Dat kwam mede door de emotionele burn-out die bij hem was vastgesteld. André vertrok naar Spanje, volgens bronnen om af te kicken in een kliniek, volgens anderen om zijn rust te zoeken. Die rust vond hij. Een complete media-stop bracht zijn hoofd weer wat op orde en misschien is dat wel de reden dat André zijn gedachten nu de juiste kant op probeert te duwen: de kant van Monique. Want door de balans in z’n koppie realiseert hij zich voor de zoveelste keer, dat niemand zoveel van hem zal houden als Monique. Ze is de moeder van hun zoontje André (5) en ze heeft ontzettend veel liefde te geven. En anders dan André, die in zijn vrijgezelle perioden van vrouw naar vrouw hopte, heeft Monique nooit een andere man toegelaten. Ze heeft de kalmte bewaard en zich gerealiseerd dat de jonge André eerst nog moet uitrazen, voordat hij met hangende pootjes bij haar terug zal keren. Nu Monique met hun zoontje op het vliegtuig is gestapt richting André in New York, zullen ze veel gesprekken voeren en samen bekijken of een nieuwe, duurzame relatie nog tot de mogelijkheden behoort.

Liefdestherapie

Dat Monique en André naar New York zijn vertrokken, deelde Monique nog wel even op Instagram: ”Wij checken even uit. Met en voor elkaar. Het afgelopen jaar was een achtbaan voor ons allemaal. Er is nu rust, maar door externe factoren is er weinig mogelijkheid dit met elkaar te ervaren. Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin, zullen we de aankomende weken samen zijn. Het belangrijkste hierin is voor ons dat onze zoon in alle vrijheid tijd met zowel mama als papa kan doorbrengen, waar we samen onszelf kunnen zijn.” Albert Verlinde begrijpt er geen snars van dat Monique er nog dingen over op social media zet. In ’Shownieuws’ zegt Albert: ”Ik gun ze al het goede, maar ik begrijp het oprecht niet. Ik vind het namelijk heel goed dat ze met elkaar een soort van therapie ingaan om te kijken hoe ze het als gezin doen, maar daar helpt die buitenwereld niet bij.”

’Het afgelopen jaar was een achtbaan’

Leerplicht voor André junior?

Niet iedereen is even begripvol wat betreft de zoveelste kans die Monique aan de liefde van haar leven wil geven. Zo meldt Yvonne Coldeweijer op haar Instagram dat er op de school van kleine Dré (die met zijn vijf jaar leerplichtig is) boze ouders zijn, die ook wel graag op vakantie hadden gewild buiten de reguliere vakanties om. In ’Shownieuws’ verklaarde Evert Santegoeds dit als volgt: ”De meivakantie begint 30 april dus daar moet een gesprek geweest zijn met de directeur. Er zijn wel uitzonderingen mogelijk, bijvoorbeeld bij een begrafenis of een ernstige situatie in de familie en ook bij een bruiloft. Maar misschien is die directeur van die school het wel met ons eens dat dit ook een heel bijzonder situatie is.”

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Bestel nu
Monique over de hereniging met André in Amerika: ”We gaan kijken welke vorm we nodig hebben als gezin. Daarom zullen we de aankomende weken samen zijn.”

Slank in de bruidsjurk…

Wat André’s moeder Rachel Hazes ervan vindt dat haar zoon misschien voor de zoveelste keer terugkeert naar Monique, dat laat zich raden. Rachel, die de afgelopen maanden onderdak bood aan haar zoon omdat het samenwonen met Sarah niet doorging, is geen fan van Monique. Sterker nog: ze heeft lange tijd helemaal geen contact gehad met André en die ruzie was naar verluidt ontstaan doordat Rachel te kritisch was op hun relatie. In een weekblad liet de Hazes-weduwe onlangs nog weten dat ze zich een stuk minder negatief zal opstellen tegen een eventuele verzoening: ”Als het zijn beslissing zou zijn om naar Monique terug te gaan, heeft hij mijn zegen. Maar ik heb niet het gevoel dat ze weer bij elkaar komen.” Dat gevoel hebben vele anderen wel. Op Instagram zegt Yvonne Coldeweijer zelfs dat haar ’spionnen’ denken dat André en Monique als stelletje weer terug zullen komen uit New York. Ze schrijft er zelfs bij dat Monique extra is afgevallen, om eventueel mooier in een bruidsjurk te passen. Ze heeft bronnen die denken dat André en Monique alsnog gaan trouwen. Of het echt zover komt, zullen we moeten afwachten, maar wij kijken in elk geval nergens meer van op!

Lees meer

Alle artikelen
Je neemt er betere beslissingen van(EN NÓG 12 REDENEN OM LEKKER NAAR BUITEN TE GAAN)
Margriet

Je neemt er betere beslissingen van(EN NÓG 12 REDENEN OM LEKKER NAAR BUITEN TE GAAN)

In de winter is het heel verleidelijk om met een dekentje over je heen met een kop thee op de bank te kruipen. Maar nu het volop lente is, is er geen enkel excuus meer om binnen te blijven. Al was het maar omdat het ook wetenschappelijk is bewezen dat het heel goed voor je is om naar buiten te gaan.

Lees meer
Britse presentator volgens collega’s alleen maar aardig op tv ‘Teddybeer James Corden is een wolf in schaapskleren’
Story

Britse presentator volgens collega’s alleen maar aardig op tv ‘Teddybeer James Corden is een wolf in schaapskleren’

Hollywood lijkt een en al glitter en glamour, maar achter gesloten deuren gebeuren vaak dingen die het daglicht niet kunnen verdragen. In de Amerikaanse entertainmentindustrie is men wel wat gewend, maar sommige schokkende gebeurtenissen dreunen nog vele jaren na. Story publiceert de grootste schandalen. Deze week: James Corden, wiens tv-afscheid door velen totaal niet wordt betreurd.

Lees meer
Do it yourself in één middag klaar
Flow

Do it yourself in één middag klaar

VAN TRASH TOT TREASURE Illustrator Silvia Zacchello laat zien hoe je van simpele plastic flacons beschilderde vazen maakt.

Lees meer
ZoMeRTopje Ida
Handwerken zonder grenzen

ZoMeRTopje Ida

Ida is echt een topje voor warme dagen. Zo gebreid in heerlijk katoen, luchtig in het dragen en makkelijk in het onderhoud! Een vakantietoppertje. Gauw beginnen dus.

Lees meer
Diy - do-it-yourself -
vtwonen

Diy - do-it-yourself -

Met kwast, hamer en boormachine gingen vtwonen-klussers aan de slag. Het resultaat? Drie zelfgemaakte sfeermakers in de categorie zo gedaan tot een weekend werk.

Lees meer