’monique verliefd op een ander’

André Hazes en Monique Westenberg blijven de gemoederen flink bezighouden. De zanger en zijn ex doen er nog altijd het zwijgen toe als hun gevraagd wordt naar de relatiestatus. Hoewel André veel thuis bij Monique verblijft gaat tóch het gerucht dat zij al een ander heeft…

André vroeg Monique in december 2020 ten huwelijk.

Precies een jaar geleden vertrok André Hazes met veel tamtam bij zijn verloofde Monique Westenberg. Terwijl hij haar enkele maanden daarvoor nog ten huwelijk had gevraagd, vertelde de zanger dat de koek tussen hem en de moeder van zijn zoontje écht op was. Hazes bleek voor Monique een allesbehalve stabiele basis, en zij bleef alleen achter met hun kind in de echtelijke villa in Berkel en Rodenrijs. André trok nog diezelfde week in bij Sarah van Soelen en haar ouders en kreeg vrachtladingen kritiek te verduren van fans en critici. De druk werd op een gegeven moment zó zwaar dat André besloot er eventjes helemaal tussenuit te gaan. ’Hij heeft een emotionele burn-out’, liet zijn management weten.

Kaken stijf op elkaar

Monique Westenberg hield al die maanden haar kaken stijf op elkaar. Diverse media boden haar interviews aan, om háár kant van het verhaal te vertellen, maar nergens wilde zij kwijt hoe de pijnlijke breuk voor haar was geweest. Nadat ook de relatie tussen André en Sarah strandde, gingen al snel de geruchten dat de zanger weer terug zou willen naar de moeder van zijn kind. Geregeld werd hij in Berkel gezien, maar volgens insiders was dat puur en alleen om zijn kind te zien. Monique en André hebben er nooit een geheim van gemaakt dat het geluk van kleine André te allen tijde bovenaan moet staan. De fans waren verdeeld. Enerzijds hoopte een aantal dat het stel weer samen zou komen, maar een grotere groep zei te hopen dat Monique verstan-diger zou zijn en dat ze voor haar eigen geluk moest gaan. André zou haar volgens critici vroeg of laat toch weer bedonderen.

Monique met haar moeder en André jr.

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Al abonnee?
Log in om verder te lezen

Oppassen

Toen André onlangs een paar dagen achter elkaar thuis bij Monique verbleef, werden de geruchten dat het weer goed zou komen sterker. ’Daar is niks van waar’, laat een ingewijde aan Weekend weten. ’André was daar alleen maar omdat Monique geopereerd was aan haar borsten en ogen, en moest aansterken. André paste darrom op de kleine. Dat had niets met romantiek te maken.’ De insider vervolgt: ’Sterker nog, ik hoor hier overal dat ze al een ander heeft. In Hillegers-berg gaat het verhaal al een paar weken rond. Ze is hier ook al samen met die man gezien. Onder andere bij Brasserie Abrazo.’

Als de verhalen kloppen dan is het de vraag wat André ervan vindt dat Monique een ander heeft. En vooral: van het feit dat zijn kansen hiermee definitief verkeken zijn. De zanger lijkt nog altijd alle opties open te willen houden en niet uit te sluiten ooit nog terug te keren bij de vrouw die hij in december 2020 al eens ten huwelijk vroeg.

GESPOT BIJ POPULAIRE BRASSERIE IN ROTTERDAM

Dit artikel komt uit:
Weekend - Editie 14 - 2022

Weekend - Editie 14 - 2022
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Lees meer

Alle artikelen
Groot feest in noorwegen: amalia’s eerste gala
Weekend

Groot feest in noorwegen: amalia’s eerste gala

Toute royale kwam naar Oslo voor het feestje van de achttienjarige erfprinses Ingrid Alexandra. Voor heel wat jonge royals was het hun eerste konink lijke bal. Zoals voor prinses Amalia en haar Belgische collega prinses Elisabeth.

Lees meer
Wat u nog niet wist over Chantal Janzen
Story

Wat u nog niet wist over Chantal Janzen

Dit jaar zit Chantal Janzen (43) twintig jaar in het vak, en dat vraagt om evenzoveel leuke, interessante en opmerkelijke weetjes over de talentvolle presentatrice en musicalster. Want wist u bijvoorbeeld dat ze kampt met hoogtevrees, dit jaar oma wordt, in therapie is geweest en dat haar ooit zo innige band met showbizzcollega Linda de Mol ernstig bekoeld is?

Lees meer
FLINKE DOMPER voor pasgetrouwde Anouk
Party

FLINKE DOMPER voor pasgetrouwde Anouk

Eerst moest ze al afscheid nemen van haar zoon Benjahmin (20) die naar Amerika ging om zijn basketbalcarrière te vervolgen en nu vertrekt ook Anouks dochter Phoenix (17) naar de USA, nadat ze een aanbod heeft gekregen van The Washington State University om daar te komen basketballen. Ook vertrekt haar zoon Elijah (18) na de zomer voor vier jaar naar het buitenland voor een studie. De pasgetrouwde Anouk is supertrots dat ze hun dromen waar gaan maken, maar zal haar uitgevlogen kinderen enorm gaan missen, zegt ze.

Lees meer
De ware reden achter huwelijk Hans Klok
Story

De ware reden achter huwelijk Hans Klok

‘Op maandagmorgen naar het stadhuis’ Hans Klok (53) heeft de afgelopen tijd zijn leven onder de loep genomen. De illusionist wilde weten of hij iets te vrezen heeft. ‘Ik vind het verschrikkelijk hoe mijn collega’s de afgelopen maanden onder vuur zijn komen te liggen en dat men in Nederland steeds meer voor eigen rechter gaat spelen,’ vertelt Hans aan Story. ‘Bij sommige van mijn collega’s, onder wie Marco Borsato, moet nog van alles bewezen worden. Maar zijn carrière is stuk. Zelfs als straks blijkt dat het niet waar is, heeft hij een wonder nodig om terug te komen. Dat is toch verschrikkelijk? En zelfs een instantie als Madame Tussauds doet daar aan mee. Zij halen zijn beeld weg en brengen daar zelfs een persbericht over naar buiten. Dat laatste hadden ze…

Lees meer
‘Steeds vaker dacht ik: als dit het leven is, hoeft het voor mij niet meer’
Flair

‘Steeds vaker dacht ik: als dit het leven is, hoeft het voor mij niet meer’

Als Jamie Crafoord (29) 22 jaar is, krijgt ze siliconen borstprotheses. Haar geluk is van korte duur, want ze wordt doodziek. Pas als ze nog maar 37 kilo weegt en in een rolstoel belandt, ontdekken ze de oorzaak: ‘zwetende’ protheses. “Ik wilde dat spul het liefst direct nog uit mijn lichaam trekken, heb geen moment getwijfeld.”

Lees meer