’monique verliefd op een ander’

André Hazes en Monique Westenberg blijven de gemoederen flink bezighouden. De zanger en zijn ex doen er nog altijd het zwijgen toe als hun gevraagd wordt naar de relatiestatus. Hoewel André veel thuis bij Monique verblijft gaat tóch het gerucht dat zij al een ander heeft…

André vroeg Monique in december 2020 ten huwelijk.

Precies een jaar geleden vertrok André Hazes met veel tamtam bij zijn verloofde Monique Westenberg. Terwijl hij haar enkele maanden daarvoor nog ten huwelijk had gevraagd, vertelde de zanger dat de koek tussen hem en de moeder van zijn zoontje écht op was. Hazes bleek voor Monique een allesbehalve stabiele basis, en zij bleef alleen achter met hun kind in de echtelijke villa in Berkel en Rodenrijs. André trok nog diezelfde week in bij Sarah van Soelen en haar ouders en kreeg vrachtladingen kritiek te verduren van fans en critici. De druk werd op een gegeven moment zó zwaar dat André besloot er eventjes helemaal tussenuit te gaan. ’Hij heeft een emotionele burn-out’, liet zijn management weten.

Kaken stijf op elkaar

Monique Westenberg hield al die maanden haar kaken stijf op elkaar. Diverse media boden haar interviews aan, om háár kant van het verhaal te vertellen, maar nergens wilde zij kwijt hoe de pijnlijke breuk voor haar was geweest. Nadat ook de relatie tussen André en Sarah strandde, gingen al snel de geruchten dat de zanger weer terug zou willen naar de moeder van zijn kind. Geregeld werd hij in Berkel gezien, maar volgens insiders was dat puur en alleen om zijn kind te zien. Monique en André hebben er nooit een geheim van gemaakt dat het geluk van kleine André te allen tijde bovenaan moet staan. De fans waren verdeeld. Enerzijds hoopte een aantal dat het stel weer samen zou komen, maar een grotere groep zei te hopen dat Monique verstan-diger zou zijn en dat ze voor haar eigen geluk moest gaan. André zou haar volgens critici vroeg of laat toch weer bedonderen.

Monique met haar moeder en André jr.

Oppassen

Toen André onlangs een paar dagen achter elkaar thuis bij Monique verbleef, werden de geruchten dat het weer goed zou komen sterker. ’Daar is niks van waar’, laat een ingewijde aan Weekend weten. ’André was daar alleen maar omdat Monique geopereerd was aan haar borsten en ogen, en moest aansterken. André paste darrom op de kleine. Dat had niets met romantiek te maken.’ De insider vervolgt: ’Sterker nog, ik hoor hier overal dat ze al een ander heeft. In Hillegers-berg gaat het verhaal al een paar weken rond. Ze is hier ook al samen met die man gezien. Onder andere bij Brasserie Abrazo.’

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Probeer nu 14 dagen gratisProbeer nu 14 dagen gratis

Als de verhalen kloppen dan is het de vraag wat André ervan vindt dat Monique een ander heeft. En vooral: van het feit dat zijn kansen hiermee definitief verkeken zijn. De zanger lijkt nog altijd alle opties open te willen houden en niet uit te sluiten ooit nog terug te keren bij de vrouw die hij in december 2020 al eens ten huwelijk vroeg.

GESPOT BIJ POPULAIRE BRASSERIE IN ROTTERDAM
Terug naar overzicht

Lees meer

Alle artikelen