Tijdschrift.nl logo
In dit nummer

Na vakantie in Dubai samen vanaf Schiphol in de taxi naar haar woning Herboren André Hazes gunt zichzelf we er wat liefde...

DOOR GUIDO DEN AANTREKKER
FOTO’S EDWIN SMULDERS

De mediaschuwe Sarah heeft de romance tussen haar en André zo lang mogelijk voor de buitenwereld willen verbergen.

Kan beeldschone Sarah hem geven wat zijn exen niet konden?

Op deze exclusieve foto’s van Story-fotograaf Edwin Smulders is te zien dat André Hazes, na hun vakantie in jetsetoord Dubai, met de beeldschone onderneemster Sarah thuiskomt. Niet in Mijdrecht bij zijn moeder Rachel, waar de zanger woont, maar bij de woning van Sarah, elders in de Randstad. Nadat afgelopen zondagochtend vroeg hun KLM-vlucht uit het warme emiraat geland was, bracht een taxi hen vanaf de vipuitgang op Schiphol naar huis. Hoewel André een zekere reputatie heeft waar het vrouwen betreft en de zanger nooit lang alleen blijft, verbaasde hij menigeen met zijn snelle liefdestripje naar Dubai in het gezelschap van Sarah. Insiders denken echter dat hun romance al wat langer aan de gang is, en dat het mede dankzij Sarah is dat ze tot nu toe onder de radar bleven – ze zou in kleine kring reeds hebben aangegeven niets met de wereld van glitter en glamour op te hebben, en zich niet aangetrokken te voelen tot de schijnwerpers van de showbizz. Iets waarin ze dan wezenlijk verschilt van haar voorgangsters Monique Westenberg en Sarah van Soelen, die maar geen genoeg van de publieke aandacht lijken te krijgen. Voor André is er naast zijn mooie vriendin nóg iets dat hem momenteel erg bezighoudt: zijn openhartige documentaire, die vanaf deze week op Videoland te zien is. Daarin vertelt de veelbesproken artiest eerlijker dan ooit over de verslavingsproblemen met drank en drugs die hij ondervond. Onder anderen zijn moeder Rachel, neef en beste vriend Djarno Hofland en ex-vriendin Monique zullen daarin te zien zijn. De kans dat Sarah in de documentaire zit is niet groot; daarvoor zal hun relatie nog te kortstondig zijn. Wel denken insiders dat Sarah de herboren André mogelijk wél kan geven wat zijn exen niet konden: een eígen thuis om weer gelukkig te worden.

Lees meer

Alle artikelen
Tropisch ten top
&C Magazine

Tropisch ten top

Wat is er beter dan een tropisch eiland met hagelwitte zandstranden en wuivende palmbomen, op nog geen tien uur vliegen? Juist: twéé van die eilanden. Ontdek Zanzibar en Lamu.

Lees meer
Kalm aan in de ALGARVE
Libelle

Kalm aan in de ALGARVE

Hoewel de Algarve een populaire vakantiebestemming is, ontdekte chef toerisme Françoise dat je ook prima kunt onthaasten in dit zuidelijke deel van Portugal. “Alles is hier zo lekker ‘calma’.”

Lees meer
‘Feyenoord kampioen? Ik hoop het zo!’ Trainer en oud-voetballer Jean-Paul van Gastel
Panorama

‘Feyenoord kampioen? Ik hoop het zo!’ Trainer en oud-voetballer Jean-Paul van Gastel

Jean-Paul van Gastel (50) is terug in het land na drie jaar China. Al die tijd ontving de trainer daar geen bezoek en kon hij zijn kinderen niet zien. Dat was het grote minpunt aan zijn avontuur, waarvan hij tegelijkertijd volop heeft genoten. In China had hij ook de tijd om zijn ontslag bij Feyenoord te verwerken. Is die wond inmiddels geheeld? Over rondhuppelende olifanten, een luxegevangenis en de titelrace van Feyenoord. “Het is een emotionele rollercoaster geweest.”

Lees meer
Zinderend mooi Zweden
Margriet

Zinderend mooi Zweden

Een prachtige kust, vriendelijke mensen en overal waar je komt heerlijk en puur eten. Het is absoluut de moeite waard om West-Zweden te verkennen.

Lees meer
Uur van de waarheid waarom de klok terug of vooruit ons zo ontregelt
Flair

Uur van de waarheid waarom de klok terug of vooruit ons zo ontregelt

Op 31 maart gaat de zomertijd weer in: een uur langer licht. Maar Europa wil af van dat gerommel met de wijzers. De vraag is alleen: gaan we dan voor winter- of zomertijd? Wetenschappers kiezen voor de eerste optie. En daar heeft onze biologische klok alles mee te maken.

Lees meer