Tijdschrift.nl logo
In dit nummer

Nicolette geconfronteerd met huidaandoening

‘Het is wat het is’

De 11de verjaardag van de oudste dochter van Nicolette van Dam en Bas Smit had als thema ’glow in the dark’. Voor Lola was het geweldig, maar voor moederlief was het ergens ook een pijnlijk moment: ‘Dit was weer even een nieuwe confrontatie met m’n vriend Viti Ligo. Op zich vallen m’n witte vlekken altijd mee, vind ikzelf, maar tijdens het glow-in-the-dark-feestje werd ik weer even met m’n neus op de feiten gedrukt’, laat Nicolette weten. Op de foto is te zien hoe de huid rondom haar ogen en op een paar plekken in haar nek wit oplicht. ‘Het is wat het is, natuurlijk wel jammer, maar waar gaat het over.’ Vitiligo is een aandoening waarbij de pigmentcellen verdwijnen uit huid en haar.

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Bestel nu

Lees meer

Alle artikelen
Tropisch ten top
&C Magazine

Tropisch ten top

Wat is er beter dan een tropisch eiland met hagelwitte zandstranden en wuivende palmbomen, op nog geen tien uur vliegen? Juist: twéé van die eilanden. Ontdek Zanzibar en Lamu.

Lees meer
Kalm aan in de ALGARVE
Libelle

Kalm aan in de ALGARVE

Hoewel de Algarve een populaire vakantiebestemming is, ontdekte chef toerisme Françoise dat je ook prima kunt onthaasten in dit zuidelijke deel van Portugal. “Alles is hier zo lekker ‘calma’.”

Lees meer
‘Feyenoord kampioen? Ik hoop het zo!’ Trainer en oud-voetballer Jean-Paul van Gastel
Panorama

‘Feyenoord kampioen? Ik hoop het zo!’ Trainer en oud-voetballer Jean-Paul van Gastel

Jean-Paul van Gastel (50) is terug in het land na drie jaar China. Al die tijd ontving de trainer daar geen bezoek en kon hij zijn kinderen niet zien. Dat was het grote minpunt aan zijn avontuur, waarvan hij tegelijkertijd volop heeft genoten. In China had hij ook de tijd om zijn ontslag bij Feyenoord te verwerken. Is die wond inmiddels geheeld? Over rondhuppelende olifanten, een luxegevangenis en de titelrace van Feyenoord. “Het is een emotionele rollercoaster geweest.”

Lees meer
Zinderend mooi Zweden
Margriet

Zinderend mooi Zweden

Een prachtige kust, vriendelijke mensen en overal waar je komt heerlijk en puur eten. Het is absoluut de moeite waard om West-Zweden te verkennen.

Lees meer
Uur van de waarheid waarom de klok terug of vooruit ons zo ontregelt
Flair

Uur van de waarheid waarom de klok terug of vooruit ons zo ontregelt

Op 31 maart gaat de zomertijd weer in: een uur langer licht. Maar Europa wil af van dat gerommel met de wijzers. De vraag is alleen: gaan we dan voor winter- of zomertijd? Wetenschappers kiezen voor de eerste optie. En daar heeft onze biologische klok alles mee te maken.

Lees meer