Nieuwe liefde voor Monique

Anderhalf jaar na het verlies van haar grote liefde Jan des Bouvrie heeft Monique weer vlinders in haar buik. De 59-jarige weduwe is gevallen voor de charmes van een bekende kledingmagnaat.

Otto Klein wist Monique’s hart te veroveren.

Monique des Bouvrie heeft nieuw geluk gevonden bij Otto Klein, een zakenman die aan het hoofd staat van Collections, dat verscheidene modemerken voert. ‘We hebben het heel gezellig,’ vertelt Monique aan Story. ‘Afgelopen november hebben we elkaar ontmoet, toen hij als klant bij mij binnenkwam. Het klikte meteen. We voerden fijne gesprekken en gingen steeds vaker een kop koffie drinken.

Toen de horeca weer dichtging vanwege de coronamaatregelen, aten we bij elkaar thuis. We vinden het leuk om elkaar te zien. We zijn aan het daten. Ik heb geen idee hoe dit zich verder gaat ontwikkelen. Ik geniet vooral van het moment, samen met Otto.’ Monique, die nu met haar zoon Jan aan het roer van het interieurbedrijf in Naarden staat, had wel verwacht dat ze ooit weer gevoelens voor een andere man kon krijgen. Hoewel ze Jan nog dagelijks mist, heeft ze zich nooit kunnen voorstellen dat ze de rest van haar leven alleen zou blijven. Al ging ze zeker niet op zoek. Na het overlijden van Jan focuste ze zich op het bedrijf, het werken gaf haar energie. Enkele maanden geleden vroeg ze zich wel regelmatig af hoe het zou zijn om weer te daten, maar ze vertelde aan Story: ‘Ik moet er niet aan denken om een profiel op datingapps aan te maken. Dat lijkt me een verschrikkelijke manier om in contact met mannen te komen. Daar ga ik me niet aan wagen. Het liefst ontmoet ik iemand via wederzijdse vrienden. Ongedwongen op een feestje. Het zal me overkomen. Daar geloof ik heilig in. En dat gebeurt wanneer de tijd rijp is.’ En dat was dus afgelopen november! Monique weet zeker dat Jan ook wilde dat ze met haar leven en een andere man verder zou gaan. Voor Jan telde altijd één ding en dat was dat zijn vrouw gelukkig zou zijn.

Monique weet zeker dat Jan wilde dat ze weer gelukkig werd.

(FOTO’S EDWIN SMULDERS)

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Al abonnee?
Log in om verder te lezen

‘We hebben het heel gezellig’

Tijdens zijn leven, maar ook daarna. Met Otto, die zelf zeven jaar geleden scheidde, heeft Monique de eerste stappen naar een nieuw, liefdevol leven gezet.

Dit artikel komt uit:
Story - Editie 3 - 2022

Story - Editie 3 - 2022
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Lees meer

Alle artikelen
Groot feest in noorwegen: amalia’s eerste gala
Weekend

Groot feest in noorwegen: amalia’s eerste gala

Toute royale kwam naar Oslo voor het feestje van de achttienjarige erfprinses Ingrid Alexandra. Voor heel wat jonge royals was het hun eerste konink lijke bal. Zoals voor prinses Amalia en haar Belgische collega prinses Elisabeth.

Lees meer
Wat u nog niet wist over Chantal Janzen
Story

Wat u nog niet wist over Chantal Janzen

Dit jaar zit Chantal Janzen (43) twintig jaar in het vak, en dat vraagt om evenzoveel leuke, interessante en opmerkelijke weetjes over de talentvolle presentatrice en musicalster. Want wist u bijvoorbeeld dat ze kampt met hoogtevrees, dit jaar oma wordt, in therapie is geweest en dat haar ooit zo innige band met showbizzcollega Linda de Mol ernstig bekoeld is?

Lees meer
FLINKE DOMPER voor pasgetrouwde Anouk
Party

FLINKE DOMPER voor pasgetrouwde Anouk

Eerst moest ze al afscheid nemen van haar zoon Benjahmin (20) die naar Amerika ging om zijn basketbalcarrière te vervolgen en nu vertrekt ook Anouks dochter Phoenix (17) naar de USA, nadat ze een aanbod heeft gekregen van The Washington State University om daar te komen basketballen. Ook vertrekt haar zoon Elijah (18) na de zomer voor vier jaar naar het buitenland voor een studie. De pasgetrouwde Anouk is supertrots dat ze hun dromen waar gaan maken, maar zal haar uitgevlogen kinderen enorm gaan missen, zegt ze.

Lees meer
De ware reden achter huwelijk Hans Klok
Story

De ware reden achter huwelijk Hans Klok

‘Op maandagmorgen naar het stadhuis’ Hans Klok (53) heeft de afgelopen tijd zijn leven onder de loep genomen. De illusionist wilde weten of hij iets te vrezen heeft. ‘Ik vind het verschrikkelijk hoe mijn collega’s de afgelopen maanden onder vuur zijn komen te liggen en dat men in Nederland steeds meer voor eigen rechter gaat spelen,’ vertelt Hans aan Story. ‘Bij sommige van mijn collega’s, onder wie Marco Borsato, moet nog van alles bewezen worden. Maar zijn carrière is stuk. Zelfs als straks blijkt dat het niet waar is, heeft hij een wonder nodig om terug te komen. Dat is toch verschrikkelijk? En zelfs een instantie als Madame Tussauds doet daar aan mee. Zij halen zijn beeld weg en brengen daar zelfs een persbericht over naar buiten. Dat laatste hadden ze…

Lees meer
‘Steeds vaker dacht ik: als dit het leven is, hoeft het voor mij niet meer’
Flair

‘Steeds vaker dacht ik: als dit het leven is, hoeft het voor mij niet meer’

Als Jamie Crafoord (29) 22 jaar is, krijgt ze siliconen borstprotheses. Haar geluk is van korte duur, want ze wordt doodziek. Pas als ze nog maar 37 kilo weegt en in een rolstoel belandt, ontdekken ze de oorzaak: ‘zwetende’ protheses. “Ik wilde dat spul het liefst direct nog uit mijn lichaam trekken, heb geen moment getwijfeld.”

Lees meer