Nieuwe liefdesstorm op komst voor marco en leontine?

Een ontwapenend interview gaf Leontine Ruiters in de ’LINDA.’, waarin we lazen dat ze vreemdgaande Marco alles vergeeft. Nu er nieuwe heftige overspelgeruchten binnen sijpelen, houden velen hun hart vast. Leggen de beschuldigingen een bom onder de relatie van Marco en Leontine?

Rust. Daar waren Marco Borsato (54) en Leontine Ruiters (53) naar op zoek toen ze na een jaar gescheiden van elkaar te hebben geleefd, een tijdje terug weer liefdevol samenkwamen. Wie had dat nog voor mogelijk gehouden na een hel van een periode waarin overspel van Marco aan het licht kwam, zijn leven vastliep in een burn-out, een echtscheiding volgde, hun miljoenenvilla moest worden verkocht en er vele tranen van spijt en berouw vloeiden? Dat Leontine haar vreemdgaande ex een tweede kans gaf, was een blijk van grenzeloze liefde. Ze streek haar hand over haar hart, dat vanbinnen nog helemaal gevuld was met pure passie voor Marco. Gelukkig was de wond die de half-Italiaanse zanger had veroorzaakt nog niet dusdanig diep dat er niets meer te helen viel. Iedereen die Leontine en Marco een warm hart toedraagt, vond het een heerlijk idee dat de twee lieverds een manier hebben gevonden om elkaar dingen te kunnen vergeven én dit jaar toch nog samen onder kerstboom te kunnen zitten. Wat daarbij vooral zou helpen, is dat er enige rust rondom het stel zou ontstaan, om in alle stilte aan hun liefdesherstel te kunnen werken en wellicht te fantaseren over een nieuw huwelijk na de officiële scheiding van vorig jaar. Maar helaas: die rust zit er niet in. Uit interviews komen weer nieuwe feiten en vragen naar voren, corona gooit roet in het eten door Marco’s carrière te dwarsbomen en via de bronnen en spionnen van roddelkoningin Yvonne Coldeweijer moeten we ons opnieuw dingen afvragen over Marco’s definitie van trouw…

Niet gekleineerd of besodemieterd

Eerst maar eens het interview onder de loep nemen dat Leontine onlangs gaf aan maandblad ’LINDA.’. Daarin laat de presentatrice en actrice namelijk op nogal verzachtende wijze doorschemeren dat ze het vreemdgaan van Marco helemaal niet zo’n allesvernietigend keerpunt in haar leven heeft gevonden. Sterker nog: Leontine toont zelfs enig begrip voor het feit dat hij met andere vrouwen het bed in dook. Zo stelt ze dat het proces van elkaar kwijtraken al veel eerder was ingezet: ”Ik was de laatste paar jaar niet meer blij. We hadden alles, een prachtig huis, gezonde kinderen, mooie vakanties. En toch voelde ik mij niet gelukkig. Ik had nooit geleerd om écht voor mezelf te zorgen. Ik was vooral bezig met wat anderen nodig hadden. Dat lijkt nobel, maar ik ben daardoor de verbinding met mijzelf kwijtgeraakt, sloot me steeds meer af. En ik kreeg last van mijn maag, mijn darmen.” Na gesprekken met een coach en een Masterclass Happiness hervond Leontine zichzelf weer. Dat leidde blijkbaar tot een bepaalde zachtheid en menselijkheid, waardoor de bedrogen echtgenote het vreemdgaan van haar man een plekje kon geven en hem zelfs kon vergeven. Leontine zegt: ”Kijk: in een huwelijk ben je met z’n tweeën. Als iemand dan niet trouw is, wil dat niet zeggen dat diegene alleen maar slecht is. Het komt ook ergens door. Ons gezin heeft de afgelopen twintig jaar zo veel meegemaakt, we hebben in een hogedrukpan geleefd met elkaar. Marco was er niet altijd voor mij en ik was er niet altijd voor hem. En toen koos hij een andere weg. Een verkeerde weg, dat vindt hij zelf ook, een beetje dom, maar we blijven allemaal mensen.” Leontine biecht eerlijk op dat ze zich na het horen van de akelige feiten van overspel, niet gekleineerd of besodemieterd heeft gevoeld: ”Totaal niet. Omdat het niet alleen met mij te maken heeft. Als ik me beledigd zou voelen, dan neem ik het aan.

Maar het was ook zíjn pijn, zíjn verdriet. Ik vertel hier mijn verhaal, en ik zeg je dat ik me niet vernederd heb gevoeld.” Showbizzminnend Nederland vindt het prachtig dat Marco en Leontine weer aan het daten zijn. Zij vanuit haar huurhuis in Huizen, hij vanuit zijn penthouse in Alkmaar. Leontine omschrijft haar nieuwe verliefdheid alsof ze hoogstpersoonlijk door Cupido naar een roze wolk is geschoten: ”Heel vertrouwd, en ook nieuw.

Marco en ik zijn weliswaar gaan scheiden, dat betekent echter niet dat we niet meer van elkaar hielden. We hebben 24 jaar historie, samen drie kinderen grootgebracht. Hij woont nu in Alkmaar en we spreken regelmatig lekker samen af. Weet je wat het is: ik zie echt een andere man. Of nee, eigenlijk zie ik weer de man op wie ik verliefd ben geworden. Hij ís er weer.”

Harde beschuldigingen

Het is waarschijnlijk niet bevorderlijk voor het relatieherstel, maar op YouTube beweert Yvonne Coldeweijer op haar sappige kanaal ’Life of Yvonne’ dat Marco een affaire zou hebben met iemand van de Borsato-fanclub. Om te voorkomen dat de twee ergens bij hem of bij haar thuis zouden worden gezien, kiest het koppeltje volgens Yvonne geregeld voor een samenkomst in de buitenlucht. De meestal goed ingevoerde roddeltante stelt keihard dat Marco Borsato dus nog steeds vreemdgaat. Yvonne laat weten over juicy informatie te beschikken die het herstel tussen Marco en Leontine nu ernstig zou kunnen schaden. Zo schijnt de vermeende minnares, die net als de zanger uit Alkmaar zou komen, al sinds haar elfde fan te zijn van Marco. Nu is ze veertig en volgens Yvonne ’een mooie meid’. Ze schijnt ontzettend verliefd te zijn op Marco en de twee zouden een relatie hebben opgebouwd vlak voordat Marco bezig was om Leontine voor zich terug te winnen. Toen het er eenmaal op begon te lijken dat Marco en Leontine elkaar weer een kans gaven, zou Marco volgens Yvonne een verleidelijk berichtje hebben gestuurd aan zijn verliefde fan: ’Leontine is de liefde van mijn leven, maar jou kan ik niet weerstaan. Tussen ons gaat het nooit meer over.’ Coldeweijer stelt dat de affaire met deze vrouw vooral op lust gebaseerd zou zijn. Yvonne zegt bewijzen in handen te hebben die haar harde beschuldigingen zouden staven, maar ze komt er in haar video niet mee over de brug. Op internet klinken geluiden dat Marco een rechtszaak aan zal spannen tegen de blonde showbizzwatcher wegens smaad en laster.

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Al abonnee?
Log in om verder te lezen

Liefdesturbulentie?

Of de heftige beschuldiging van Yvonne Coldeweijer zich zal ontspinnen tot nieuwe relatieproblemen tussen Leontine en Marco, dat moeten we afwachten. In ’Shownieuws’ werd gesteld dat er momenteel wel degelijk iets aan de hand is in huize Borsato. Marco heeft namelijk plotseling een grote kerstcampagne van War Child afgezegd. Dit gebeurde daags nadat de zanger zijn clubtour ’Hef Je Glas Met Mij’ besloot te verplaatsen: ”Het is ontzettend jammer. Ik keek er enorm naar uit. Maar er zijn nu helaas zoveel onzekerheden, dat we niet anders kunnen dan verplaatsen naar nieuwe data. Ik kan niet wachten om dan alsnog met jullie te proosten.” Marco doelt met die ’onzekerheden’ hoogstwaarschijnlijk op de huidige coronamaatregelen en de aanhoudende vraagtekens over verdere maatregelen. En hopelijk niet op eventuele nieuwe relatiestormen of turbulentie in de liefde…

Leontine: ’We hadden alles, maar ik was niet gelukkig’

Dit artikel komt uit:
Party - Editie 47 - 2021

Party - Editie 47 - 2021
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Lees meer

Alle artikelen
‘We kúnnen nu niet eens trouwen’ Hans Klok stelt zomerbruiloft uit
Story

‘We kúnnen nu niet eens trouwen’ Hans Klok stelt zomerbruiloft uit

Een paar maanden geleden wist Hans Klok het zeker: hij wilde in augustus op het strand naast zijn circustent trouwen met zijn grote liefde Dann van Ling. Maar de plannen zijn gewijzigd!

Lees meer
Jouw vrouw, mijn vrouw
Panorama

Jouw vrouw, mijn vrouw

In Den Helder nemen mariniers van mijnenjager Zr. Ms. Vlaardingen afscheid van hun geliefden voordat ze afreizen naar de Middellandse Zee. Daar sluiten zij zich aan bij een divisie van de NAVO die zich daar permanent bezighoudt met het opsporen en onschadelijk maken van mijnen. Veertig mariniers zijn zo’n vijftien weken van huis, maar daar gaat het nu even niet om. Belangrijker is: bij wie van deze mariniers hoort deze dame? Of hoort ze bij geen beiden en kijken ze alleen hun ogen uit? Zouden ze aan haar denken als ze op volle zee zijn? En als ze bij geen van beiden hoort, wie van de twee zet dan nog even snel de eerste stap voordat ze vertrekken? Want bang om een blauwtje te lopen hoeven ze niet te zijn:…

Lees meer
Vooruit, nog ééntje dan…
Flair

Vooruit, nog ééntje dan…

En dan krijg je een drieling. De eerste reactie? Vette paniek. Maar daarna is het een kwestie van alles nemen zoals het komt, weten Anouk, Wendy en Lidy. “De wasmachine staat non-stop aan, helemaal nu ze alle drie in de kwijlfase zitten.”

Lees meer
“Die negenhonderd gulden gaf ik diezelfde dag nog uit”
Libelle

“Die negenhonderd gulden gaf ik diezelfde dag nog uit”

Wie heeft vroeger die eindeloze zomervakantie níet gevuld met geweldig, leerzaam, oersaai, goed- of juist slechtbetaald vakantiewerk? Zestien vrouwen over dat ene onvergetelijke zomerbaantje.

Lees meer
‘Nee, ik heb geen kinderen (EN DAT IS PRIMA)'
Margriet

‘Nee, ik heb geen kinderen (EN DAT IS PRIMA)'

Kinderen krijgen, moeder worden... Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Carla, Eri en Ypie zijn, om verschillende redenen, kinderloos gebleven en dat is helemaal goed zo.

Lees meer