Nieuwe zomerliefde voor katja?

Katja Schuurman straalt weer. Na een moeilijk jaar, waarin zij de scheiding aanvroeg van topkok Freek van Noortwijk, pakt ze de draad weer op. En op een flirterige date op een Amsterdams terras fgelopen week lijkt het zelfs alsof Katja weer openstaat voor een nieuwe liefde in haar leven.

Na pijnlijke scheiding van Freek…

Katja Schuurman lijkt haar oude leventje weer langzaam op te pakken. De Costa-ster beleefde na haar scheiding van Freek van Noortwijk een aantal moeilijke maanden. Het verdriet van de scheiding hakte er flink in bij Katja, die zo kort na haar huwelijk met Freek tot de conclusie kwam dat het toch niet ging werken tussen haar en de vader van haar pasgeboren dochtertje. De anders altijd goedlachse Katja besloot zelfs haar werkzaamheden enkele maanden helemaal stil te leggen om zich te kunnen concentreren op haar privéleven. Ze lijkt zich nu langzaam maar zeker te settelen in haar leven als alleenstaande moeder, met twee prachtige kinderen van twee verschillende vaders.

Katja hoopt dat haar relatie met Freek, net zoals die met haar eerste man Thijs Römer, goed blijft. En daar ziet het volgens insiders wel naar uit, want de twee worden geregeld samen gezien. Maar Katja wordt sinds kort ook met andere mannen gesignaleerd. Zo had zij afgelopen week op een Amsterdams terras een vrolijke ontmoeting met een knappe jongeman. Volgens ooggetuigen deed Katja haar uiterste best om indruk te maken op haar mannelijke gezelschap. ’Er werd vrolijk gelachen en het zag er overduidelijk uit als een gezellige date’, vertelt één van hen aan Weekend.

Flirten op een Amsterdams terras

Zomerliefde?

Katja zag er oogverblindend uit in een wijde, zomerse paarse jurk met stoere laarzen. Ze kwam net terug van een paar ontspannende dagen op Ibiza, waar zij regelmatig tot rust komt tijdens een yoga-retreat. Of Katja daadwerkelijk alweer open staat voor een nieuwe liefde in haar leven wagen bekenden van de actrice overigens te betwijfelen. Daarvoor is de pijn van haar scheiding nog te vers. Maar dat ze het flirten niet verleerd is, werd wel duidelijk op het terras in de gezellige Amsterdamse Jordaan. En dat ze best zomaar halsoverkop verliefd kan worden, heeft zij in het verleden wel vaker bewezen, dus wellicht zit een mooie zomerliefde er dit jaar tóch nog in voor Katja.

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Probeer nu 14 dagen gratisProbeer nu 14 dagen gratis
Terug naar overzicht

Lees meer

Alle artikelen