Nieuwe zomerliefde voor katja?

Katja Schuurman straalt weer. Na een moeilijk jaar, waarin zij de scheiding aanvroeg van topkok Freek van Noortwijk, pakt ze de draad weer op. En op een flirterige date op een Amsterdams terras fgelopen week lijkt het zelfs alsof Katja weer openstaat voor een nieuwe liefde in haar leven.

Na pijnlijke scheiding van Freek…

Katja Schuurman lijkt haar oude leventje weer langzaam op te pakken. De Costa-ster beleefde na haar scheiding van Freek van Noortwijk een aantal moeilijke maanden. Het verdriet van de scheiding hakte er flink in bij Katja, die zo kort na haar huwelijk met Freek tot de conclusie kwam dat het toch niet ging werken tussen haar en de vader van haar pasgeboren dochtertje. De anders altijd goedlachse Katja besloot zelfs haar werkzaamheden enkele maanden helemaal stil te leggen om zich te kunnen concentreren op haar privéleven. Ze lijkt zich nu langzaam maar zeker te settelen in haar leven als alleenstaande moeder, met twee prachtige kinderen van twee verschillende vaders.

Katja hoopt dat haar relatie met Freek, net zoals die met haar eerste man Thijs Römer, goed blijft. En daar ziet het volgens insiders wel naar uit, want de twee worden geregeld samen gezien. Maar Katja wordt sinds kort ook met andere mannen gesignaleerd. Zo had zij afgelopen week op een Amsterdams terras een vrolijke ontmoeting met een knappe jongeman. Volgens ooggetuigen deed Katja haar uiterste best om indruk te maken op haar mannelijke gezelschap. ’Er werd vrolijk gelachen en het zag er overduidelijk uit als een gezellige date’, vertelt één van hen aan Weekend.

Flirten op een Amsterdams terras

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Al abonnee?
Log in om verder te lezen

Zomerliefde?

Katja zag er oogverblindend uit in een wijde, zomerse paarse jurk met stoere laarzen. Ze kwam net terug van een paar ontspannende dagen op Ibiza, waar zij regelmatig tot rust komt tijdens een yoga-retreat. Of Katja daadwerkelijk alweer open staat voor een nieuwe liefde in haar leven wagen bekenden van de actrice overigens te betwijfelen. Daarvoor is de pijn van haar scheiding nog te vers. Maar dat ze het flirten niet verleerd is, werd wel duidelijk op het terras in de gezellige Amsterdamse Jordaan. En dat ze best zomaar halsoverkop verliefd kan worden, heeft zij in het verleden wel vaker bewezen, dus wellicht zit een mooie zomerliefde er dit jaar tóch nog in voor Katja.

Dit artikel komt uit:
Weekend - Editie 16 - 2022

Weekend - Editie 16 - 2022
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Lees meer

Alle artikelen
Groot feest in noorwegen: amalia’s eerste gala
Weekend

Groot feest in noorwegen: amalia’s eerste gala

Toute royale kwam naar Oslo voor het feestje van de achttienjarige erfprinses Ingrid Alexandra. Voor heel wat jonge royals was het hun eerste konink lijke bal. Zoals voor prinses Amalia en haar Belgische collega prinses Elisabeth.

Lees meer
Wat u nog niet wist over Chantal Janzen
Story

Wat u nog niet wist over Chantal Janzen

Dit jaar zit Chantal Janzen (43) twintig jaar in het vak, en dat vraagt om evenzoveel leuke, interessante en opmerkelijke weetjes over de talentvolle presentatrice en musicalster. Want wist u bijvoorbeeld dat ze kampt met hoogtevrees, dit jaar oma wordt, in therapie is geweest en dat haar ooit zo innige band met showbizzcollega Linda de Mol ernstig bekoeld is?

Lees meer
FLINKE DOMPER voor pasgetrouwde Anouk
Party

FLINKE DOMPER voor pasgetrouwde Anouk

Eerst moest ze al afscheid nemen van haar zoon Benjahmin (20) die naar Amerika ging om zijn basketbalcarrière te vervolgen en nu vertrekt ook Anouks dochter Phoenix (17) naar de USA, nadat ze een aanbod heeft gekregen van The Washington State University om daar te komen basketballen. Ook vertrekt haar zoon Elijah (18) na de zomer voor vier jaar naar het buitenland voor een studie. De pasgetrouwde Anouk is supertrots dat ze hun dromen waar gaan maken, maar zal haar uitgevlogen kinderen enorm gaan missen, zegt ze.

Lees meer
De ware reden achter huwelijk Hans Klok
Story

De ware reden achter huwelijk Hans Klok

‘Op maandagmorgen naar het stadhuis’ Hans Klok (53) heeft de afgelopen tijd zijn leven onder de loep genomen. De illusionist wilde weten of hij iets te vrezen heeft. ‘Ik vind het verschrikkelijk hoe mijn collega’s de afgelopen maanden onder vuur zijn komen te liggen en dat men in Nederland steeds meer voor eigen rechter gaat spelen,’ vertelt Hans aan Story. ‘Bij sommige van mijn collega’s, onder wie Marco Borsato, moet nog van alles bewezen worden. Maar zijn carrière is stuk. Zelfs als straks blijkt dat het niet waar is, heeft hij een wonder nodig om terug te komen. Dat is toch verschrikkelijk? En zelfs een instantie als Madame Tussauds doet daar aan mee. Zij halen zijn beeld weg en brengen daar zelfs een persbericht over naar buiten. Dat laatste hadden ze…

Lees meer
‘Steeds vaker dacht ik: als dit het leven is, hoeft het voor mij niet meer’
Flair

‘Steeds vaker dacht ik: als dit het leven is, hoeft het voor mij niet meer’

Als Jamie Crafoord (29) 22 jaar is, krijgt ze siliconen borstprotheses. Haar geluk is van korte duur, want ze wordt doodziek. Pas als ze nog maar 37 kilo weegt en in een rolstoel belandt, ontdekken ze de oorzaak: ‘zwetende’ protheses. “Ik wilde dat spul het liefst direct nog uit mijn lichaam trekken, heb geen moment getwijfeld.”

Lees meer