Pijnlijk: Jeroen Rietbergen doet intieme onthulling

(FOTO EDWIN SMULDERS)

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Al abonnee?
Log in om verder te lezen

Op dit moment verblijft Jeroen Rietbergen naar verluidt in een kliniek in de VS, waar de ex-partner van Linda de Mol van zijn vermeende seksverslaving probeert te genezen. Hoewel Jeroen na zijn verklaring omtrent seksuele misstanden rondom The Voice of Holland zijn kaken stijf op elkaar hield, ook na de aangifte van aanranding, verscheen er eerder nog een interview met de voormalige bandleider in magazine De Gooische Tam Tam. ‘Hier wonen, was wel even wat anders dan in hartje Rotterdam, maar toch vond ik het meteen super,’ vertelde Jeroen kort voor zijn wangedrag bekend werd. ‘In de eerste plaats omdat ik hier samenwoon met Linda, de leukste vrouw ter wereld, maar ik kreeg er ook nog twee fantastische bonuskinderen bij. Bovendien is het wonen op landgoed Crailoo en in ’t Gooi heerlijk. Mooier dan dit wordt het niet! Ik vind het een luxe dat je zo de deur uitstapt om eindeloos te wandelen in het bos of op de hei, of een rondje Gooimeer te fietsen.’ Het interview van Jeroen is extra pijnlijk voor Linda, omdat hun intieme leven ook aan bod komt. ‘Hoewel ik natuurlijk import ben, voel ik me inmiddels helemaal thuis. Ik dacht me op een gegeven moment echt aan te passen door een corduroy ribbroek aan te schaffen maar dat bleek niet zo goed voor mijn seksleven: volgens Linda kreeg ik er een huishoud-kont in. Ik houd van de uitbundigheid van Gooische mensen, daar kijk ik als Zeeuw met bewondering naar. In plaats van een half flesje is het nóg een flesje. Maar ik moet zeggen: dat went snel.’

Dit artikel komt uit:
Story - Editie 5 - 2022

Story - Editie 5 - 2022
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Lees meer

Alle artikelen
Groot feest in noorwegen: amalia’s eerste gala
Weekend

Groot feest in noorwegen: amalia’s eerste gala

Toute royale kwam naar Oslo voor het feestje van de achttienjarige erfprinses Ingrid Alexandra. Voor heel wat jonge royals was het hun eerste konink lijke bal. Zoals voor prinses Amalia en haar Belgische collega prinses Elisabeth.

Lees meer
Wat u nog niet wist over Chantal Janzen
Story

Wat u nog niet wist over Chantal Janzen

Dit jaar zit Chantal Janzen (43) twintig jaar in het vak, en dat vraagt om evenzoveel leuke, interessante en opmerkelijke weetjes over de talentvolle presentatrice en musicalster. Want wist u bijvoorbeeld dat ze kampt met hoogtevrees, dit jaar oma wordt, in therapie is geweest en dat haar ooit zo innige band met showbizzcollega Linda de Mol ernstig bekoeld is?

Lees meer
FLINKE DOMPER voor pasgetrouwde Anouk
Party

FLINKE DOMPER voor pasgetrouwde Anouk

Eerst moest ze al afscheid nemen van haar zoon Benjahmin (20) die naar Amerika ging om zijn basketbalcarrière te vervolgen en nu vertrekt ook Anouks dochter Phoenix (17) naar de USA, nadat ze een aanbod heeft gekregen van The Washington State University om daar te komen basketballen. Ook vertrekt haar zoon Elijah (18) na de zomer voor vier jaar naar het buitenland voor een studie. De pasgetrouwde Anouk is supertrots dat ze hun dromen waar gaan maken, maar zal haar uitgevlogen kinderen enorm gaan missen, zegt ze.

Lees meer
De ware reden achter huwelijk Hans Klok
Story

De ware reden achter huwelijk Hans Klok

‘Op maandagmorgen naar het stadhuis’ Hans Klok (53) heeft de afgelopen tijd zijn leven onder de loep genomen. De illusionist wilde weten of hij iets te vrezen heeft. ‘Ik vind het verschrikkelijk hoe mijn collega’s de afgelopen maanden onder vuur zijn komen te liggen en dat men in Nederland steeds meer voor eigen rechter gaat spelen,’ vertelt Hans aan Story. ‘Bij sommige van mijn collega’s, onder wie Marco Borsato, moet nog van alles bewezen worden. Maar zijn carrière is stuk. Zelfs als straks blijkt dat het niet waar is, heeft hij een wonder nodig om terug te komen. Dat is toch verschrikkelijk? En zelfs een instantie als Madame Tussauds doet daar aan mee. Zij halen zijn beeld weg en brengen daar zelfs een persbericht over naar buiten. Dat laatste hadden ze…

Lees meer
‘Steeds vaker dacht ik: als dit het leven is, hoeft het voor mij niet meer’
Flair

‘Steeds vaker dacht ik: als dit het leven is, hoeft het voor mij niet meer’

Als Jamie Crafoord (29) 22 jaar is, krijgt ze siliconen borstprotheses. Haar geluk is van korte duur, want ze wordt doodziek. Pas als ze nog maar 37 kilo weegt en in een rolstoel belandt, ontdekken ze de oorzaak: ‘zwetende’ protheses. “Ik wilde dat spul het liefst direct nog uit mijn lichaam trekken, heb geen moment getwijfeld.”

Lees meer