Tijdschrift.nl logo
RUBRIEKEN

Ruud de Wild prijst een ton af

Door Boris van Zonneveld

Ruud de Wild en Olcay Gulsen verlaten de Amsterdamse grachtengordel, maar niet voordat Ruud flink gecasht heeft. Hoewel dat laatste nog weleens kan tegenvallen, want na het uitblijven van interesse heeft de Radio 2-dj de vraagprijs verlaagd van 1,85 naar 1,75 miljoen euro. Hij had het huis van de markt gehaald, maar biedt het nu weer aan voor deze lagere prijs. Dat is nog altijd een forse vraagprijs voor 169 m2 met drie slaapkamers. Het is vooral de locatie waarvoor betaald wordt, want het pand is vrij smal en Ruud bezit er alleen het souterrain, de bel- en de eerste etage. Het moet gezegd dat het chic gerestaureerd is, met een riante living en een luxe afgewerkte woonkeuken. De slaapkamers hebben marmeren badkamers en suite en het huis een patio en een balkon. Volgens de makelaar is ’de bereikbaarheid uitstekend’, maar wie er eenmaal is, moet nog wel kunnen parkeren. En dat is een probleem aan de gracht, laat staan voor de deur.

vraagprijs € 1.750.000,-

DOOR BORIS VAN ZONNEVELD FOTO'S GETTY IMAGES, INSTAGRAM,FUNDA, BOOKING.COM E.A.

Lees meer

Alle artikelen
Tropisch ten top
&C Magazine

Tropisch ten top

Wat is er beter dan een tropisch eiland met hagelwitte zandstranden en wuivende palmbomen, op nog geen tien uur vliegen? Juist: twéé van die eilanden. Ontdek Zanzibar en Lamu.

Lees meer
Kalm aan in de ALGARVE
Libelle

Kalm aan in de ALGARVE

Hoewel de Algarve een populaire vakantiebestemming is, ontdekte chef toerisme Françoise dat je ook prima kunt onthaasten in dit zuidelijke deel van Portugal. “Alles is hier zo lekker ‘calma’.”

Lees meer
‘Feyenoord kampioen? Ik hoop het zo!’ Trainer en oud-voetballer Jean-Paul van Gastel
Panorama

‘Feyenoord kampioen? Ik hoop het zo!’ Trainer en oud-voetballer Jean-Paul van Gastel

Jean-Paul van Gastel (50) is terug in het land na drie jaar China. Al die tijd ontving de trainer daar geen bezoek en kon hij zijn kinderen niet zien. Dat was het grote minpunt aan zijn avontuur, waarvan hij tegelijkertijd volop heeft genoten. In China had hij ook de tijd om zijn ontslag bij Feyenoord te verwerken. Is die wond inmiddels geheeld? Over rondhuppelende olifanten, een luxegevangenis en de titelrace van Feyenoord. “Het is een emotionele rollercoaster geweest.”

Lees meer
Zinderend mooi Zweden
Margriet

Zinderend mooi Zweden

Een prachtige kust, vriendelijke mensen en overal waar je komt heerlijk en puur eten. Het is absoluut de moeite waard om West-Zweden te verkennen.

Lees meer
Uur van de waarheid waarom de klok terug of vooruit ons zo ontregelt
Flair

Uur van de waarheid waarom de klok terug of vooruit ons zo ontregelt

Op 31 maart gaat de zomertijd weer in: een uur langer licht. Maar Europa wil af van dat gerommel met de wijzers. De vraag is alleen: gaan we dan voor winter- of zomertijd? Wetenschappers kiezen voor de eerste optie. En daar heeft onze biologische klok alles mee te maken.

Lees meer