Sarah is nog niet los van andré hazes

Dat de relatie tussen Sarah van Soelen en André Hazes schipbreuk heeft geleden, is inmiddels alom bekend. Des te vreemder dat het Rotterdamse appartement dat zij vorig jaar samen kochten, nog altijd op beider naam staat… Speelt er dan toch nog wat tussen de twee? Party vroeg het aan Sarah.

Eind vorig jaar lastten de twee volgens Sarah een relatiepauze in. ”Niemand weet wat er in de toekomst gaat gebeuren.”

”Hem lastigvallen met allerlei zaken, schiet niet op.”

’Ik hoop dat Amerika hem goed heeft gedaan’

Vorig jaar april maakte André Hazes bekend dat hij een relatie had met Sarah van Soelen. Eerst waren het nog slechts geruchten, maar aan de tafel bij ’Beau’ maakte de zanger duidelijk ’gek te zijn op dit meisje’. André viel als een blok voor haar nadat hij Monique Westenberg voor de tweede keer had verlaten. Al snel deed het gerucht de ronde dat Sarah hem van Monique zou hebben afgepakt. Uiteraard ontkende zij dit in alle toonaarden. Nadat hij Monique had verlaten vroeg André aan Sarah of zij woonruimte voor hem wist. Dat wist ze niet, maar in het ouderlijk huis van Sarah was ruimte genoeg zodat de twee tortelduifjes daar introkken. Uiteraard was deze situatie allesbehalve ideaal. Besloten werd om samen een appartement te kopen en het was de wens van André om zo dicht mogelijk bij zijn zoontje Dré te wonen. En dat gebeurde ook. André en Sarah kochten voor het bedrag van 855.000 euro een zeer luxe appartement in Rotterdam Hillegersberg, gelegen op een steenworp afstand van de villa waar Monique en de kleine Dré wonen in Berkel en Rodenrijs. Sarah en André hadden besloten om het appartement eerst stevig onder handen te nemen om er daarna heerlijk te kunnen gaan samenwonen. Maar zover is het uiteindelijk nooit gekomen. Hun relatie hield geen stand. Eind vorig jaar werd Sarah ingeruild voor Anne Rose Zonneveld, nota bene een van de beste vriendinnen van Sarah. Al snel deed het verhaal de ronde dat de stiefvader van Sarah, Rudolph, het deel van de hypotheek van André had overgenomen. Echter: tot op heden blijkt dat nergens uit! Volgens de gegevens van het Kadaster zijn Sarah en André beiden voor de helft eigenaar van het Rotterdamse appartement. Nergens is de naam van de stiefvader van Sarah te vinden. Hoog tijd om haar te vragen hoe het een en ander in elkaar steekt...

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Al abonnee?
Log in om verder te lezen

’Ik ben trots op André met waar hij nu mee bezig is’

’André heeft rust nodig’

Aan Party laat Sarah weten: ”Wat je ziet, dat klopt. André en ik zijn inderdaad nog altijd beiden eigenaar van het appartement waar we samen zouden gaan wonen. Zoals bekend behoort onze relatie tot het verleden, maar niemand weet natuurlijk wat er in de toekomst gaat gebeuren of mogelijk is. Voorlopig ga ik er wonen. Met André is overigens verder alles netjes afgehandeld. Hem lastigvallen met allerlei zaken, dat schiet niet op. Die jongen heeft zijn rust nodig. Hij is met zichzelf aan de slag gegaan en ik ben wat dat betreft dan ook zeer trots op hem. Ik hoop ook dat iedereen hem die rust gunt. Hij moet toch alles verwerken wat hij heeft meegemaakt en dan is rust zo belangrijk. Ik hoop dan ook dat het straks weer helemaal goed met hem gaat. André moet gewoon in balans komen met zichzelf om weer verder te kunnen gaan. Dat heeft hij nodig. Gun hem daarom dan ook die rust. Ik heb van dichtbij meegemaakt hoe het allemaal werkt in het wereldje en dacht weleens: waarom zijn ze zo bezig met hem? Pas als André weer zover is, kan hij weer zaken aan als wat te doen met het appartement. Tot dan blijft de situatie zoals die op dit moment is. Nogmaals: ik ben zeer trots op André met waar hij nu mee bezig is. Zoals je weet zat hij in Amerika en ik hoop dat het hem goed heeft gedaan. En voor de rest wil ik geen uitspraken doen. De toekomst zal leren wat er verder gaat gebeuren. Het is een open einde...”

Dit artikel komt uit:
Party - Editie 6 - 2022

Party - Editie 6 - 2022
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Lees meer

Alle artikelen
Groot feest in noorwegen: amalia’s eerste gala
Weekend

Groot feest in noorwegen: amalia’s eerste gala

Toute royale kwam naar Oslo voor het feestje van de achttienjarige erfprinses Ingrid Alexandra. Voor heel wat jonge royals was het hun eerste konink lijke bal. Zoals voor prinses Amalia en haar Belgische collega prinses Elisabeth.

Lees meer
Wat u nog niet wist over Chantal Janzen
Story

Wat u nog niet wist over Chantal Janzen

Dit jaar zit Chantal Janzen (43) twintig jaar in het vak, en dat vraagt om evenzoveel leuke, interessante en opmerkelijke weetjes over de talentvolle presentatrice en musicalster. Want wist u bijvoorbeeld dat ze kampt met hoogtevrees, dit jaar oma wordt, in therapie is geweest en dat haar ooit zo innige band met showbizzcollega Linda de Mol ernstig bekoeld is?

Lees meer
FLINKE DOMPER voor pasgetrouwde Anouk
Party

FLINKE DOMPER voor pasgetrouwde Anouk

Eerst moest ze al afscheid nemen van haar zoon Benjahmin (20) die naar Amerika ging om zijn basketbalcarrière te vervolgen en nu vertrekt ook Anouks dochter Phoenix (17) naar de USA, nadat ze een aanbod heeft gekregen van The Washington State University om daar te komen basketballen. Ook vertrekt haar zoon Elijah (18) na de zomer voor vier jaar naar het buitenland voor een studie. De pasgetrouwde Anouk is supertrots dat ze hun dromen waar gaan maken, maar zal haar uitgevlogen kinderen enorm gaan missen, zegt ze.

Lees meer
De ware reden achter huwelijk Hans Klok
Story

De ware reden achter huwelijk Hans Klok

‘Op maandagmorgen naar het stadhuis’ Hans Klok (53) heeft de afgelopen tijd zijn leven onder de loep genomen. De illusionist wilde weten of hij iets te vrezen heeft. ‘Ik vind het verschrikkelijk hoe mijn collega’s de afgelopen maanden onder vuur zijn komen te liggen en dat men in Nederland steeds meer voor eigen rechter gaat spelen,’ vertelt Hans aan Story. ‘Bij sommige van mijn collega’s, onder wie Marco Borsato, moet nog van alles bewezen worden. Maar zijn carrière is stuk. Zelfs als straks blijkt dat het niet waar is, heeft hij een wonder nodig om terug te komen. Dat is toch verschrikkelijk? En zelfs een instantie als Madame Tussauds doet daar aan mee. Zij halen zijn beeld weg en brengen daar zelfs een persbericht over naar buiten. Dat laatste hadden ze…

Lees meer
‘Steeds vaker dacht ik: als dit het leven is, hoeft het voor mij niet meer’
Flair

‘Steeds vaker dacht ik: als dit het leven is, hoeft het voor mij niet meer’

Als Jamie Crafoord (29) 22 jaar is, krijgt ze siliconen borstprotheses. Haar geluk is van korte duur, want ze wordt doodziek. Pas als ze nog maar 37 kilo weegt en in een rolstoel belandt, ontdekken ze de oorzaak: ‘zwetende’ protheses. “Ik wilde dat spul het liefst direct nog uit mijn lichaam trekken, heb geen moment getwijfeld.”

Lees meer