Sarah van Soelen legt zich NIET neer bij liefdesbreuk met André Hazes

...maar zanger verkiest stamppot van moeder Rachel

(DOOR NICK DIJKMAN FOTO’S EDWIN SMULDERS)

Er is al wekenlang niets van André Hazes (27) vernomen. Na zijn terugkeer uit Spanje en onbevestigde liefdesbreuk met Sarah van Soelen (25), nam André zijn intrek in de woning van zijn moeder Rachel (51) in Mijdrecht. Aldaar wordt André flink in de watten gelegd. ‘Het gaat iedere dag een beetje beter met hem,’ vertelt Rachel in Het Laatste Nieuws. ‘Hij woont nu bij mij thuis en wordt heel hard verwend.’ Met verwennen doelt Rachel onder andere op haar stamppot met andijvie, André’s lievelingskostje. ‘Vol vitamientjes. Want dat heeft hij nu nodig. Vitamientjes, moederliefde en heel veel rust. Die vindt hij thuis. Het enige wat jij hier moet doen, is kauwen, lach ik dan.’ Het enige moment waarop André de woning van zijn moeder verlaat, is om een bezoek aan zijn zoontje André junior te brengen, in de voormalige gezinsvilla in Berkel en Rodenrijs, waar zijn ex Monique nog altijd met zijn oogappel woont. Sarah van Soelen blijft daarentegen de schijnwerpers opzoeken. De mooie Rotterdamse was uitgenodigd voor de Leading Ladies Lunch, een bijeenkomst van ondernemende vrouwen, op de Masters Expo in de hoofdstedelijke RAI. Daar waren ook kunstenares Micky Hoogendijk, zwemkampioene Inge de Bruijn, actrice Tanja Jess en presentatrice Nada van Nie aanwezig.‘We heffen het glas, delen succesverhalen en debatteren over de toekomst van ondernemen. Het is het meest charmante en invloedrijke event voor vrouwelijke CEO’s, ondernemers, visionairs, BN’ers, influencers, topsporters en nieuwsmakers.

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Al abonnee?
Log in om verder te lezen

Het event heeft inmiddels grote bekendheid verworven. Zeker ook vanwege de opvallende en onvergetelijke goodiebag die elk jaar weer tot de verbeelding spreekt en tot veel en vooral enthousiaste ophef leidt,’ luidde de wervende uitnodiging.Tegenover Story gaf Sarah aan geen vragen over de status van haar relatie met André te willen beantwoorden. Uit de omgeving van Sarah klinkt het echter dat zij zich niet neerlegt bij een einde aan haar veelbesproken relatie met de zanger, die momenteel herstelt van een emotionele burn-out. Ze zou het zien als een ingelaste pauze en ervan uitgaan dat hun relatie nog niet definitief over is, vertelt de bron aan Story. ‘De kans dat de twee over een poosje weer bij elkaar komen, is niet denkbeeldig. Maar voorlopig is daarvan nog geen sprake. De focus van André is volledig gericht op zijn herstel.’

Dit artikel komt uit:
Story - Editie 48 - 2021

Story - Editie 48 - 2021
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Lees meer

Alle artikelen
JAMAI LOMAN “Ik wil heel graag vader worden”
Libelle

JAMAI LOMAN “Ik wil heel graag vader worden”

Iedereen kent hem als ‘dat ventje met dat brilletje’ dat Idols won. Inmiddels is Jamai Loman een man met een huis, een relatie, interessant werk en… een kinderwens. “Ik ben nu vijfendertig, dus mijn leeftijd begint een rol te spelen.”

Lees meer
Showbizzvriendin over vreemdgaande partner van presentatrice: ‘Linda was gewaarschuwd voor Jeroen...’
Story

Showbizzvriendin over vreemdgaande partner van presentatrice: ‘Linda was gewaarschuwd voor Jeroen...’

Ze vergaf hem vaak, maar dit is de druppel De wereld van Linda de Mol (57) staat compleet op zijn kop. Afgelopen weekend bekende haar liefdespartner Jeroen Rietbergen (50) dat hij schuldig is aan seksuele contacten met deelnemers aan The Voice of Holland. Linda’s hart is gebroken, en ze realiseert zich dat ze niet verder met hem kan. Ze heeft haar relatie met Jeroen verbroken. ‘Sinds een paar dagen zit ik in een verschrikkelijke nachtmerrie,’ laat Linda in een verklaring weten. ‘Er zijn zo ontzettend veel dingen naar boven gekomen waar ik geen weet van had en waarvan ik, omdat ze anoniem zijn, niet weet wat waar is en wat niet. Ik heb inmiddels mijn relatie verbroken, Jeroen woont niet meer bij mij. Mijn werkzaamheden leg ik de komende tijd neer…

Lees meer
Wie denkt Tim Hofman wel dat hij is?
Nieuwe Revu

Wie denkt Tim Hofman wel dat hij is?

PROFIEL — Hij is nogal recalcitrant en dat zorgt vaak voor sappige programma’s. In een nieuw seizoen Over Mijn Lijk is Tim Hof-man (33) echter doodserieus. Het is maar goed dat hij daar geen rokjes en nagellak draagt.

Lees meer
‘Ineens bleken we halfzussen te zijn!’
Vriendin

‘Ineens bleken we halfzussen te zijn!’

Mayasari (41) en hartini (40) werden beiden als baby geadopteerd uit indonesië. Ze kennen elkaar al jaren. Tot hun grote verbazing ontdekten ze vorige maand dat ze halfzussen zijn. “Jarenlang dacht ik dat ik alleen op de wereld was.”

Lees meer
Een verrassende kijk op de winter
CHIP FOTO Magazine

Een verrassende kijk op de winter

Wanneer je goed gebruik maakt van kleur en licht, zien je winterfoto’s er niet saai en grijs uit. Integendeel!

Lees meer