Sarah van Soelen legt zich NIET neer bij liefdesbreuk met André Hazes

...maar zanger verkiest stamppot van moeder Rachel

(DOOR NICK DIJKMAN FOTO’S EDWIN SMULDERS)

Er is al wekenlang niets van André Hazes (27) vernomen. Na zijn terugkeer uit Spanje en onbevestigde liefdesbreuk met Sarah van Soelen (25), nam André zijn intrek in de woning van zijn moeder Rachel (51) in Mijdrecht. Aldaar wordt André flink in de watten gelegd. ‘Het gaat iedere dag een beetje beter met hem,’ vertelt Rachel in Het Laatste Nieuws. ‘Hij woont nu bij mij thuis en wordt heel hard verwend.’ Met verwennen doelt Rachel onder andere op haar stamppot met andijvie, André’s lievelingskostje. ‘Vol vitamientjes. Want dat heeft hij nu nodig. Vitamientjes, moederliefde en heel veel rust. Die vindt hij thuis. Het enige wat jij hier moet doen, is kauwen, lach ik dan.’ Het enige moment waarop André de woning van zijn moeder verlaat, is om een bezoek aan zijn zoontje André junior te brengen, in de voormalige gezinsvilla in Berkel en Rodenrijs, waar zijn ex Monique nog altijd met zijn oogappel woont. Sarah van Soelen blijft daarentegen de schijnwerpers opzoeken. De mooie Rotterdamse was uitgenodigd voor de Leading Ladies Lunch, een bijeenkomst van ondernemende vrouwen, op de Masters Expo in de hoofdstedelijke RAI. Daar waren ook kunstenares Micky Hoogendijk, zwemkampioene Inge de Bruijn, actrice Tanja Jess en presentatrice Nada van Nie aanwezig.‘We heffen het glas, delen succesverhalen en debatteren over de toekomst van ondernemen. Het is het meest charmante en invloedrijke event voor vrouwelijke CEO’s, ondernemers, visionairs, BN’ers, influencers, topsporters en nieuwsmakers.

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Al abonnee?
Log in om verder te lezen

Het event heeft inmiddels grote bekendheid verworven. Zeker ook vanwege de opvallende en onvergetelijke goodiebag die elk jaar weer tot de verbeelding spreekt en tot veel en vooral enthousiaste ophef leidt,’ luidde de wervende uitnodiging.Tegenover Story gaf Sarah aan geen vragen over de status van haar relatie met André te willen beantwoorden. Uit de omgeving van Sarah klinkt het echter dat zij zich niet neerlegt bij een einde aan haar veelbesproken relatie met de zanger, die momenteel herstelt van een emotionele burn-out. Ze zou het zien als een ingelaste pauze en ervan uitgaan dat hun relatie nog niet definitief over is, vertelt de bron aan Story. ‘De kans dat de twee over een poosje weer bij elkaar komen, is niet denkbeeldig. Maar voorlopig is daarvan nog geen sprake. De focus van André is volledig gericht op zijn herstel.’

Dit artikel komt uit:
Story - Editie 48 - 2021

Story - Editie 48 - 2021
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Lees meer

Alle artikelen
Frank Jansen op mannenjacht
Story

Frank Jansen op mannenjacht

Na een vechtscheiding die zijn weerga niet kent, staat Frank Jansen (75) open voor een nieuwe relatie. Lees in Story hoe Frank op zoek gaat naar liefde.

Lees meer
Nieuwe liefdesstorm op komst voor marco en leontine?
Party

Nieuwe liefdesstorm op komst voor marco en leontine?

Een ontwapenend interview gaf Leontine Ruiters in de ’LINDA.’, waarin we lazen dat ze vreemdgaande Marco alles vergeeft. Nu er nieuwe heftige overspelgeruchten binnen sijpelen, houden velen hun hart vast. Leggen de beschuldigingen een bom onder de relatie van Marco en Leontine?

Lees meer
Schadelijke straling?
Quest

Schadelijke straling?

Het 5G-netwerk in Nederland is al meer dan een jaar in gebruik. En volgens iedereen die er verstand van heeft, is het veilig. Toch zijn sommige mensen bang voor 5G-straling. Waarom is straling soms gevaarlijk? En wat maakt 5G juist wél veilig?

Lees meer
‘Gezien de verwondingen zal ze hebben gevochten voor haar leven’
Flair

‘Gezien de verwondingen zal ze hebben gevochten voor haar leven’

Dertien jaar geleden overleed Mariska, de vriendin en pleegzus van Bibi (38), onder verdachte omstandigheden in Honduras na een avond stappen met haar duikinstructeur, die vervolgens op de vlucht sloeg. “Dat hij nu gewoon rustig doorleeft in Australië is niet te verkroppen.”

Lees meer
BRIDGET MAASLAND “Stilstaan is voor mij geen optie”
Libelle

BRIDGET MAASLAND “Stilstaan is voor mij geen optie”

Presentatrice Bridget Maasland (47) zit niet stil. Ze is bezig met drie programma’s én ze rondde afgelopen jaar een regie-opleiding af. “Volgens mijn psycholoog maken vrouwen hun beste werk doorgaans ná de overgang. Dus ik zit te wachten.”

Lees meer