Tijdschrift.nl logo
Eten, reizen, huis & tuin

Summer, summer, summer tuin

Het fijnste aan de zomer? Dat je de hele dag heerlijk buiten kunt zijn. Van een eerste koffietje in de zon tot lekker loungen op de zwoele zomeravond.

tekst: ghislaine van delden.
fotografie: beeldig beeld / living4media en madam stoltz. voor verkoopinformatie zie inhoud.

Of je ’m nou in een boom hangt of aan de veranda; hij staat en zit geweldig, € 68,90 (Tectake).

Een bamboeset doet het in elke tuin goed.

Doe verschillende soorten planten van dezelfde kleur in een mand voor een levendig effect.

1. Zo romantisch, deze parasol met roezels. Ook voor strandgebruik met handige draaipin. Doorsnede 200 cm, € 184 (HK Living).

2. Met kussen en in verschillende standen luier je de hele dag door. Makkelijk inklapbaar, € 319 (Westwing).

3. Eigenlijk is deze buitendouche te mooi om buiten te installeren. Gemaakt van messing en aan te sluiten op de tuinslang, € 269 (Bloomingville).

4. Een vloerkleed buiten? Natuurlijk! Dit exemplaar is van polyester en daardoor weersbestendig. Afmeting 180x120 cm, € 18,99 (Intratuin).

5. Ideaal voor water, sangria of bloemen, € 24,99 (Bloomingville).

6. Beetje gek mag toch wel? Deze flamingo geeft ’s avonds heel subtiel licht en laadt overdag op in de zon, € 51,71 (Amazon).

7. Klassiek model, moderne kleur. Gemaakt van wicker, dus je kunt ’m met een gerust hart buiten laten staan, € 229 (Kees Smit).

8. Waarom moet een zwembad blauw zijn? Roze staat veel zomerser! Doorsnede 360 cm, 76 cm hoog, € 144,90 (Tectake via Amazon).

Ideaal: een daybed voor een dutje (of om lekker op te lezen).

1. Deze lamp zet je op tafel en is dimbaar. Is-ie leeg, dan laad je hem eenvoudig weer op. Fijn voor als je ’s avonds nog een boek wilt lezen. 38 cm hoog, € 139 (Westwing).

2. Origineel rond stoeltje van bamboe met zes poten en velvet kussen. Lekker compact en stevig, € 188,25 (Madam Stoltz).

3. Hoe leuk om deze kogelbarbecue Piccolino op tafel te zetten, zodat iedereen erbij kan. Doorsnede 41 cm, € 48,48 (Landmann via Amazon).

4. Een goede reden voor een nieuw servies? Eentje voor buiten, wat dacht je daarvan? Vanaf € 3,99 (Xenos).

5. Gemaakt van bamboe met handig glaasje voor je waxinelichtje. Zo waait-ie niet uit, € 5,99 (Xenos).

6. Alsof je op een Frans terras zit, maar dan in eigen tuin. Bistrostoeltjes per twee € 59,99, tafel 70x70 cm, € 89,99 (Maisons du Monde).

Dienblad gemaakt van gevlochten waterhyacinten om een metalen frame, doorsnede 38 cm, € 39,95 (Madam Stoltz).

Zomer is... uren samen tafelen.

Zomertuin and the livinis easy
Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Bestel nu

Lees meer

Alle artikelen
‘In de crisisopvang zat ik uren bij de deur, hopend dat iemand mij zou ophalen’
&C Magazine

‘In de crisisopvang zat ik uren bij de deur, hopend dat iemand mij zou ophalen’

Roos* (28) was in de zevende hemel toen ze in verwachting raakte van zoon Jayden. Tot het zeventien dagen na de bevalling vreselijk misgaat: ze wordt vijf weken opgenomen met een kraambedpsychose.

Lees meer
Al 24 jaar gelukkig getrouwd... Daphne Deckers gunt echtgenoot Richard afspraakjes met andere vrouwen
Story

Al 24 jaar gelukkig getrouwd... Daphne Deckers gunt echtgenoot Richard afspraakjes met andere vrouwen

Het bevalt Daphne Deckers (54) nog steeds goed minder op de buis te verschijnen, zodat ze meer tijd kan doorbrengen in haar tuinhuisje bij haar woning in Muiderberg. Niet om te relaxen, maar om haar podcast Daphne op Donderdag op te nemen met ‘intrigerende vrouwen’ – én om in alle rust te schrijven. Volgend jaar verschijnt haar boek De kracht van het ouder worden, waarin Daphne de nadruk legt op de léúke kanten van het klimmen der jaren. Onlangs is Vrienden maken al van de pers gerold, met illustraties van Joey Holthaus. Het gaat over verbinding en wat vriendschap eigenlijk inhoudt. Dat daarin geïnvesteerd moet worden, weet Daphne maar al te goed. ‘Ik ben zelf heel actief in het in stand houden van mijn vriendenkring; het initiatief om af te…

Lees meer
Molens en meer, véél meer
Margriet

Molens en meer, véél meer

Hollandser dan dit stukje Noord-Holland wordt het niet in ons land. Tegelijkertijd poppen er steeds meer hippe plekken op. Echt, het zindert in de Zaanstreek.

Lees meer
Op de fiets door het vechtdal
Libelle

Op de fiets door het vechtdal

Van een koe-safari tot culinair genieten: het Vechtdal biedt genoeg ontspanning en vertier. En de natuur is er op z’n zachtst gezegd adembenemend.

Lees meer
Topkok ziet ruim een half miljoen euro verdampen
Party

Topkok ziet ruim een half miljoen euro verdampen

Het zit Herman den Blijker op dit moment niet mee. Hij probeert al een tijdje zijn prachtige twee-onder-een-kapwoning in Rotterdam te verkopen, maar nog altijd zonder succes. En dat terwijl de topkok al tonnen heeft moeten toegeven. Heeft hij het geld nodig omdat zijn restaurants slecht lopen of is er wat anders aan de hand?

Lees meer