Tijdschrift.nl logo
In dit nummer

Terwijl haar broer voor zijn carrière ging... Zus Max Verstappen wilde bewust jong moeder worden

DOOR NICK DIJKMAN
FOTO’S EDWIN SMULDERS, INSTAGRAM

Broer Max racet de hele wereld over...

Terwijl Max Verstappen (24) zich al van jongs af aan op zijn racecarrière richt, droomde zijn zus Victoria juist van een gezinsleven. Op haar 21e werd ze moeder van zoontje Luka en vorig jaar december beviel ze van baby Lio. ‘Ik vind het heel leuk,’ vertelt Victoria aan Story. ‘Ik ben een heel relaxte moeder, en onderneem veel met de kinderen. Dat vind ik belangrijk. En ik neem ze altijd mee op reis. Mijn vriend Tom werkt veel (hij is zelfstandig ondernemer in de vastgoedwereld, red.), maar hij zorgt er wel altijd voor dat hij thuis is voordat ze naar bed moeten.’

Victoria krijgt echter ook veel hulp van haar moeder Sophie. ‘Het is geweldig om haar als oma te zien. Ze is nog jong. We ondernemen veel samen, en ze helpt me met de kindjes. Veel van mijn eigen opvoeding neem ik mee in die van Luka en Lio. Ik probeer net zo liefdevol voor mijn zoontjes te zijn als mijn moeder vroeger voor ons was.’ Victoria vindt het leuk dat haar vader Jos, die gescheiden is van Sophie, ook nog twee jonge kinderen heeft – Blue Jaye (8) en Jason Jaxx (3) – en dat broer Max nu stiefvader is van de driejarige Penelope, het dochtertje van zijn vriendin Kelly Piquet. ‘Als we met z’n allen op vakantie gaan, kunnen de kinderen leuk met elkaar spelen. Mijn vader geniet er enorm van. Hij is een heel lieve opa voor mijn zoontjes. Hij was destijds ook heel lief voor ons, maar wel veel strenger.’ Het is niet uitgesloten dat Victoria nog een keer zwanger wordt. ‘Ik weet niet of ons gezin nu al compleet is.’ Zijn zij en Tom voornemens hun geluk te bekronen met een jawoord? ‘Ik zou ooit wel willen trouwen, maar nu nog niet. Tom hoeft nog geen aanzoek voor te bereiden.’

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Bestel nu
‘Mijn vader is een lieve opa’

... terwijl zus Victoria het liefst thuis is bij haar zoontjes.

Lees meer

Alle artikelen
Tropisch ten top
&C Magazine

Tropisch ten top

Wat is er beter dan een tropisch eiland met hagelwitte zandstranden en wuivende palmbomen, op nog geen tien uur vliegen? Juist: twéé van die eilanden. Ontdek Zanzibar en Lamu.

Lees meer
Kalm aan in de ALGARVE
Libelle

Kalm aan in de ALGARVE

Hoewel de Algarve een populaire vakantiebestemming is, ontdekte chef toerisme Françoise dat je ook prima kunt onthaasten in dit zuidelijke deel van Portugal. “Alles is hier zo lekker ‘calma’.”

Lees meer
‘Feyenoord kampioen? Ik hoop het zo!’ Trainer en oud-voetballer Jean-Paul van Gastel
Panorama

‘Feyenoord kampioen? Ik hoop het zo!’ Trainer en oud-voetballer Jean-Paul van Gastel

Jean-Paul van Gastel (50) is terug in het land na drie jaar China. Al die tijd ontving de trainer daar geen bezoek en kon hij zijn kinderen niet zien. Dat was het grote minpunt aan zijn avontuur, waarvan hij tegelijkertijd volop heeft genoten. In China had hij ook de tijd om zijn ontslag bij Feyenoord te verwerken. Is die wond inmiddels geheeld? Over rondhuppelende olifanten, een luxegevangenis en de titelrace van Feyenoord. “Het is een emotionele rollercoaster geweest.”

Lees meer
Zinderend mooi Zweden
Margriet

Zinderend mooi Zweden

Een prachtige kust, vriendelijke mensen en overal waar je komt heerlijk en puur eten. Het is absoluut de moeite waard om West-Zweden te verkennen.

Lees meer
Uur van de waarheid waarom de klok terug of vooruit ons zo ontregelt
Flair

Uur van de waarheid waarom de klok terug of vooruit ons zo ontregelt

Op 31 maart gaat de zomertijd weer in: een uur langer licht. Maar Europa wil af van dat gerommel met de wijzers. De vraag is alleen: gaan we dan voor winter- of zomertijd? Wetenschappers kiezen voor de eerste optie. En daar heeft onze biologische klok alles mee te maken.

Lees meer