Tijdschrift.nl logo
In dit nummer

Tranen in Monaco... Ex-vriend prinses Stéphanie vermoord

DOOR SUUS RUIS
FOTO’S BRUNOPRESS, GETTY IMAGES

Het nieuws dat haar ex-vriend Mario Jutard in Las Terrenas in de Dominicaanse Republiek om het leven is gebracht, hakt er diep in bij prinses Stéphanie. Hoewel het autopsieonderzoek nog niet is afgerond, maken de sporen van heftig geweld duidelijk dat de nachtclubeigenaar is vermoord. In 1986 was de destijds 21-jarige prinses wereldwijd voorpaginanieuws toen bekend werd dat ze een relatie had met de dertien jaar oudere – twee maal gescheiden – Fransman Mario Jutard. Hij was de zoveelste omstreden liefde van Stéphanie: Mario werd in 1982 aangeklaagd wegens de vermeende verkrachting van een 19-jarig meisje – wat hij overigens altijd heeft ontkend – en toonde meermaals tijdens zijn relatie met de prinses dat hij een kort lontje had. Zo liet hij zijn bodyguard de camera van een fotograaf die hem en Stéphanie wilde vastleggen kapot gooien, en zou hij een copiloot hebben geslagen toen deze de prinses wilde kalmeren omdat ze kampte met vliegangst. Het gedrag van Mario kon Stéphanie niets schelen, ze was smoorverliefd en stelde hem ook voor aan haar vader. Volgens insiders hadden de twee zelfs trouwplannen. Voor Mario, die meerdere chique restaurants en nachtclubs bezat, verhuisde ze zelfs naar Beverly Hills, waar ze gingen samenwonen. Tot grote opluchting van vader Rainier liep hun relatie toch spaak. De afgelopen jaren woonde Mario in de Dominicaanse Republiek. Alles wijst erop dat hij het slachtoffer is geworden van een brute overval. De daders namen een kluis met inhoud, meerdere Rolexhorloges en andere spullen van grote waarde mee. Mario Jutard werd gekneveld, op het hoofd geslagen en gewurgd.

Voor hem verhuisde ze ooit naar Beverly Hills
Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Bestel nu

Stéphanie was 21 toen ze viel voor de dertien jaar oudere Mario Jutard.

Lees meer

Alle artikelen
De zomer OP ZAK
Libelle

De zomer OP ZAK

Niet alleen cargopants zijn hot deze zomer, ook in een jasje, bloes of rok met opgenaaide zakken maak je dit seizoen stoere sier.

Lees meer
Around the world in a day
Flair

Around the world in a day

Op je fashionwereldreis doe je deze zomer Indonesië, India en Marokko aan. Lekker avontuurlijk, met laagjes en prints in mooie diepe kleuren.

Lees meer
Spannende nieuwe stap voor máxima
Weekend

Spannende nieuwe stap voor máxima

Maxima blijft dromen van groter, beteren meer. Nu onderwijs in muziek weer op de kaart staat, wil ze meer kunst en cultuur op én buiten scholen. Een grote stap. ‘Heel spannend’, vindt de koningin.

Lees meer
Je neemt er betere beslissingen van(EN NÓG 12 REDENEN OM LEKKER NAAR BUITEN TE GAAN)
Margriet

Je neemt er betere beslissingen van(EN NÓG 12 REDENEN OM LEKKER NAAR BUITEN TE GAAN)

In de winter is het heel verleidelijk om met een dekentje over je heen met een kop thee op de bank te kruipen. Maar nu het volop lente is, is er geen enkel excuus meer om binnen te blijven. Al was het maar omdat het ook wetenschappelijk is bewezen dat het heel goed voor je is om naar buiten te gaan.

Lees meer
Britse presentator volgens collega’s alleen maar aardig op tv ‘Teddybeer James Corden is een wolf in schaapskleren’
Story

Britse presentator volgens collega’s alleen maar aardig op tv ‘Teddybeer James Corden is een wolf in schaapskleren’

Hollywood lijkt een en al glitter en glamour, maar achter gesloten deuren gebeuren vaak dingen die het daglicht niet kunnen verdragen. In de Amerikaanse entertainmentindustrie is men wel wat gewend, maar sommige schokkende gebeurtenissen dreunen nog vele jaren na. Story publiceert de grootste schandalen. Deze week: James Corden, wiens tv-afscheid door velen totaal niet wordt betreurd.

Lees meer