Waarom Ron Boszhard niet trouwt met zijn Emilie

Emilie Rozenga ziet haar relatie met Ron Boszhard graag bekroond met een boterbriefje. De presentator piekert er echter niet over om de gang naar het altaar te maken. Aan Story vertelt hij wat daarvan de reden is.

Ron en Emilie hebben samen dochter Roos.

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Al abonnee?
Log in om verder te lezen

Ook geen tweede kindje

Al vijf keer mocht Ron Boszhard (58) als presentator van Zappsport koning Willem-Alexander en koningin Máxima ontmoeten. Dit jaar beleefde hij echter een primeur! ‘Bij de opening van de Koningsspelen mochten we ze nu voor het eerst interviewen,’ vertelt Ron aan Story. ‘Normaal mag Het Jeugdjournaal het doen, nu wij. Ik heb het koningspaar nog gevraagd of ze Zappsport kenden en dat bleek het geval; de prinsessen zullen denk ik vroeger hebben gekeken.’ Dit wellicht toen zij de leeftijd hadden van Rons jongste dochter Roos (5), die hij kreeg met zijn huidige geliefde Emilie (42). Uit zijn huwelijk met Gaby heeft Ron dochter Naomi (28) en haar drie jaar jongere broer Niels. Willen Ron en Emilie samen nog een kindje? ‘Emilie vindt het prima om het bij eentje te laten. Ik ben ook al wat ouder, hè? We wachten nu op kleinkinderen!’ Staat Ron wel open voor een tweede huwelijk? ‘Als het aan mij ligt niet, ik ben al een keer getrouwd geweest. Emilie wil wel heel graag trouwen, maar ik? Nee hoor, ben je gek. Ik heb die hele kermis al eens meegemaakt en dat hoeft voor mij niet meer.’ De afgelopen tijd was behoorlijk zwaar voor Rons broer Carlo. Twee juicekanalen claimden namelijk informatie te hebben waaruit zou blijken dat Carlo zich schuldig zou hebben gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag. Heeft Ron zijn broer in die moeilijke periode goed kunnen steunen? ‘Nou weet je, dat moet hij echt helemaal zelf doen. Dit moet hij allemaal zelf zien te verwerken. Carlo heeft aan zijn partner Herald een heel goede. Ik denk dat hij van hem voldoende steun krijgt.’

FOTO’S EDWIN SMULDERS, INSTAGRAM

Dit artikel komt uit:
Story - Editie 19 - 2022

Story - Editie 19 - 2022
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Lees meer

Alle artikelen
Groot feest in noorwegen: amalia’s eerste gala
Weekend

Groot feest in noorwegen: amalia’s eerste gala

Toute royale kwam naar Oslo voor het feestje van de achttienjarige erfprinses Ingrid Alexandra. Voor heel wat jonge royals was het hun eerste konink lijke bal. Zoals voor prinses Amalia en haar Belgische collega prinses Elisabeth.

Lees meer
Wat u nog niet wist over Chantal Janzen
Story

Wat u nog niet wist over Chantal Janzen

Dit jaar zit Chantal Janzen (43) twintig jaar in het vak, en dat vraagt om evenzoveel leuke, interessante en opmerkelijke weetjes over de talentvolle presentatrice en musicalster. Want wist u bijvoorbeeld dat ze kampt met hoogtevrees, dit jaar oma wordt, in therapie is geweest en dat haar ooit zo innige band met showbizzcollega Linda de Mol ernstig bekoeld is?

Lees meer
FLINKE DOMPER voor pasgetrouwde Anouk
Party

FLINKE DOMPER voor pasgetrouwde Anouk

Eerst moest ze al afscheid nemen van haar zoon Benjahmin (20) die naar Amerika ging om zijn basketbalcarrière te vervolgen en nu vertrekt ook Anouks dochter Phoenix (17) naar de USA, nadat ze een aanbod heeft gekregen van The Washington State University om daar te komen basketballen. Ook vertrekt haar zoon Elijah (18) na de zomer voor vier jaar naar het buitenland voor een studie. De pasgetrouwde Anouk is supertrots dat ze hun dromen waar gaan maken, maar zal haar uitgevlogen kinderen enorm gaan missen, zegt ze.

Lees meer
De ware reden achter huwelijk Hans Klok
Story

De ware reden achter huwelijk Hans Klok

‘Op maandagmorgen naar het stadhuis’ Hans Klok (53) heeft de afgelopen tijd zijn leven onder de loep genomen. De illusionist wilde weten of hij iets te vrezen heeft. ‘Ik vind het verschrikkelijk hoe mijn collega’s de afgelopen maanden onder vuur zijn komen te liggen en dat men in Nederland steeds meer voor eigen rechter gaat spelen,’ vertelt Hans aan Story. ‘Bij sommige van mijn collega’s, onder wie Marco Borsato, moet nog van alles bewezen worden. Maar zijn carrière is stuk. Zelfs als straks blijkt dat het niet waar is, heeft hij een wonder nodig om terug te komen. Dat is toch verschrikkelijk? En zelfs een instantie als Madame Tussauds doet daar aan mee. Zij halen zijn beeld weg en brengen daar zelfs een persbericht over naar buiten. Dat laatste hadden ze…

Lees meer
‘Steeds vaker dacht ik: als dit het leven is, hoeft het voor mij niet meer’
Flair

‘Steeds vaker dacht ik: als dit het leven is, hoeft het voor mij niet meer’

Als Jamie Crafoord (29) 22 jaar is, krijgt ze siliconen borstprotheses. Haar geluk is van korte duur, want ze wordt doodziek. Pas als ze nog maar 37 kilo weegt en in een rolstoel belandt, ontdekken ze de oorzaak: ‘zwetende’ protheses. “Ik wilde dat spul het liefst direct nog uit mijn lichaam trekken, heb geen moment getwijfeld.”

Lees meer