Tijdschrift.nl logo
In dit nummer

Wat doet dochter prinses Stéphanie bij Amsterdams sekspaleis?

DOOR KYRA RUTGERS
FOTO’S BRUNOPRESS, INSTAGRAM

Camille laat haar volgers op Instagram weten waar ze is....

...zoals bij een sekspaleis in Amsterdam!

Onze eigen prinses Alexia (17) wordt vanwege haar rebelse gedrag weleens vergeleken met Camille Gottlieb, de 24-jarige dochter van prinses Stéphanie van Monaco. Zo werd Alexia volgens het Argentijnse tijdschriftHola! al op veertienjarige leeftijd gefotografeerd met een smeulende sigaret in haar handen, circuleerden er op TikTok filmpjes van haar waarin ze samen met vriendinnen danste en meezong met een liedje met expliciete taal en werd ze feestend in een sexy outfit gespot in een Argentijnse nachtclub.

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Bestel nu
‘Ik ben een echte levensgenieter’

Camille werd op haar beurt in Monaco altijd omschreven als ‘ondeugend en vrijgevochten’. Inmiddels is ze, in tegenstelling tot Alexia, de puberfase al ruimschoots voorbij. Ze leidt een heus jetsetleven, waarin ze de wereld over reist naar exotische droombestemmingen. ‘Ik ben een echte levensgenieter.’ Maar naast haar werk als influencer, zet ze zich ook in voor tal van liefdadigheidsprojecten. ‘Vanaf mijn geboorte werd ik ondergedompeld in liefdadigheid. Het maakte deel uit van mijn opvoeding,’ vertelt Camille aan Hello Monaco. ‘Op mijn vijfde ging ik al met mijn moeder mee naar kerstfeesten voor gehandicapte kinderen, of ouderen. En toen ik oud genoeg was om het te begrijpen, kreeg ik te horen over de strijd tegen HIV.’ Maar zo heel af en toe komt toch weer even de ondeugende Camille naar boven, zoals onlangs toen ze een paar dagen met vriendinnen de bloemetjes buitenzette in bruisend Amsterdam. Op Instagram plaatste ze tal van kiekjes die ze gemaakt had tijdens het tripje – van Nederlandse kazen en fietsen tot aan de grachten en een sekspaleis, waarbij ze schreef: ‘Amsterdam, je was kleurrijk in alle opzichten.’

Lees meer

Alle artikelen
De zomer OP ZAK
Libelle

De zomer OP ZAK

Niet alleen cargopants zijn hot deze zomer, ook in een jasje, bloes of rok met opgenaaide zakken maak je dit seizoen stoere sier.

Lees meer
Around the world in a day
Flair

Around the world in a day

Op je fashionwereldreis doe je deze zomer Indonesië, India en Marokko aan. Lekker avontuurlijk, met laagjes en prints in mooie diepe kleuren.

Lees meer
Spannende nieuwe stap voor máxima
Weekend

Spannende nieuwe stap voor máxima

Maxima blijft dromen van groter, beteren meer. Nu onderwijs in muziek weer op de kaart staat, wil ze meer kunst en cultuur op én buiten scholen. Een grote stap. ‘Heel spannend’, vindt de koningin.

Lees meer
Je neemt er betere beslissingen van(EN NÓG 12 REDENEN OM LEKKER NAAR BUITEN TE GAAN)
Margriet

Je neemt er betere beslissingen van(EN NÓG 12 REDENEN OM LEKKER NAAR BUITEN TE GAAN)

In de winter is het heel verleidelijk om met een dekentje over je heen met een kop thee op de bank te kruipen. Maar nu het volop lente is, is er geen enkel excuus meer om binnen te blijven. Al was het maar omdat het ook wetenschappelijk is bewezen dat het heel goed voor je is om naar buiten te gaan.

Lees meer
Britse presentator volgens collega’s alleen maar aardig op tv ‘Teddybeer James Corden is een wolf in schaapskleren’
Story

Britse presentator volgens collega’s alleen maar aardig op tv ‘Teddybeer James Corden is een wolf in schaapskleren’

Hollywood lijkt een en al glitter en glamour, maar achter gesloten deuren gebeuren vaak dingen die het daglicht niet kunnen verdragen. In de Amerikaanse entertainmentindustrie is men wel wat gewend, maar sommige schokkende gebeurtenissen dreunen nog vele jaren na. Story publiceert de grootste schandalen. Deze week: James Corden, wiens tv-afscheid door velen totaal niet wordt betreurd.

Lees meer