Wat verbergt Leontine Borsato?

Waar velen verwachtten dat haar scheiding van Marco Borsato Leontine geld zou opleveren, blijkt het tegendeel het geval te zijn. Want juist in het jaar dat zij en Marco gingen scheiden, heeft de presentatrice een schuld van 1,6 miljoen euro opgebouwd. Het jaar daarvoor stond ze er veel beter voor...

In 2020 beëindigde Leontine haar huwelijk met Marco Borsato.

(FOTO’S EDWIN SMULDERS)

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Al abonnee?
Log in om verder te lezen

De scheiding van Marco Borsato (55) lijkt Leontine (54) niet bepaald rijker te hebben gemaakt. Marco zorgde dat ze financieel niets te kort kwam; hij kocht een auto voor haar en zou de huur van haar woning in Huizen betalen. Maar uit Story-onderzoek blijkt dat Leontine diep in de schulden zit. Uit de jaarrekening van Leontine’s bedrijf For Me BV komt naar voren dat ze in 2020 een schuld van 1,6 miljoen euro had. En dat terwijl haar schuld het jaar ervoor ‘slechts’ bijna 44.000 euro bedroeg. Haar eigen vermogen van bijna twee ton was hierop al in mindering gebracht. In februari 2020 maakten Marco en Leontine bekend dat ze na een huwelijk van 22 jaar uit elkaar gingen. Leontine had Marco zijn affaire(s) niet kunnen vergeven en de scheiding was op haar initiatief. Het verdriet bij beiden was groot. Marco legde al zijn werkzaamheden neer en ook Leontine deed het rustig aan. Met een vriendin vertrok ze voor enige tijd naar Thailand om daar tot zichzelf te komen. Daarna leek haar eigen inkomstenbron enigszins op te drogen. Online was ze, terwijl ze voorheen bijna dagelijks een bericht postte, niet vaak te zien. Met ruim tweehonderdduizend volgers had Leontine een aardige inkomstenbron uit social media kunnen hebben, maar ze had nauwelijks berichten waarin ze producten promootte. Ook op televisie was ze dat jaar niet te zien. Bij geen van de zenders had en heeft Leontine een vast contract; ze wordt per opdracht betaald. Het enige vaste contract dat Leontine in de afgelopen jaren heeft, is haar ambassadeurschap bij de VriendenLoterij. Hoe Leontine in 2020 een schuld van 1,6 miljoen euro heeft kunnen opbouwen, is echter een mysterie. In Het Gooi staat ze niet bekend om haar extreme uitgaven. Het zou kunnen dat Leontine in een extern bedrijf heeft geïnvesteerd. Voor commentaar waren noch Leontine noch haar manager Mike Dobbinga bereikbaar.

Dit artikel komt uit:
Story - Editie 11 - 2022

Story - Editie 11 - 2022
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Lees meer

Alle artikelen
Groot feest in noorwegen: amalia’s eerste gala
Weekend

Groot feest in noorwegen: amalia’s eerste gala

Toute royale kwam naar Oslo voor het feestje van de achttienjarige erfprinses Ingrid Alexandra. Voor heel wat jonge royals was het hun eerste konink lijke bal. Zoals voor prinses Amalia en haar Belgische collega prinses Elisabeth.

Lees meer
Wat u nog niet wist over Chantal Janzen
Story

Wat u nog niet wist over Chantal Janzen

Dit jaar zit Chantal Janzen (43) twintig jaar in het vak, en dat vraagt om evenzoveel leuke, interessante en opmerkelijke weetjes over de talentvolle presentatrice en musicalster. Want wist u bijvoorbeeld dat ze kampt met hoogtevrees, dit jaar oma wordt, in therapie is geweest en dat haar ooit zo innige band met showbizzcollega Linda de Mol ernstig bekoeld is?

Lees meer
FLINKE DOMPER voor pasgetrouwde Anouk
Party

FLINKE DOMPER voor pasgetrouwde Anouk

Eerst moest ze al afscheid nemen van haar zoon Benjahmin (20) die naar Amerika ging om zijn basketbalcarrière te vervolgen en nu vertrekt ook Anouks dochter Phoenix (17) naar de USA, nadat ze een aanbod heeft gekregen van The Washington State University om daar te komen basketballen. Ook vertrekt haar zoon Elijah (18) na de zomer voor vier jaar naar het buitenland voor een studie. De pasgetrouwde Anouk is supertrots dat ze hun dromen waar gaan maken, maar zal haar uitgevlogen kinderen enorm gaan missen, zegt ze.

Lees meer
De ware reden achter huwelijk Hans Klok
Story

De ware reden achter huwelijk Hans Klok

‘Op maandagmorgen naar het stadhuis’ Hans Klok (53) heeft de afgelopen tijd zijn leven onder de loep genomen. De illusionist wilde weten of hij iets te vrezen heeft. ‘Ik vind het verschrikkelijk hoe mijn collega’s de afgelopen maanden onder vuur zijn komen te liggen en dat men in Nederland steeds meer voor eigen rechter gaat spelen,’ vertelt Hans aan Story. ‘Bij sommige van mijn collega’s, onder wie Marco Borsato, moet nog van alles bewezen worden. Maar zijn carrière is stuk. Zelfs als straks blijkt dat het niet waar is, heeft hij een wonder nodig om terug te komen. Dat is toch verschrikkelijk? En zelfs een instantie als Madame Tussauds doet daar aan mee. Zij halen zijn beeld weg en brengen daar zelfs een persbericht over naar buiten. Dat laatste hadden ze…

Lees meer
‘Steeds vaker dacht ik: als dit het leven is, hoeft het voor mij niet meer’
Flair

‘Steeds vaker dacht ik: als dit het leven is, hoeft het voor mij niet meer’

Als Jamie Crafoord (29) 22 jaar is, krijgt ze siliconen borstprotheses. Haar geluk is van korte duur, want ze wordt doodziek. Pas als ze nog maar 37 kilo weegt en in een rolstoel belandt, ontdekken ze de oorzaak: ‘zwetende’ protheses. “Ik wilde dat spul het liefst direct nog uit mijn lichaam trekken, heb geen moment getwijfeld.”

Lees meer