‘We kúnnen nu niet eens trouwen’ Hans Klok stelt zomerbruiloft uit

Een paar maanden geleden wist Hans Klok het zeker: hij wilde in augustus op het strand naast zijn circustent trouwen met zijn grote liefde Dann van Ling. Maar de plannen zijn gewijzigd!

De zomerbruiloft van Hans Klok (53) en zijn verloofde Dann van Ling gaat niet door. En dat, terwijl de illusionist onlangs nog opgetogen vertelde over een jawoord aan het strand van Kijkduin, waar hij de laatste twee weken van augustus met zijn circus neerstrijkt. ‘Die bruiloft gaat echter niet gebeuren,’ vertelt Hans aan Story. ‘We hebben het te druk en we gaan ook nog twee weken op huizenjacht in Valencia, omdat we daar iets willen kopen.

Om überhaupt te kunnen trouwen moet je eerst twee weken in ondertrouw zijn, en dat hebben Dann en ik nog niet geregeld. We kunnen dus niet eens trouwen! Onze plannen moeten we op de lange baan schuiven, want ook dit najaar hebben we geen tijd voor een huwelijk omdat we dan in de Amsterdamse Harbour Club optreden.’ Van afstel is echter geen sprake. ‘Zeker niet! Dat ik wil trouwen heeft een romantische, maar ook een praktische reden. Ik wil dat alles goed geregeld is voor het geval er met mij iets gebeurt, en Dann er alleen voor komt te staan. Eerder waren we daarvoor bij de notaris, maar die zei dat door een huwelijk alles is geregeld. Dus we gaan zeker trouwen, alleen niet dit jaar. Ik vind Valentijnsdag 2023 ook een mooie dag. Afgelopen februari heb ik Dann op mijn verjaardagsfeest ten huwelijk gevraagd en hoe leuk is het als dat ook de maand van ons huwelijk wordt!’ Volgens Hans is Dann het beste wat hem in de afgelopen jaren is overkomen. ‘Wij horen bij elkaar. De ambities die ik heb, kan ik bereiken omdat hij naast mij staat. We halen het beste in elkaar naar boven. We hebben dezelfde ideeën en kunnen daar uren over praten. Maar ook andere dingen doe ik het liefst met hem. Zo zitten we graag samen op de bank urenlang naar series te kijken. Ik vind het leuk om het dan extra gezellig te maken met de kaarsjes aan en hapjes op tafel. Op andere vlakken is het Dann weer die voor dingen zorgt. Ik ben nogal een sloddervos en hij houdt van een opgeruimd huis.’

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Probeer nu 14 dagen gratisProbeer nu 14 dagen gratis

Dit artikel komt uit:
Story - Editie 33 - 2022

Story - Editie 33 - 2022
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Lees meer

Alle artikelen
Zelfs de desserts hebben schitterende herfstkleuren
Libelle Special

Zelfs de desserts hebben schitterende herfstkleuren

Met kastanjeroom en gehakte chocolade KASTANJEROOMTAART Voor 8 personen: boter om in te vetten • 6 eieren • 150 g fijne kristalsuiker • 1 blik (500 g) kastanjepuree (crème de marron) • 2 tl vanillepasta • 1 tl bakpoeder • 250 g amandelmeel • 200 ml slagroom • 100 g pure chocolade (70% cacao), grof gehakt. Extra: springvorm Ø 18 cm, bakpapier, elektrische mixer Verwarm de oven voor op 160 °C. Vet de springvorm in, bekleed bodem en zijkanten met bakpapier en vet dit ook in. Mix eieren en suiker minimaal 2 min. tot het mengsel lichtgeel en luchtig is. Voeg 400 g van de kastanjepuree toe en mix op lage stand tot het mengsel glad is. Voeg vanillepasta, amandelmeel en bakpoeder toe en spatel dit er zo luchtig mogelijk door. Giet het…

Lees meer
ULTIEME HERFSTTAART met karamel en speculooskruimels
Landleven

ULTIEME HERFSTTAART met karamel en speculooskruimels

INGREDIËNTEN Voor de taart 200 g boter, op kamertemperatuur200 g suiker3 eieren200 g bloem2 tl bakpoeder¼ tl zout2 tl pumpkin spice-mix100 g pompoenpuree, afgekoeld Voor de vulling 200 g verse roomkaas125 g poedersuiker250 ml slagroom1 zakje klopfi x100 g pompoenpuree,afgekoeld1 tl pumpkin spice-mix Ter garnering handjevol walnootstukjes8 speculooskoekjes, verkruimeld½ pot zelfgemaakte pompoenkaramel Bereidingswijze Klop de boter met de suiker met behulp van een mixer tot het mengsel bleek en romig is. Voeg een voor een de eieren toe terwijl u blijft kloppen. Zeef de bloem met het bakpoeder, het zout en de specerijen boven een kom. Meng met een spatel het bloemmengsel door het botermengsel. Meng tot er geen klontjes meer zijn. Voeg nu ook de pompoenpuree toe en spatel deze er rustig door. Schep het beslag in een ingevette springvorm (diameter 18-20 centimeter). Bak de cake in…

Lees meer
Het wordt een heerlijke herfst
Party

Het wordt een heerlijke herfst

Duik op een druilerige dag lekker de keuken in om een van deze heerlijke herfstrecepten op tafel te toveren. Die zijn niet alleen heel smakelijk, maar zitten bovendien boordevol vitaminen.

Lees meer
Het seizoen van de pompoen
Glossy

Het seizoen van de pompoen

Wie denkt dat de pompoen alleen met halloween te gebruiken is als lantaarn of uitsluitend als basis dient voor een heerlijke herfstsoep, heeft het goed mis. De pompoen leent zich namelijk uitstekend als decoratie, dat geeft je huis die gezellige herfstvibe. En met zijn nootachtige, ietwat zoete smaak en zachte structuur is de pompoen ook nog eens een zeer veelzijdige groente, die zowel in hartige als zoete gerechten uitstekend tot zijn recht komt. Glossy heeft drie smakelijke herfstgerechten met pompoen voor jou in het najaarszonnetje gezet! Zo eet je je gegarandeerd weer vrolijk en houd je een herfstdipje buiten de deur.

Lees meer
PROEVEN VAN DE pure keuken
Nouveau

PROEVEN VAN DE pure keuken

Heerlijke herfstgerechten voor twee uit de keuken van Pascale Naessens, BELGIË’S BOEGBEELD van lekker puur en gezond eten.

Lees meer