Weekend strandgeluk

Dat wordt heerlijk uitwaaien, want Hotel Zuiderduin**** is schitterend gelegen aan de rand van het duinreservaat en op 100 meter van het strand en het centrum van Egmond aan Zee. Gasten kunnen gebruikmaken van de wellness- en sportfaciliteiten, er zijn spectaculaire discobowlingbanen en een modern restaurant.

Het arrangement

1x overnachting • 1x uitgebreid ontbijt • 1x uitgebreid dinerbuffet, inclusief 1 drankje • gebruik binnenzwembad, whirlpool, sauna, Turkse en Japanse baden, infrarood surroundcabine, fitness en kinderspeelparadijs (vooraf reserveren) • gratis wifi • gratis parkeren (o.b.v. beschikbaarheid).

Info & reserveren

Prijs: € 92,50 p.p. t/m 2 oktober, € 82,50 p.p. 3 t/m 30 oktober en 27 december t/m 3 januari, € 72,50 p.p. 31 oktober t/m 26 december en 4 januari t/m 31 maart. Korting bij aankomst op zondag: € 5,- p.p. Toeslag bij aankomst op zaterdag: € 5,- p.p. (alleen lastminute te reserveren). Prijzen p.p. o.b.v. 2 pers. per kamer, inclusief toeristenbelasting. Toeslag alleengebruik: € 35,- p.n. Reserveringskosten: € 14,95 per boeking. Deze aanbieding is geldig t/m 31 maart 2022 m.u.v. feestdagen. Reserveer via libelle.nl/egmond of telefonisch via Marrea Hotelarrangementen, tel. (0571) 27 77 44.

PRODUCTIE: STEPHANIE PANDER. I LOVE HOLLAND: SUSAN DALSTRA. FOTOGRAFIE: GETTY IMAGES,MARCEL VAN KAMMEN, MUSEUM KRANENBURGH/LUUK KRAMER, WOESH_EGMOND

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Al abonnee?
Log in om verder te lezen

Dit artikel komt uit:
Libelle - Editie 41 - 2021

Libelle - Editie 41 - 2021
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Lees meer

Alle artikelen
‘Wat een snoepwinkel is Tinder’
Weekend

‘Wat een snoepwinkel is Tinder’

Angela Groothuizen keek wel even vreemd op toen haar man Rob haar na een relatie van 30 jaar ineens vertelde dat hij liever alleen was. Ze besloten apart van elkaar te gaan wonen en zijn sindsdien meer vrienden dan geliefden. Vandaar dat Angela besloot zich aan te melden bij Tinder. ’Sindsdien swipe ik me suf.’

Lees meer
‘Dat gif kan nu overal in mijn lichaam zitten’
Mijn Geheim

‘Dat gif kan nu overal in mijn lichaam zitten’

Intens blij was Tara (29) toen ze zo’n zes jaar geleden een borstvergroting kreeg. Tot het de boosdoener bleek van haar lange waslijst aan lichamelijke klachten: door de lekkende siliconenimplantaten kwamen er gifstoffen in haar lichaam terecht. Of haar gezondheid blijvende schade heeft opgelopen, kan alleen de tijd uitwijzen. “Ik wil vrouwen waarschuwen en ze ervan overtuigen dat ze helemaal goed zijn zoals ze zijn.”

Lees meer
Samantha steenwijk ‘Alle steenwijkjes zijn doordrammers’
Flair

Samantha steenwijk ‘Alle steenwijkjes zijn doordrammers’

In het coronajaar waarin ze niet kon optreden, was er gelukkig wel veel televisiewerk voor zangeres Samantha Steenwijk (35). Daarnaast schreef ze een stapel liedjes, want ze wilde zich vooral nuttig maken. “Stilzitten is niks voor mij. Ik vond dat er ook iets goeds moest voortkomen uit zo’n vreselijk jaar.”

Lees meer
Vader Mart Hoogkamer verlaat gezin
Story

Vader Mart Hoogkamer verlaat gezin

Politie trof hem beschonken op straat aan In zijn megahit Ik ga zwemmen (in Bacardi Lemon) zingt Mart Hoogkamer (23) over de vrolijke kanten van alcoholgebruik. Buiten de schijnwerpers heeft de zanger echter te maken met de schaduwkant van drankgebruik. In de documentaire 3Doc: Van vader op zoon, wordt een schokkend beeld gegeven van het leven van de jonge zanger. Marts vader Mart senior brak op vijftienjarige leeftijd door als zanger, nadat hij werd ontdekt door Willem van Kooten. Na twee plaatjes was het echter gedaan met zijn carrière en Mart senior had moeite dat te accepteren, wat leidde tot periodes van extreem alcoholgebruik. Met alle gevolgen van dien. In de docu is te zien dat Mart op de plek staat waar hij ooit zijn dronken vader moest wegtillen, nadat hij…

Lees meer
‘Ineens ging de rem eraf en werd ik stronteigenwijs’ Crematorium- en Business Class-baas Harry Mens
Panorama

‘Ineens ging de rem eraf en werd ik stronteigenwijs’ Crematorium- en Business Class-baas Harry Mens

Harry Mens is op de zondagochtend-tv niet stuk te krijgen. Al bijna een kwart eeuw is hij de gastheer van Business Class, het programma waarin ondernemers in de watten worden gelegd. Een tragische gebeurtenis uit zijn jeugd was de kickstart voor een succesvolle carrière als ondernemer. “Het heeft heel veel nadelen als je vader jong doodgaat, maar zeker ook voordelen.”

Lees meer