Wie denkt Carlo Boszhard wel dat hij is?

PROFIEL — De beerput van de showbizz wordt nog een stukje verder opengetrokken en alweer dondert er een grensoverschrijdend lijk uit de kast. Ditmaal wordt Carlo Boszhard (52) geslachtofferd. Enige scepsis is wellicht op z’n plaats.

Verbijsterd ben ik over het gemak waarmee mijn naam te grabbel wordt gegooid

Huh? Carlo Boszhard in de fout? Die was toch altijd van onbesproken gedrag?

Het is inderdaad maar de vraag wat er waar is van de beweringen die er worden gedaan over de presentator/programmamaker. Hij zou grensoverschrijdend gedrag hebben vertoond richting jongere mannen, zelfs minderjarige tieners. Volgens Jan Roos van onlineprogramma Roddelpraat zou Boszhard een andere BN’er – zijn naam is nog onbekend – tijdens een live-uitzending op tv tegen zijn zin hebben betast. Boszhard reageerde furieus op de aantijgingen en heeft aangifte gedaan tegen Roos en Roddelpraat wegens laster.

Hoe staat Carlo Boszhard bekend in het showbizzwereldje?

Als een van de beste vakmensen die er momenteel rondloopt. Een absolute duizendpoot die met zijn multitalent van onschatbare waarde is voor zijn zender RTL. Het is evident dat hij op wat jongere mannen valt en daarbij weleens een complimentje of amicale aai uitdeelt. Maar anders dan tegenwoordig – waarin er bij iedere knipoog of schouderklop een soort seksuele sirene schijnt af te moeten gaan – werd daar vroeger wat minder ontstoken op gereageerd. In de showbizzwereld werkt men op intieme wijze samen, met lange wachttijden, gedeelde ruimtes en gezellige borrels. In die setting is er eerder sprake van een vlot contact, een aardige aanraking of knuffel zonder bijbedoelingen. Of de beschuldigingen aan het adres van Boszhard ook in die categorie horen te vallen, zal vast nog worden uitgezocht.

‘Waarom aangifte doen en niet gewoon een kort geding? Als dit over mij gezegd zou worden en ik was Carlo Boszhard, dan zou ik gewoon zeggen: ik wil dit zo snel mogelijk de wereld uit’
Evert Santegoeds in Shownieuws

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Al abonnee?
Log in om verder te lezen

Wat vindt Carlo Boszhard van zichzelf?

‘Verbijsterd ben ik over het gemak waarmee mijn naam te grabbel wordt gegooid en er aannames worden gedaan die totaal niet waar zijn.’

Wat vinden wij van Carlo Boszhard?

Zouden die roddels en geruchten soms allemaal bekonkeld zijn in de TV Kantine?

Dit artikel komt uit:
Nieuwe Revu - Editie 10 - 2022

Nieuwe Revu - Editie 10 - 2022
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Lees meer

Alle artikelen
Groot feest in noorwegen: amalia’s eerste gala
Weekend

Groot feest in noorwegen: amalia’s eerste gala

Toute royale kwam naar Oslo voor het feestje van de achttienjarige erfprinses Ingrid Alexandra. Voor heel wat jonge royals was het hun eerste konink lijke bal. Zoals voor prinses Amalia en haar Belgische collega prinses Elisabeth.

Lees meer
Wat u nog niet wist over Chantal Janzen
Story

Wat u nog niet wist over Chantal Janzen

Dit jaar zit Chantal Janzen (43) twintig jaar in het vak, en dat vraagt om evenzoveel leuke, interessante en opmerkelijke weetjes over de talentvolle presentatrice en musicalster. Want wist u bijvoorbeeld dat ze kampt met hoogtevrees, dit jaar oma wordt, in therapie is geweest en dat haar ooit zo innige band met showbizzcollega Linda de Mol ernstig bekoeld is?

Lees meer
FLINKE DOMPER voor pasgetrouwde Anouk
Party

FLINKE DOMPER voor pasgetrouwde Anouk

Eerst moest ze al afscheid nemen van haar zoon Benjahmin (20) die naar Amerika ging om zijn basketbalcarrière te vervolgen en nu vertrekt ook Anouks dochter Phoenix (17) naar de USA, nadat ze een aanbod heeft gekregen van The Washington State University om daar te komen basketballen. Ook vertrekt haar zoon Elijah (18) na de zomer voor vier jaar naar het buitenland voor een studie. De pasgetrouwde Anouk is supertrots dat ze hun dromen waar gaan maken, maar zal haar uitgevlogen kinderen enorm gaan missen, zegt ze.

Lees meer
De ware reden achter huwelijk Hans Klok
Story

De ware reden achter huwelijk Hans Klok

‘Op maandagmorgen naar het stadhuis’ Hans Klok (53) heeft de afgelopen tijd zijn leven onder de loep genomen. De illusionist wilde weten of hij iets te vrezen heeft. ‘Ik vind het verschrikkelijk hoe mijn collega’s de afgelopen maanden onder vuur zijn komen te liggen en dat men in Nederland steeds meer voor eigen rechter gaat spelen,’ vertelt Hans aan Story. ‘Bij sommige van mijn collega’s, onder wie Marco Borsato, moet nog van alles bewezen worden. Maar zijn carrière is stuk. Zelfs als straks blijkt dat het niet waar is, heeft hij een wonder nodig om terug te komen. Dat is toch verschrikkelijk? En zelfs een instantie als Madame Tussauds doet daar aan mee. Zij halen zijn beeld weg en brengen daar zelfs een persbericht over naar buiten. Dat laatste hadden ze…

Lees meer
‘Steeds vaker dacht ik: als dit het leven is, hoeft het voor mij niet meer’
Flair

‘Steeds vaker dacht ik: als dit het leven is, hoeft het voor mij niet meer’

Als Jamie Crafoord (29) 22 jaar is, krijgt ze siliconen borstprotheses. Haar geluk is van korte duur, want ze wordt doodziek. Pas als ze nog maar 37 kilo weegt en in een rolstoel belandt, ontdekken ze de oorzaak: ‘zwetende’ protheses. “Ik wilde dat spul het liefst direct nog uit mijn lichaam trekken, heb geen moment getwijfeld.”

Lees meer