Wie denkt Hans Kazàn wel dat hij is?

PROFIEL — Hans Kazàn (68) heeft een magisch mooie prijs gekregen van de International Brotherhood of Magicians, terwijl hij jaren geleden werd uitgekotst door de Nederlandse Magische Unie. Zwarte magie?

Overreden door een goocheltruck, getroffen door de goochel-griep, overleden aan een tover-dosis en tóch op Twitter!

Hans Kazàn? Lééft die nog?

Ja hállo, en hoe! Hij woont al sinds mensenheugenis lekker in het Zuid-Spaanse Marbella waar hij het hele jaar van heerlijk weer geniet en niet voortdurend wordt lastiggevallen door selfiejagend klootjesvolk. Alleen voor grote klussen met vette bedragen komt hij zijn bedje nog uit en pakt hij het vliegtuig naar ons kille kikkerlandje. De godfather der goochelkunsten is inmiddels grootvader van negen goochemerds en ziet zijn kleinkinderen met de regelmaat van Hans Klok, want zijn kinderen wonen bijna allemaal in de buurt in Spanje.

Vanwaar de prijs?

Hans Kazàn ontving een prestigieuze internationale prijs voor zijn goochelkunsten, de International Brotherhood of Magicians. De illusionist, die al meer dan vijftig jaar in de spotlights zijn kunsten vertoont, reageerde ontroerd: ‘Deze prijs zag ik echt niet aankomen. Zeker omdat het ook nog eens om een speciale Fred Kaps Ring gaat, de Nederlandse goochelaar die ik altijd heb aanbeden.’

‘Sommige grappen die Hans maakt zijn erg flauw’ aldus www.thebestsocial.media

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Al abonnee?
Log in om verder te lezen

Wel tof toch, dat hij de prijs nog bij leven in ontvangst kan nemen?

Het had weinig gescheeld, of de kinderen hadden het via een krantenberichtje moeten vernemen. In 2008 deed Kazàn met zijn familie mee aan het tv-programma Groeten uit de rimboe. Hij verbleef bij de Samburu-stam in de jungle van Kenia. Volgens het stamhoofd was het heel onveilig om het kamp te verlaten, maar Hans’ vrouw Wendy wilde wat privacy om zich te wassen. Ze wandelden weg richting een prachtig natuurgebied, maar ineens stond daar een gigantische aap voor hun neus. Het doodsbange koppel bewoog niet totdat de aap weer verdween. Achteraf hoorden ze dat de aap hen levend had kunnen verscheuren.

Wat vindt Hans Kazàn van zichzelf?

‘Overreden door een goocheltruck, getroffen door de goochelgriep, overleden aan een tover-dosis en tóch op Twitter!’

Wat vinden wij van Hans Kazàn?

Wij zijn bewonderaar van deze tovenaar en feliciteren hem met slingers voor zijn magische vingers!

Dit artikel komt uit:
Nieuwe Revu - Editie 41 - 2021

Nieuwe Revu - Editie 41 - 2021
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Lees meer

Alle artikelen
Frank Jansen op mannenjacht
Story

Frank Jansen op mannenjacht

Na een vechtscheiding die zijn weerga niet kent, staat Frank Jansen (75) open voor een nieuwe relatie. Lees in Story hoe Frank op zoek gaat naar liefde.

Lees meer
Nieuwe liefdesstorm op komst voor marco en leontine?
Party

Nieuwe liefdesstorm op komst voor marco en leontine?

Een ontwapenend interview gaf Leontine Ruiters in de ’LINDA.’, waarin we lazen dat ze vreemdgaande Marco alles vergeeft. Nu er nieuwe heftige overspelgeruchten binnen sijpelen, houden velen hun hart vast. Leggen de beschuldigingen een bom onder de relatie van Marco en Leontine?

Lees meer
Schadelijke straling?
Quest

Schadelijke straling?

Het 5G-netwerk in Nederland is al meer dan een jaar in gebruik. En volgens iedereen die er verstand van heeft, is het veilig. Toch zijn sommige mensen bang voor 5G-straling. Waarom is straling soms gevaarlijk? En wat maakt 5G juist wél veilig?

Lees meer
‘Gezien de verwondingen zal ze hebben gevochten voor haar leven’
Flair

‘Gezien de verwondingen zal ze hebben gevochten voor haar leven’

Dertien jaar geleden overleed Mariska, de vriendin en pleegzus van Bibi (38), onder verdachte omstandigheden in Honduras na een avond stappen met haar duikinstructeur, die vervolgens op de vlucht sloeg. “Dat hij nu gewoon rustig doorleeft in Australië is niet te verkroppen.”

Lees meer
BRIDGET MAASLAND “Stilstaan is voor mij geen optie”
Libelle

BRIDGET MAASLAND “Stilstaan is voor mij geen optie”

Presentatrice Bridget Maasland (47) zit niet stil. Ze is bezig met drie programma’s én ze rondde afgelopen jaar een regie-opleiding af. “Volgens mijn psycholoog maken vrouwen hun beste werk doorgaans ná de overgang. Dus ik zit te wachten.”

Lees meer