Wie denkt Iris Hond wel dat zij is?

PROFIEL — Seks met Marco Borsato én Ali B: in medialand staat pianiste Iris inmiddels bekend als de bonte hond...

Ik kan echt geen seks hebben met iemand bij wie ik niet wil zijn of van wie ik niet heel veel hou

Iris Hond ziet zichzelf als serieus muzikant; waarom profileert ze zich niet wat meer als pianist in plaats van als nymfomaan?

Waarom Hond al jaren rondsnuffelt in de huwelijken van getrouwde bekende Nederlanders als Marco Borsato en Ali B, daar zullen we wel nooit achter komen. Maar dat een leuk uitziende, lange slanke vrouw met mooie haren en een uitzonderlijk muzikaal talent nog steeds geen kerel aan zich heeft weten te binden, betekent vaak dat er ergens iets rammelt. Misschien een klein persoonlijkheidsstoornisje onder de leden? Zelf zei ze eens snikkend op tv: ‘Ik ben van mezelf gaan houden. En dat deed ik echt niet. Ik voel dat ik oké ben. Ik verheug me op mijn leven. Er is een samen. Al zit ik hier niet met een man, de liefde in mezelf heb ik gevonden.’

Moet mevrouw Hond niet gewoon eens op Tinder gaan of zo?

‘Ali B heeft met nog een andere muzikale gast het bed gedeeld: Iris Hond! Bekend van haar affaire met Marco Borsato. Wat is het toch een drukke meid’
Yvonne Coldeweijer op Instagram

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Nederlandse top titels in één app!

Al abonnee?
Log in om verder te lezen

Ze doet al jaren haar stinkende best om aan een geschikte reu te komen. Ze heeft oprechte liefdeshonger en hartstikke trek in een hondstrouwe vent, maar tot nu toe vindt ze voortdurend de hond in de pot. In 2019 ging de pianiste in het televisieprogramma Iris en de 12 dates reeds op zoek naar de ware liefde. Slechts een van de deelnemende singles viel in de smaak: bij vrijgezel Arne kreeg ze een gevoel dat ze nog niet eerder had gehad en met hem wilde ze wel even alleen zijn, zonder cameraploeg. We kunnen inmiddels op onze hondenpoten wel natellen wat er zich in dat hijgende kwartiertje moet hebben afgespeeld. Overigens waren de kijkcijfers van dat programma met 136.000 voor de laatste uitzending zeer bedroevend, waardoor we gerust kunnen stellen dat er geen hond naar heeft gekeken.

Wat vindt Iris Hond van zichzelf?

‘Ik kan echt geen seks hebben met iemand bij wie ik niet wil zijn of van wie ik niet heel veel hou.’

Wat vinden wij van Iris Hond?

De seksterm ‘op z’n hondjes’ klinkt ons nu ineens als pianomuziek in de oren.

Dit artikel komt uit:
Nieuwe Revu - Editie 18 - 2022

Nieuwe Revu - Editie 18 - 2022
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Lees meer

Alle artikelen
Groot feest in noorwegen: amalia’s eerste gala
Weekend

Groot feest in noorwegen: amalia’s eerste gala

Toute royale kwam naar Oslo voor het feestje van de achttienjarige erfprinses Ingrid Alexandra. Voor heel wat jonge royals was het hun eerste konink lijke bal. Zoals voor prinses Amalia en haar Belgische collega prinses Elisabeth.

Lees meer
Wat u nog niet wist over Chantal Janzen
Story

Wat u nog niet wist over Chantal Janzen

Dit jaar zit Chantal Janzen (43) twintig jaar in het vak, en dat vraagt om evenzoveel leuke, interessante en opmerkelijke weetjes over de talentvolle presentatrice en musicalster. Want wist u bijvoorbeeld dat ze kampt met hoogtevrees, dit jaar oma wordt, in therapie is geweest en dat haar ooit zo innige band met showbizzcollega Linda de Mol ernstig bekoeld is?

Lees meer
FLINKE DOMPER voor pasgetrouwde Anouk
Party

FLINKE DOMPER voor pasgetrouwde Anouk

Eerst moest ze al afscheid nemen van haar zoon Benjahmin (20) die naar Amerika ging om zijn basketbalcarrière te vervolgen en nu vertrekt ook Anouks dochter Phoenix (17) naar de USA, nadat ze een aanbod heeft gekregen van The Washington State University om daar te komen basketballen. Ook vertrekt haar zoon Elijah (18) na de zomer voor vier jaar naar het buitenland voor een studie. De pasgetrouwde Anouk is supertrots dat ze hun dromen waar gaan maken, maar zal haar uitgevlogen kinderen enorm gaan missen, zegt ze.

Lees meer
De ware reden achter huwelijk Hans Klok
Story

De ware reden achter huwelijk Hans Klok

‘Op maandagmorgen naar het stadhuis’ Hans Klok (53) heeft de afgelopen tijd zijn leven onder de loep genomen. De illusionist wilde weten of hij iets te vrezen heeft. ‘Ik vind het verschrikkelijk hoe mijn collega’s de afgelopen maanden onder vuur zijn komen te liggen en dat men in Nederland steeds meer voor eigen rechter gaat spelen,’ vertelt Hans aan Story. ‘Bij sommige van mijn collega’s, onder wie Marco Borsato, moet nog van alles bewezen worden. Maar zijn carrière is stuk. Zelfs als straks blijkt dat het niet waar is, heeft hij een wonder nodig om terug te komen. Dat is toch verschrikkelijk? En zelfs een instantie als Madame Tussauds doet daar aan mee. Zij halen zijn beeld weg en brengen daar zelfs een persbericht over naar buiten. Dat laatste hadden ze…

Lees meer
‘Steeds vaker dacht ik: als dit het leven is, hoeft het voor mij niet meer’
Flair

‘Steeds vaker dacht ik: als dit het leven is, hoeft het voor mij niet meer’

Als Jamie Crafoord (29) 22 jaar is, krijgt ze siliconen borstprotheses. Haar geluk is van korte duur, want ze wordt doodziek. Pas als ze nog maar 37 kilo weegt en in een rolstoel belandt, ontdekken ze de oorzaak: ‘zwetende’ protheses. “Ik wilde dat spul het liefst direct nog uit mijn lichaam trekken, heb geen moment getwijfeld.”

Lees meer